- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
yazarım merak etmeee.... kikimmm...kulakta bi sorun felan diye düşünüyommm... ...
valla bende aynı herifle işim bittti yüzüne bakmıyom.... damızlık gibi oldu....
fazla yorma adamıbariii
evet ya kalp.yarin gidicem.icimde ukte kalmis.:26:belkide psikolojikdir:44::44:
buarada.derece yumurtlama gunune yakin dusuyor.sonra gittikce yukseliyor.eger duserse hamis degil,eger kalkarsa ve ya ayniyssa hamislik var deyilmi.nasil ezberlemisim amaaz once arasdirdim.dogrumu:44::44:
sanada cok gecmis olsun nazlma ,,,,,,,,:26: ukte ne kiz ??
yorucam elbet duurrr kendi kasindiyorarsam en azindan batta kadar dokunmaz bana
sanada cok gecmis olsun nazlma ,,,,,,,,:26: ukte ne kiz ??
ateş ölçme yöntemi diye bi topic var oraya girsene... kızlar vallla çatır çatır çalışıyolarr.... tablo felan yapıyolar bi steye üye olup onlar sana daha yardımcı olabilir..çok iyi biliyolar.. ben şimdi nedesemmm doğru olmazz çünkü ben sadece yumurlamadan sonra düşmesin diye kontol ediyodummm... yumurtlama günü ateş değilde ovulasyon testiyle takip ettim...
bu arada kalbine baktır eğer gerçekten sıkıntı hissettiysen... bazen göz ardı ettiğimiz şeylerrr... sorun olabiliyo en azından için rahat olurrr....
ukte : içimde kaldı... demek
ne guzel yazdin kiz bravoben kullandim aciklamasini sen yapdin
kayınvalde evdeyken kesinlikle yapamazdım herhaldeee
Bana pas veren yok bende oyundan cikarim
kayınvalde evdeyken kesinlikle yapamazdım herhaldeee
yo yoo onun kulaklari iyi duymuyor 80 lik kari gozlerde iyi gormuyor ,,bugun bide yikadim onu simdi derriiiinnn uykuda o bomba patlasa uyanmaz merak etme sen kikikikiii:111:
yo yoo onun kulaklari iyi duymuyor 80 lik kari gozlerde iyi gormuyor ,,bugun bide yikadim onu simdi derriiiinnn uykuda o bomba patlasa uyanmaz merak etme sen kikikikiii:111:
Küstüm oynamıyorum
selam canim.nasilsin.guya 5 dak.girmisdimtakildim kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?