Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yazarım merak etmeee.... kikimmm...kulakta bi sorun felan diye düşünüyommm... ...
valla bende aynı herifle işim bittti yüzüne bakmıyom.... damızlık gibi oldu....
fazla yorma adamı bariii

yorucam elbet duurrr kendi kasindi yorarsam en azindan batta kadar dokunmaz bana

Slm kızlar ben geldim oku oku bitiremedim sedser hayırlı uğurlu olsun bebisin Allah tamamına erdirsin darısı basımıza Ne kadar çok kaynatmissiniz yoruldum okumaktan

buarada.derece yumurtlama gunune yakin dusuyor.sonra gittikce yukseliyor.eger duserse hamis degil,eger kalkarsa ve ya ayniyssa hamislik var deyilmi.nasil ezberlemisim amaaz once arasdirdim.dogrumu:44::44:

ateş ölçme yöntemi diye bi topic var oraya girsene... kızlar vallla çatır çatır çalışıyolarr.... tablo felan yapıyolar bi steye üye olup onlar sana daha yardımcı olabilir..çok iyi biliyolar.. ben şimdi nedesemmm doğru olmazz çünkü ben sadece yumurlamadan sonra düşmesin diye kontol ediyodummm... yumurtlama günü ateş değilde ovulasyon testiyle takip ettim...

bu arada kalbine baktır eğer gerçekten sıkıntı hissettiysen... bazen göz ardı ettiğimiz şeylerrr... sorun olabiliyo en azından için rahat olurrr....

bir ara orada bakarim.yarin gidiyorum doktora kismetse

yo yoo onun kulaklari iyi duymuyor 80 lik kari gozlerde iyi gormuyor ,,bugun bide yikadim onu simdi derriiiinnn uykuda o bomba patlasa uyanmaz merak etme sen kikikikiii:111:

belki duyuyordur geline numara yapiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…