Yok canim gec degil cunku 6 mayista adet oldum ama 27 mayista yumurtlama oldu yumirtlama olduktan 14 gun sonrada adet olunuyomus canim ya neden oyle dedin hamissin sen ne guzel umutlandirdin beni
Ins oyle olur canim 11 hazirani dort gozle bekliyorum
ama ben 10 gün sonra oldum gerçekten bilemiyorum şimdi dedim ya arkadaş akşam gelecek ona soralım olur mu
bende ilk defa bu ay kullandım çok hakim değilim ama sen hamişsin gibi geldi bana :26: ekliyorum batını listeye canım
Peki canim aksam takib edicem ama beni cok umutlandirdin simdi ezcaneden gidip bi test mi alsam nee
sonra hüsran olursa bende üzülürüm gerçektennn
eğer orkidem ne derse onu yapalım olur mu
şimdi yapmayalım çıkarsa sevinirizde ama günü gerçekten gelmediyse üzülmeyelim
zamanını bekleyelim bence
deryacım bu arada tayininiz çıkmış inşallah göbüşünde bebişle gidersin giresuna
senin yeni batı eklememişimyazda ekleyim
Peki canim ne zaman belli olur peki
teşekkür ederim canım inşallah bebişle döneriz:))
canım ben bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum yumurtamın biri çatlamamıs.temmuzda da tüp deneyeceğiz nasip olursa.
ben yine de sizlerle olup sizin güzel haberlerinizi almak istiyorum..sizler de kabul ederseniz tabiii
elbetteki başımızın üstünde yerin var
hani dr lar seni gresuna bebişle gönderecez dedi ya bende kendimi
hazirana endekslemişim hiç temmuzu düşünmüyorum bile
bu ay bos geçiyor o yüzden tatlım..bende sordum aslında bu ay olmazmı diye ama biraz yumurtalıklar dinlensin dediler hayırlısı bakalım.ağustosa kadar burdayım nasipse eş durumu da belli olsun öyle tasınırım artık
selam kızlar nasılsınız? benim kırmızılar teşrif ettiler sonunda. kan etsti yaptırdım 13.30'da 1 saat sonra adet oldumama ateşimin düşmesinden anlamıştım. kısmet değilmiş. yeni batı bilmiyorum. adetlerim düzensizdir. ama kesin temmuz yani
selam kızlar nasılsınız? benim kırmızılar teşrif ettiler sonunda. kan etsti yaptırdım 13.30'da 1 saat sonra adet oldumama ateşimin düşmesinden anlamıştım. kısmet değilmiş. yeni batı bilmiyorum. adetlerim düzensizdir. ama kesin temmuz yani
canım 30 yaşındayım. tahmini olarak bat 4 haziran
canım benim de yumurtlamadan sonra göğüslerim çok kötü hem ağrıyodu hem acıyodu. diğer aylarda sadece acır ve hafif şişkinlik olurdu ama bu ay uçları çok büyüdü. ve özellikle uçları çok acıyodu. hamileliğimi öğrenmeden önce de karnım şiş durmuyodu ama eğilirken falan patlıcak gibi hissediyodum düğmesini açıyodum pantolonumun. bi de sanki alttan içeriye bıçak saplanması gibi sancı giriyodu 1-2 saniye sürüp geçiyodu. benim de en son adet tarihim 6 mayıstı. 2 haziranda olmam gerekiyodu olmadım. bugün test yaptım pat diye kopkoyu çift çizgi çıktı 4 hafta 2 günlük bebiş varmış meğeröyle kanamam hiç olmadı ama yerleşme kanaması olabiliyomuş..
senin de olabilir yani.. İNŞALLAH hayırlısıyla müjdeli haberini verirsin bizlere de..
kızlar bat ne allah askına ben yeni geldimaranıza pek anlamıyorum da bende insallah bu ay hamiş olacaklardanım allah hepimize sağlıklı sıhatlı evlatlar versin
neyse kızlar çıkıyorum ben
yine fırsat buldukça sizinle olmak isterim
şimdilik iyi akşamlar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?