Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlarrr testiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Eki Görüntüle 437226

canim iyiyiz cok sukur.sende ne var ne yok.evet bende tebrik edene kadar ugrasdim.sayfalar donuyor.niye anlamadim

kızlar şimdi dr a gidiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı
akşam da yeğnimin yılsonu gecesi var bitince gelecem inşallahhhh
hepinizi öptümmmmm

kızlar Allahım hepinize nasip etsin hala inanamıyorum.. sabah 7 de yaptım testi... eşime söyledim ama hala kendime söyleyemiyorum inanamıyorum yaaaaDDDDDdd annem ağladı sevinçten kıyamamm

canım senin son adet tarihin ne zamandı imzanda 5 haftalık görünüyor ya o yüzden sordum

canım ben görmedim hiç haberim yoktu yemin ederim çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin ya nasıl oldu nasıl kesti allah allah inşallah bi sorun yoktur çok üzüldüm canım çok özür dilerim görmediğim için

elıf bn sana demedımmı hayırlı olsun cnm

evet demiştin kuzumm temiz kalpli arkadaşım benimmm

Amin canım benim inşallah allahım duy sesimizi hepimiz hamiş kalalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar selam
ben daha önceden yazmıştım haziran da bizde başlıycaz diye ama bir ay öne aldık çalışmaları
mayıs adetimden sonra başladık çalışmalara :)))
yeni hamileler var aranızda sanırım
tebrik ediyorum onları da
allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı kısmet etsin kızlar
benimde 17 haziran da adet olmam gerekiyo
yumurtlama dönemini atlamadık ama ilk aydan tutmaz gibi geliyo bana
bakalım artık kısmet hayırlısı hepimiz için

Son düzenleme:
hamiş olanlar
özel olarak yaptığınız bişey varmı bize de anlatın tatikleri :)
bide yumurtlama dönemi dışında hamile kalma olasılığımız nedir bilgisi olan var mı ????

saol canım allahım gönlüne göre versin inşallah hiç belli olmaz ilk ay tutanlar var tabisi daha önce nasıl korunuyordunuz ilaçmı yoksa eşinmi korunuyordu

hamiş olanlar
özel olarak yaptığınız bişey varmı bize de anlatın tatikleri :)
bide yumurtlama dönemi dışında hamile kalma olasılığımız nedir bilgisi olan var mı ????

benim bi taktikim yok ama yumurtlama dönemlerimi internetten takip ediyorum ona göre çalışmaları yapıyorum bide bu ay ilk defa adete 5 gün kala ilişkiyi kestim bi yerde okumuştum etkiliyormuş çünkü adete 5 gün kalana kadar ilişkiye devam ettim ama 5 gün kala kestim

saol canım allahım gönlüne göre versin inşallah hiç belli olmaz ilk ay tutanlar var tabisi daha önce nasıl korunuyordunuz ilaçmı yoksa eşinmi korunuyordu

ben korunmuyodum canım
bir yıl oldu evleneli ilk 3 ay hap kullandım
sonra bıraktım eşim korunuyodu
işte etrafımda da herkes ilaç kullanmadığım için daha kolay olur falan diyo ama bilemiyorum tabiki gene de

inşallah seninde güzel haberlerini alırız:)))))ay ne güzel herkes hamiş olsunn her yer bebişş..

hımm bunu ilk kez duydum
bende uygulayayım bari

ben korunmuyodum canım
bir yıl oldu evleneli ilk 3 ay hap kullandım
sonra bıraktım eşim korunuyodu
işte etrafımda da herkes ilaç kullanmadığım için daha kolay olur falan diyo ama bilemiyorum tabiki gene de

ilaçla pek ilgisi yok aslında tatlım ben bekarken 2 yıl kullandım doğum kontrol hapını adetlerim çok sancılıydı ve süper gelirdi bana ilaç sonra evlendim devam ettim 3 ay daha sonra ilacı kesitim 2.ay hamile kaldım 5 haftalık bir düşük yaptım şubat ayında 2 ay korundum sonra tekrar başladım çalışmalara bu 2.ay çalışmalarda bu ay yeniden hamiş kaldım bir önceki gibi sonuçlanmazsa inşallah hamileyim şimdilik

elifalpelif........pembişşş tilkii.....
ayyyyyyy çok sevindimm ...ne güzel heber fotolarrrınızada bayıldımm..... ne kadar nettt.. :119:
Allah size ve eşlerinize bağışlasın mercimeklerinizi ...
ayyyyyy çok sevindim çokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…