Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

belki duyuyordur geline numara yapiyordur

yok coooook nadir ertesi sabah derki kizziiiimmm aksam yine kenan dovus filmimi izliyordu vizilti gelirdi icerden SANKI der kikikikiiiiiii bende hee oyledi ana derim bende duydum hahahahaha

Son düzenleme:
yok coooook nadir ertesi sabah derki kizziiiimmm aksam yine kenan dovus filmimi izliyordu vizilti gelirdi icersen SANKI der kikikikiiiiiii bende hee oyledi ana derim bende duydum hahahahaha

bak yaaaaaa.gece gece kendi kendime guluyorum.kiz uyanicak

sen neyı oynamıyorsun anlamadımkkı ben ...taa basından bartek geldı benı yanlız bırakmadı nerde bu kız gece vardıyası basladı dıye yazdım sen oynamak ıstemedın ala alah yaaaa

Okudum yazdığını sormadın nasılsın diye bende küstüm

yaniii o derece diyosunn yaniiii sesss boyutu dövüşşş hıhıhı

hahahaaaa benim kocis aksiyon filmlerini cok izler hoby si adamin izleyincede ses cok acarda kikikiii kari o yuksek sesi bile viziltiyla duyuyo dusun artik

iste gunlerden bir gun de oyle dedi bana kikikiii

kizlar kusmeyin gece gece neise ben kacdim.muhabbetinize doyum olmuyor.opuyorum hepinizi.mucuk mucukiyi geceler tatli ruyalar......

hahahaaaa benim kocis aksiyon filmlerini cok izler hoby si adamin izleyincede ses cok acarda kikikiii kari o yuksek sesi bile viziltiyla duyuyo dusun artik

haaa haha bende siz aksiyon filmi ceviriyodunuzda deyze öle filim sandı sandım hahah

kizlar kusmeyin gece gece neise ben kacdim.muhabbetinize doyum olmuyor.opuyorum hepinizi.mucuk mucukiyi geceler tatli ruyalar......

haaa haha bende siz aksiyon filmi ceviriyodunuzda deyze öle filim sandı sandım hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…