kizlar nasil sevindim anlatamam.ALLAH sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.aminnnnnnnnnnnnnn.sabahimiz cok bereketli acildi masallah.insalllah hep boyle olur
BERCESTEM NASILSIN CANIM bidaha gitme ya olurmu,:))))) NAZLIMA-BARTEK-NISAN.ve digerleri herkez iyidir insallah,,
ayy su kizlari tebrik edecem diye ne cektim
ben gec yaziyorum hatta hic yazmiyabilirimde ,donup kaliyor ,sayfalar gec aciliyor ,,cevap yazma yeride zor aciliyor,,,bilgisayar benim gibi pili bitmis bugun
kızlar Allahım hepinize nasip etsin hala inanamıyorum.. sabah 7 de yaptım testi... eşime söyledim ama hala kendime söyleyemiyorum inanamıyorum yaaaaDDDDDdd annem ağladı sevinçten kıyamamm
selm kızlar bıb topıce bakım dedım bugun hzıran 5 kımler hamiş kalmış dıye ınsallah kalan vardır dıyerekten pc basına gectım ve ınanın cok mutlu oldum allahım kucagınıza almayı nasıp etsın .hoş bırazcık sıtem edım sıze hafıfden darıldım ama yıne mutlu oldum neden dersenız ben cuma aksamı grdımde esım parmagını kestı dedım ve bı tek h-derya ALLLAH razı olsun o bana gecmiş olsun dedı ben de oyuzden fazla grmek ıstemedım ne yalan dıyım ama olsun RABBIM HAYIRLI EVLAT VERSINKORUSUN
elıf bn sana demedımmı hayırlı olsun cnm
Amin canım benim inşallah allahım duy sesimizi hepimiz hamiş kalalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlarrr sabah sabah ne güzel hamişlerimiz var tebrik ediyorum Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin (aminn) bizdende dualarınızı esirgemeyinAllahım daha çok hamiş ver bu topiğee
kızlar şimdi dr a gidiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı
akşam da yeğnimin yılsonu gecesi var bitince gelecem inşallahhhh
hepinizi öptümmmmm
ben çoktandır takip ediyordum uğurlu topiki Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin kızlar ikinizede.
arkadaşlar selam
ben daha önceden yazmıştım haziran da bizde başlıycaz diye ama bir ay öne aldık çalışmaları
mayıs adetimden sonra başladık çalışmalara :)))
yeni hamileler var aranızda sanırım
tebrik ediyorum onları da
allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı kısmet etsin kızlar
benimde 17 haziran da adet olmam gerekiyo
yumurtlamama dönemini atlamadık ama ilk aydan tutmaz gibi geliyo bana
bakalım artık kısmet hayırlısı hepimiz için
hamiş olanlar
özel olarak yaptığınız bişey varmı bize de anlatın tatikleri :)
bide yumurtlama dönemi dışında hamile kalma olasılığımız nedir bilgisi olan var mı ????
saol canım allahım gönlüne göre versin inşallah hiç belli olmaz ilk ay tutanlar var tabisi daha önce nasıl korunuyordunuz ilaçmı yoksa eşinmi korunuyordu
arkadaşlar selam
ben daha önceden yazmıştım haziran da bizde başlıycaz diye ama bir ay öne aldık çalışmaları
mayıs adetimden sonra başladık çalışmalara :)))
yeni hamileler var aranızda sanırım
tebrik ediyorum onları da
allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı kısmet etsin kızlar
benimde 17 haziran da adet olmam gerekiyo
yumurtlama dönemini atlamadık ama ilk aydan tutmaz gibi geliyo bana
bakalım artık kısmet hayırlısı hepimiz için
benim bi taktikim yok ama yumurtlama dönemlerimi internetten takip ediyorum ona göre çalışmaları yapıyorumbide bu ay ilk defa adete 5 gün kala ilişkiyi kestim bi yerde okumuştum etkiliyormuş çünkü adete 5 gün kalana kadar ilişkiye devam ettim ama 5 gün kala kestim
inşallah seninde güzel haberlerini alırız:)))))ay ne güzel herkes hamiş olsunn her yer bebişş..
ben korunmuyodum canım
bir yıl oldu evleneli ilk 3 ay hap kullandım
sonra bıraktım eşim korunuyodu
işte etrafımda da herkes ilaç kullanmadığım için daha kolay olur falan diyo ama bilemiyorum tabiki gene de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?