Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bat beklenen adet tarihi demek canım
bu arada hoşgeldin inşallah hamişsindir yazarsan batını listeye eklerim

tesekkür ederim canım benim batım 18 i ama dün çatlatma iğnesi yaptırdım insallah bugün yapacağız bebişimi bu ay insallah hamiş olacağım benim aslında bikızım var ama 7 yasında 2 yıldır korunmamama rağmen olmadı dr a gittim sağlıklısın dedi eşimdede proplem çıkmadı klomen kullandım yumurtalarım büyüdü iğneyi yaptırdık bakalım ben ikiz bebek istiyorum umarım olur ovitrelle ile mümkün mü bu bileniniz varmı

inşallah bugün olur canım :26:
Allah kızınada sağlık sıhhat versin canım
kaç tane yumurtan oluşmuş dr ne dedi inşallah çoksa ikiz olma olasılığıda var
inşallah olur canım 30 haziran yazıyorum batını canım o zaman belli olur

ok yaz 2 yumurtam varmıs biri19mm diğeri ise17 mm dedi biri sağ biri sol tarafta ne dersin olurmuki????

bat 2 hazirandı, geçti gitti ve hala adet olmadım

sonra test yaptım ama tek çizgiyi gördüm bugün gecikmenin 3.günü...

her tuvalete gittiğimde dua ediyorum rabbim iki iyilikten birini ver ya adet olayım ya bebeğim olsun diye...

adet olamamak ne kadar kötüymüş :26:

geçen ay aynısını bende yasadım adetim tam8 gün gecikti kanda baktırdım yok psikolojik oluyo bazen hamiş olmayı çok isteyen bayanlarda kafana takma belki hamişsin bebek çok kücük olduğu için çıkmamıstır testte içini ferah tut istiyorsan insallah hamişsindir

evet ben bir keresinde öyle oldum canım
ne zaman kan testi yaptım adet oldum
inşallah hamişsiindir bu arada test pozitifi göstermesi için 25 olması lazım değerinin belki yükselmemiştir
sanki sende bir umutsuz gibi konuştun adet olma
lütfen Alllaaahhıım hamiş olsunnnn

benim kociş uyuyo sofrayı kurayım 6:45 de dr randevum var
inşallah e2 ye çok düşük demez 24 bana düşük geldi
neyse kızlar dua edin de tedaviyi bu ay pas geçmez:26:

canım benim sizle olmasanız ne yaparım bilmem, umudum yok değil ama en azından düzenli adet oluyorum diye kendimi teselli ederken ondan da olunca canım sıkıldı (erken menopoz mu acaba diye aklıma geliyor)

neyse cuma günü karneleri dağıtıp doktora gideyim diyorum

biz kadınlarda nasıl bir psikoloji var böyle ya utanmasak kendi kendimize hamile kalıp, doğuracağız :))

aslında biz bu beyin gücü ile dünyayı bile kurtarırız ha

evet kızlar sonuçlarımız çıktı eşimin tahlileri güzelmiş ama benim östrojen hormonum yüksek çıkmış çok ciddi değil dedi doktor 3 ay daha bekle dedi olmazsa ondan sonra tedaviye başlarız istersen dedi ama ben bekleyemem dedim o yüzden klomene başladım bugün haftaya yumurta takibine başlıyacak ama doktor kesinlikle stres yapmamam gerektiğini söyledi o nasıl olucak bilmiyorum çok zor hele adet günleri yaklaştıkça stresten uçuyorum ben :)

Arkadaslar benim umutlar iyce gidiyo adet olucagimi cok hissediyom vajinama agri giriyo sancilarim var cunku bu ay hissetiklerimin aynisini gecen ay da hissetim ama adet oldum ins olmam ama bilmiyorum rabbim dualarimi kabul eder ins

selam cnm.hayırlısı olsun henüz vakti gelmemiş demekki.temmuzda hep beraber hamiş haberlerimizi alırız inşallah.dikkat et kendine...

kızlar üzülmedim desem yalan olur evlat hasreti sonuçta. ama iyiyim ağlamadım. Allah'tan hiç ümit kesilir mi... Mevlam neylerse güzel eyler. güzel düşünmeye devam kızlaar. bercestem akşama güzel haberlerle gelirsin inşallah.

ok yaz 2 yumurtam varmıs biri19mm diğeri ise17 mm dedi biri sağ biri sol tarafta ne dersin olurmuki????
canım benim gayet güzel büyümüşler. Allah nasip ederse neden olmasın. bol bol dua edelim şu mübarek günlerde
canım dün iğne vurulduysa 21 haziran gibi olur bat'ı

canım benim Allah inşallah istediğin iyi haberi nasip eder sana. korkma hemen bir kere böyle gecikmeyle menapoza girilmez canım benim

Arkadaslar benim umutlar iyce gidiyo adet olucagimi cok hissediyom vajinama agri giriyo sancilarim var cunku bu ay hissetiklerimin aynisini gecen ay da hissetim ama adet oldum ins olmam ama bilmiyorum rabbim dualarimi kabul eder ins
inşallah canım duaların kabul olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…