ilaçla pek ilgisi yok aslında tatlım ben bekarken 2 yıl kullandım doğum kontrol hapını adetlerim çok sancılıydı ve süper gelirdi bana ilaç sonra evlendim devam ettim 3 ay daha sonra ilacı kesitim 2.ay hamile kaldım 5 haftalık bir düşük yaptım şubat ayında 2 ay korundum sonra tekrar başladım çalışmalara bu 2.ay çalışmalarda bu ay yeniden hamiş kaldım bir önceki gibi sonuçlanmazsa inşallah hamileyim şimdilik
saol bitanemmmmm allahım seninde gönlüne göre versin tez zamanda inşallahhhhhhh yaptım testi sonunda bakkkkelifalpelif........pembişşş tilkii.....
ayyyyyyy çok sevindimm ...ne güzel heber fotolarrrınızada bayıldımm..... ne kadar nettt.. :119:
Allah size ve eşlerinize bağışlasın mercimeklerinizi ...
ayyyyyy çok sevindim çokkkkk
ayy geçmiş olsun canım yaa
inşallah bu seferki sağlıklı geçer de bebişini kucağına alırsın
bide bu düşükleri son bir yıldır çok fazla duyuyorum
iki yakın arkadaşım düşük yaptı
doktor kese büyümedi demiş
kan değerleri yükselmesi gerektiği yerde düşmüş
o yüzden kürtaj olmak zorunda kaldılar
çok korkuyorum öyle olursa diye((
elifalpelif........pembişşş tilkii.....
ayyyyyyy çok sevindimm ...ne güzel heber fotolarrrınızada bayıldımm..... ne kadar nettt.. :119:
Allah size ve eşlerinize bağışlasın mercimeklerinizi ...
ayyyyyy çok sevindim çokkkkk
saol bitanemmmmm allahım seninde gönlüne göre versin tez zamanda inşallahhhhhhh yaptım testi sonunda bakkkk
evettt yaaa süper olduiyki yapmışsın...... yaaa çok sevindimmm yaaa.... alllahım inşallah kucagın almayı nasip etsin tatlımmmmm
hamiş olanlar
özel olarak yaptığınız bişey varmı bize de anlatın tatikleri :)
bide yumurtlama dönemi dışında hamile kalma olasılığımız nedir bilgisi olan var mı ????
saol bitanemmmmm allahım seninde gönlüne göre versin tez zamanda inşallahhhhhhh yaptım testi sonunda bakkkk
tşk. ederim canım benimde tıpkı öyle oldu işte bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
canım benim çokk teşekkür ederim darısı başına inşallahh
canım senin son adet tarihin ne zamandı imzanda 5 haftalık görünüyor ya o yüzden sordum
canım ben görmedim hiç haberim yoktu yemin ederim çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin ya nasıl oldu nasıl kesti allah allahinşallah bi sorun yoktur çok üzüldüm canım çok özür dilerim görmediğim için
evet demiştin kuzumm temiz kalpli arkadaşım benimmm
Amin canım benim inşallah allahım duy sesimizi hepimiz hamiş kalalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla canım benim taktiğim olmadı ama ilk defa bu ay ilişkiden sonra ayaklarımı yukarı kaldırıp duvara dayamıştım popomun altına da yastık koymuştum. bi 10-15 dk yattım.. kalkınca da duş aldım.. çok fazla sperm geri çıkmadı.. başka da bişi yapmadım..
canım benim son adet tarihim 6 mayıstı. hesaplayıcı 10 şubat doğum olarak gösterdi. 4 hafta 2 günlük diyo o yüzden 5 haftalık kabul ediliyomuş. ben de yeni öğrendim.:44:
aminnnnn pembiş tilkim ...
kıs nanı süpriz yapıcak tın kocişe... dayanamadın dimii
ayyy bende olsam dayanamazdım.....
annecinide çok öpüyorummm çok mutlu olmuşş......
Slm arkadaslar sizlere kisaca hikayemi anlatim ben 4 yillik evliyim 2 yil dogum.kontrol hapi kullandim 2 senedir de bebek bekliyorum adet duzensizligi var bende ilk one 3 ay klomen kullandim ama yumurtalarim hic gelismedi ondan sonra gecen ay gonal f kullandim yumurtalarim gelisti catlatma ignesi vuruldum ama sadece bi tane yumurtam gelisti catlatma oldu ondan sonra yine olmadi bu ay yine gonal f kullandim yine bi tane yumurtam gelisti ama ben bu tedavi suresinde corek otu bal tarcin kullandin ari sutu bal polen vede sogan kuru kullandim tekrar catlatma ignesi vuruldum doktor iliski gunleri soyledi en son adet tarihim 6 mayis ama tedaviyle yumurtalarim gelistigi icin benim 12 haziran adet olmam lazim bende sizler gibi bu haziran ayi bana nasil gelicek bilmiyorum ama sizlere belirtilerimi soyleyeyim belki aranizdaki hamis bayanlar bana bi umut verirler yumurtlama gununden 1 gun sonra goguslerim sisti cok agriyolar vede bi kac gun sonra benden cok acik pembemsi bi akinti geldi ertesi gun kucuk bi nokta kadar kan geldi cok kucukdu ondan ara ara adet olucakmis gibi sancilar vuruyo karnima kasiklarim cok agriyo karnim cok sisti pantolonlarim beni cok rahatsiz ediyo sikmadigi halde sanki cok sIkIyo beni bide arada vajinama agri vuruyo arada mide bulantisi 11 haziran icin doktorum.bana kan tahlili yapmami istedi lutfen yardim edin gunler hic gecmiyo birazcik umut olsun iste
Slm arkadaslar sizlere kisaca hikayemi anlatim ben 4 yillik evliyim 2 yil dogum.kontrol hapi kullandim 2 senedir de bebek bekliyorum adet duzensizligi var bende ilk one 3 ay klomen kullandim ama yumurtalarim hic gelismedi ondan sonra gecen ay gonal f kullandim yumurtalarim gelisti catlatma ignesi vuruldum ama sadece bi tane yumurtam gelisti catlatma oldu ondan sonra yine olmadi bu ay yine gonal f kullandim yine bi tane yumurtam gelisti ama ben bu tedavi suresinde corek otu bal tarcin kullandin ari sutu bal polen vede sogan kuru kullandim tekrar catlatma ignesi vuruldum doktor iliski gunleri soyledi en son adet tarihim 6 mayis ama tedaviyle yumurtalarim gelistigi icin benim 12 haziran adet olmam lazim bende sizler gibi bu haziran ayi bana nasil gelicek bilmiyorum ama sizlere belirtilerimi soyleyeyim belki aranizdaki hamis bayanlar bana bi umut verirler yumurtlama gununden 1 gun sonra goguslerim sisti cok agriyolar vede bi kac gun sonra benden cok acik pembemsi bi akinti geldi ertesi gun kucuk bi nokta kadar kan geldi cok kucukdu ondan ara ara adet olucakmis gibi sancilar vuruyo karnima kasiklarim cok agriyo karnim cok sisti pantolonlarim beni cok rahatsiz ediyo sikmadigi halde sanki cok sIkIyo beni bide arada vajinama agri vuruyo arada mide bulantisi 11 haziran icin doktorum.bana kan tahlili yapmami istedi lutfen yardim edin gunler hic gecmiyo birazcik umut olsun iste
Eki Görüntüle 437240 kızlaaaarr bu da benimm testiimmm ÇÇÇOOOOKKKKKKKK MUUUUTTTLUUUYUUUUUMMMMHAMİLEYİİİM
Yok canim gec degil cunku 6 mayista adet oldum ama 27 mayista yumurtlama oldu yumirtlama olduktan 14 gun sonrada adet olunuyomus canim ya neden oyle dedin hamissin sen ne guzel umutlandirdin beniBENDE BU AY GANOL F kullandım bende 4 mayısta aedet olmuştum şimdi 30 mayısta tekrar adet oldum
bilemiyorum ama biraz geç değilmi 12 haziran bence akşam doktorumuz var topikte sorarız olur mu
ama bence hamişsin canım listeye ekliyorum ama hamişsin sennnn
kıızzzllllaarrrrrrrrr çookk sevviinnddiimmmmm göözzüünnüüzz ayyddıınnn... Allah kucağınıza almayı nasip etsin iinnşşaalllaaahh... darıssıı topictekkiii herrkeessiin basınaaa iinnşşaalllaahhh
arkadaşlar selam
ben daha önceden yazmıştım haziran da bizde başlıycaz diye ama bir ay öne aldık çalışmaları
mayıs adetimden sonra başladık çalışmalara :)))
yeni hamileler var aranızda sanırım
tebrik ediyorum onları da
allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı kısmet etsin kızlar
benimde 17 haziran da adet olmam gerekiyo
yumurtlama dönemini atlamadık ama ilk aydan tutmaz gibi geliyo bana
bakalım artık kısmet hayırlısı hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?