Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ama ben 10 gün sonra oldum gerçekten bilemiyorum şimdi dedim ya arkadaş akşam gelecek ona soralım olur mu
bende ilk defa bu ay kullandım çok hakim değilim ama sen hamişsin gibi geldi bana :26: ekliyorum batını listeye canım

Peki canim aksam takib edicem ama beni cok umutlandirdin simdi ezcaneden gidip bi test mi alsam nee

Peki canim aksam takib edicem ama beni cok umutlandirdin simdi ezcaneden gidip bi test mi alsam nee

sonra hüsran olursa bende üzülürüm gerçektennn
eğer orkidem ne derse onu yapalım olur mu
şimdi yapmayalım çıkarsa sevinirizde ama günü gerçekten gelmediyse üzülmeyelim
zamanını bekleyelim bence

deryacım bu arada tayininiz çıkmış inşallah göbüşünde bebişle gidersin giresuna
senin yeni batı eklememişim yazda ekleyim

teşekkür ederim canım inşallah bebişle döneriz:))
canım ben bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum yumurtamın biri çatlamamıs.temmuzda da tüp deneyeceğiz nasip olursa.
ben yine de sizlerle olup sizin güzel haberlerinizi almak istiyorum..sizler de kabul ederseniz tabiii

Peki canim ne zaman belli olur peki

akşam soralım orkideye şimdi birbirimizi gaza getirmeyelim belki 12 haziranda gelecek biz
şimdi erkenden yapıp moralimizi bozarız gereksiz yere ama sen inşallah hamişsin geç döllenme
olunca çıkmıyor zaten testte bende heyecanlandım canım inşallah hamişsinnnn

elbetteki başımızın üstünde yerin var
hani dr lar seni gresuna bebişle gönderecez dedi ya bende kendimi
hazirana endekslemişim hiç temmuzu düşünmüyorum bile

elbetteki başımızın üstünde yerin var
hani dr lar seni gresuna bebişle gönderecez dedi ya bende kendimi
hazirana endekslemişim hiç temmuzu düşünmüyorum bile

bu ay bos geçiyor o yüzden tatlım..bende sordum aslında bu ay olmazmı diye ama biraz yumurtalıklar dinlensin dediler hayırlısı bakalım.ağustosa kadar burdayım nasipse eş durumu da belli olsun öyle tasınırım artık

selam kızlar nasılsınız? benim kırmızılar teşrif ettiler sonunda. kan etsti yaptırdım 13.30'da 1 saat sonra adet oldumama ateşimin düşmesinden anlamıştım. kısmet değilmiş. yeni batı bilmiyorum. adetlerim düzensizdir. ama kesin temmuz yani

Son düzenleme:
bu arada yeni hamişlerimizi tebrik ediyorumm. Allah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin.

hayırlısı olsun canım inşallah bu ay olmasada ağustosta gelsin inşallahhh
eşinin eş durumu çıktı senin durum belli değil dimi :18:ne düşünüyorlar hiç belli değil
herşeyi arapsaçına çevirdilerr yaa inşallah güzel bir okulaa tayinin olur:26:

sağlık olsun canımıniçi üzülme beraber hamiş kalırız belki temmuzda:13:
ben e2 testimin sonucu biraz düşük 24 geldi dr 50 üstünde iğne vururuz demişti cuma günü yükselmemiş akşam dr a gidiyorum
sağlık olsun bu ay değilse bir dahaki ay inşallahh

ay sonunda geldim yaa nedense 420.sayfayı hala göremiyorum
siz bişeyler yazıp 421 e geçince onu görebildim 420 hala açılmıyo nasıl iş anlamadım

selam cnm.hayırlısı olsun henüz vakti gelmemiş demekki.temmuzda hep beraber hamiş haberlerimizi alırız inşallah.dikkat et kendine...

ayyy çok sevindim gözün aydın olsun umarım hayırlısıyla kucağına alırsın

kızlar bat ne allah askına ben yeni geldimaranıza pek anlamıyorum da bende insallah bu ay hamiş olacaklardanım allah hepimize sağlıklı sıhatlı evlatlar versin

bat beklenen adet tarihi demek canım
bu arada hoşgeldin inşallah hamişsindir yazarsan batını listeye eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…