Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canım orkideye soracaktık unuttuk ben ona sorarım canım unuttum sormayı

ayrıca bebeğim hamiş değilim inşallah hamiş kalırız canım:26:

gerçekten yaa bencede amasyaya gitmek bana çok iyi geldi
hem arasında çok fark yok biri 21 şimdiki 24
ama gerçekten ne şaşkınım yaaa
bu arada hamişlerimize ne diyorsun çok sevindim sabah sabahh
o kadar çook sevindim ki dua ettim kazasız belasız bu süreci atlatmaları için.darısı tüm evlet isteyenlerin başına

orkidem bebeğimin sana bir sorusu olacak canım durumun özetlesene
ben şimdi tam toparlayamam

iyi aksamlar kızlarr:)) az önce hemsirem aradı:)) doktorla konusmuslar tayinimizin çıktığını söylemiş doktora.o da d.kontrol hapını 15.günde bıraksın adet olunca gelsin demiş.
orkidecim dr olduğun için sana sormak istiyorum doğum kontrol hapını bırakınca birkaç gün içinde adet olunuyormus ya benim de 15.den sonra olur mu hemen sence??
hiç kullanmadığım için bilmiyorum açıkçası

canım bebeğimin bu ay satı 6 mayıs ve 27 mayısta çatlatma iğnesi olmuş
dr 12 haziran da test yap demiş bana biraz geç geldi çok bilirim yaa
neyse ağrıları varmış merak ettik yanlışım varsa düzelt bebeğim

Son düzenleme:
Berceste diyor ki benim bat cok gec ben bu ay gonal f kullandim bi tane yumurtam olustu 19mm vede catlatma ignesi vuruldum yumurtlama olduktan kac gun sonra adet olunur cunku en son adet tarihim 6mayis ama 27 mayis yumurtlama oldu doktor bana beta hcg kan tahlili yapmami istedi 11 hazirana 12 hazirana adet olmam lazim

tabiiki canım bıraktıktan sonra bir kaç güne hemen adet olunurhadi gözün aydın hayırlısıyla bu sefer bir yavrucuğun olur inşallah

canım benim 10-11-12 haziran arası gibi tahmin ediyorum batını. adet belirtileri tıpkı hamilelik gibidir.inşallah hamilesindir

tabiiki canım bıraktıktan sonra bir kaç güne hemen adet olunurhadi gözün aydın hayırlısıyla bu sefer bir yavrucuğun olur inşallah

inşallah canım benim ALLAH hepimize nasip eder inşşalllaahh en kıısaaa zamanda kırmızıları hiç bu kadar sabırsızlıkla beklememiştimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…