Eki Görüntüle 437240 kızlaaaarr bu da benimm testiimmm ÇÇÇOOOOKKKKKKKK MUUUUTTTLUUUYUUUUUMMMMHAMİLEYİİİM
kuzuuum çok sağ ol tatlım...kızlar üzülmedim desem yalan olur evlat hasreti sonuçta. ama iyiyim ağlamadım. Allah'tan hiç ümit kesilir mi... Mevlam neylerse güzel eyler. güzel düşünmeye devam kızlaar. bercestem akşama güzel haberlerle gelirsin inşallah.
canım benim gayet güzel büyümüşler. Allah nasip ederse neden olmasın. bol bol dua edelim şu mübarek günlerde
canım dün iğne vurulduysa 21 haziran gibi olur bat'ı
canım benim Allah inşallah istediğin iyi haberi nasip eder sana. korkma hemen bir kere böyle gecikmeyle menapoza girilmez canım benim
inşallah canım duaların kabul olur:)
işte bizim listemiz:)
canımcım listemiz var zaten. topiğin ilk sayfasında:)
canım benim üzülme bak ağlarımhani benide eklicektinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çok üzüldüüm 15hazran bat.
iyi be can. ben de bugün adet oldum. Yine Yeni bir sayfa açtım.kuzuuum çok sağ ol tatlım...
sen de durumlar nasıl=
hani benide eklicektinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çok üzüldüüm 15hazran bat.
canım benim üzülme bak ağlarımberceste düzenliyor listeyi. haftasonu yoktu dün gece döndü. okudukça listeye ekliyor sanırım. akşam gelince görür seni
iyi be can. ben de bugün adet oldum. Yine Yeni bir sayfa açtım.
evet kızlar sonuçlarımız çıktı eşimin tahlileri güzelmiş ama benim östrojen hormonum yüksek çıkmış çok ciddi değil dedi doktor 3 ay daha bekle dedi olmazsa ondan sonra tedaviye başlarız istersen dedi ama ben bekleyemem dedim o yüzden klomene başladım bugün haftaya yumurta takibine başlıyacak ama doktor kesinlikle stres yapmamam gerektiğini söyledi o nasıl olucak bilmiyorum çok zor hele adet günleri yaklaştıkça stresten uçuyorum ben :)
turp gibiyim kız. gayet iyiyim. elbette güle oynaya hamile kalacağım. temmuzda batım ama ben bu topiğe devam edelim diyorum:) batımı da kendi kafamdan 5 temmuz ilan ettimcanım hoşgelddinnasılsın daha iyimisin
biraz üzülebilirsin izin veriyorum ama hemen düzelmek şartıyla
çünkü gülee oynayaa hamile kalacazzzz
bu arada kimse yok
sonra gelirseniz diye yazıyım dedim
dr dan geldim ve akıllı ben neler yapmışım neler
e2 çektirdim yaaa dr demişki 50 nin altındaysa iğne vurun değilse amasyaya git demiş
ben 21 çıkınca dr git dedi diye gittim
dr ben tam tersini söyledim demez mi
gerçi bugünki testte 24 çıktı çok şükür problem yok diyo hemde gülüyo neyse amasyaya gittim
yanlış anlamasaydım gidemeyecektim ama 3 gün kaybettik dedi
olsun inşallah üç gün gecikmeli hamişim
turp gibiyim kız. gayet iyiyim. elbette güle oynaya hamile kalacağım. temmuzda batım ama ben bu topiğe devam edelim diyorum:) batımı da kendi kafamdan 5 temmuz ilan ettim
şaşkın seniiiiee ne oldu şimdi başladın mı yani iğneye?
tabii devam edelim canım inşallah hepimiz bu topikte doğuracaz
bugün itibariyle iğneme başladım 5 haziran c.tesi tekrar gidicem dr çatlatmayı ogün vuracak heralde :44:
kanalları gezerken trt avazda Türkçe olimpiyatlarına denk geldim. aman Allahım o nasıl şey. nasıl güzel Türkçe konuşuyorlar. yemin ederim tüylerim diken diken oldu
5 haziran mı
yarın çorumdalar ve ben gidiyorum
gel senide götüreyimmmmm
ayyyy ne güzel olur ya. yemin ederim üzüntü müzüntü bırakmadılar ben de.
canım benim her şeyde bir hayır vardır. yanlış anlamanda da vardır. inşallah kuzucuğun bu ay gelir.
her şeyi bilmeye gelince bir yandan güzel olmakla birlikte onun da bedelleri oluyor işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?