ayyy çok sevindim gözün aydın olsun umarım hayırlısıyla kucağına alırsın
bat beklenen adet tarihi demek canım
bu arada hoşgeldin inşallah hamişsindir yazarsan batınılisteye eklerim
tesekkür ederim canım benim batım 18 i ama dün çatlatma iğnesi yaptırdım insallah bugün yapacağız bebişimi bu ay insallah hamiş olacağım benim aslında bikızım var ama 7 yasında 2 yıldır korunmamama rağmen olmadı dr a gittim sağlıklısın dedi eşimdede proplem çıkmadı klomen kullandım yumurtalarım büyüdü iğneyi yaptırdık bakalım ben ikiz bebek istiyorum umarım olur ovitrelle ile mümkün mü bu bileniniz varmı
inşallah bugün olur canım :26:
Allah kızınada sağlık sıhhat versin canım
kaç tane yumurtan oluşmuş dr ne dedi inşallah çoksa ikiz olma olasılığıda var
inşallah olur canım 30 haziran yazıyorum batını canım o zaman belli olur
ok yaz 2 yumurtam varmıs biri19mm diğeri ise17 mm dedi biri sağ biri sol tarafta ne dersin olurmuki????
bat 2 hazirandı, geçti gitti ve hala adet olmadım
sonra test yaptım ama tek çizgiyi gördümbugün gecikmenin 3.günü...
her tuvalete gittiğimde dua ediyorum rabbim iki iyilikten birini ver ya adet olayım ya bebeğim olsun diye...
adet olamamak ne kadar kötüymüş :26:
inşallah olur canım niye olmasın Allahım ol desin yeterki:26:
bat 2 hazirandı, geçti gitti ve hala adet olmadım
her tuvalete gittiğimde dua ediyorum rabbim iki iyilikten birini ver ya adet olayım ya bebeğim olsun diye...
ağzın bal yesin senin
evet ben bir keresinde öyle oldum canım
ne zaman kan testi yaptım adet oldum
inşallah hamişsiindir bu arada test pozitifi göstermesi için 25 olması lazım değerinin belki yükselmemiştir
sanki sende bir umutsuz gibi konuştun adet olma
lütfen Alllaaahhıım hamiş olsunnnn
geçen ay aynısını bende yasadım adetim tam8 gün gecikti kanda baktırdım yok psikolojik oluyo bazen hamiş olmayı çok isteyen bayanlarda kafana takma belki hamişsin bebek çok kücük olduğu için çıkmamıstır testte içini ferah tut istiyorsan insallah hamişsindir
gel canım bekleriz
hepimizin dileği hamiş olmak canım birbirimize dua edersek olur inşallahhh
biz kadınlarda nasıl bir psikoloji var böyle ya utanmasak kendi kendimize hamile kalıp, doğuracağız :))
aslında biz bu beyin gücü ile dünyayı bile kurtarırız ha
Eki Görüntüle 437240 kızlaaaarr bu da benimm testiimmm ÇÇÇOOOOKKKKKKKK MUUUUTTTLUUUYUUUUUMMMMHAMİLEYİİİM
sağlık olsun canımıniçi üzülme beraber hamiş kalırız belki temmuzda:13:
ben e2 testimin sonucu biraz düşük 24 geldi dr 50 üstünde iğne vururuz demişti cuma günü yükselmemiş akşam dr a gidiyorum
sağlık olsun bu ay değilse bir dahaki ay inşallahh
selam cnm.hayırlısı olsun henüz vakti gelmemiş demekki.temmuzda hep beraber hamiş haberlerimizi alırız inşallah.dikkat et kendine...
canım benim gayet güzel büyümüşler. Allah nasip ederse neden olmasın. bol bol dua edelim şu mübarek günlerdeok yaz 2 yumurtam varmıs biri19mm diğeri ise17 mm dedi biri sağ biri sol tarafta ne dersin olurmuki????
canım dün iğne vurulduysa 21 haziran gibi olur bat'ıinşallah bugün olur canım :26:
Allah kızınada sağlık sıhhat versin canım
kaç tane yumurtan oluşmuş dr ne dedi inşallah çoksa ikiz olma olasılığıda var
inşallah olur canım 30 haziran yazıyorum batını canım o zaman belli olur
canım benim Allah inşallah istediğin iyi haberi nasip eder sana. korkma hemen bir kere böyle gecikmeyle menapoza girilmez canım benimbat 2 hazirandı, geçti gitti ve hala adet olmadım
canım benim sizle olmasanız ne yaparım bilmem, umudum yok değil ama en azından düzenli adet oluyorum diye kendimi teselli ederken ondan da olunca canım sıkıldı (erken menopoz mu acaba diye aklıma geliyor)
neyse cuma günü karneleri dağıtıp doktora gideyim diyorum
inşallah canım duaların kabul olur:)Arkadaslar benim umutlar iyce gidiyo adet olucagimi cok hissediyom vajinama agri giriyo sancilarim var cunku bu ay hissetiklerimin aynisini gecen ay da hissetim ama adet oldum ins olmam ama bilmiyorum rabbim dualarimi kabul eder ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?