Ne zaman sorarsiniz
Evet adet sancisi gibi agrilarim kasiklarim arada vuruyo bu agrilar olunca umudum gidiyo
selammmmmmmmm
o kadar çook sevindim ki dua ettim kazasız belasız bu süreci atlatmaları için.gerçekten yaa bencede amasyaya gitmek bana çok iyi geldi
hem arasında çok fark yok biri 21 şimdiki 24
ama gerçekten ne şaşkınım yaaa
bu arada hamişlerimize ne diyorsun çok sevindim sabah sabahh
olur mu hiç hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı sende biliyorsundur
hem niye erkenden adet olasınki:44:
canım orkideye soracaktık unuttukben ona sorarım canım unuttum sormayı
iyi aksamlar kızlarr:)) az önce hemsirem aradı:)) doktorla konusmuslar tayinimizin çıktığını söylemiş doktora.o da d.kontrol hapını 15.günde bıraksın adet olunca gelsin demiş.
orkidecim dr olduğun için sana sormak istiyorum doğum kontrol hapını bırakınca birkaç gün içinde adet olunuyormus ya benim de 15.den sonra olur mu hemen sence??
hiç kullanmadığım için bilmiyorum açıkçası
Slm arkadaslar sizlere kisaca hikayemi anlatim ben 4 yillik evliyim 2 yil dogum.kontrol hapi kullandim 2 senedir de bebek bekliyorum adet duzensizligi var bende ilk one 3 ay klomen kullandim ama yumurtalarim hic gelismedi ondan sonra gecen ay gonal f kullandim yumurtalarim gelisti catlatma ignesi vuruldum ama sadece bi tane yumurtam gelisti catlatma oldu ondan sonra yine olmadi bu ay yine gonal f kullandim yine bi tane yumurtam gelisti ama ben bu tedavi suresinde corek otu bal tarcin kullandin ari sutu bal polen vede sogan kuru kullandim tekrar catlatma ignesi vuruldum doktor iliski gunleri soyledi en son adet tarihim 6 mayis ama tedaviyle yumurtalarim gelistigi icin benim 12 haziran adet olmam lazim bende sizler gibi bu haziran ayi bana nasil gelicek bilmiyorum ama sizlere belirtilerimi soyleyeyim belki aranizdaki hamis bayanlar bana bi umut verirler yumurtlama gununden 1 gun sonra goguslerim sisti cok agriyolar vede bi kac gun sonra benden cok acik pembemsi bi akinti geldi ertesi gun kucuk bi nokta kadar kan geldi cok kucukdu ondan ara ara adet olucakmis gibi sancilar vuruyo karnima kasiklarim cok agriyo karnim cok sisti pantolonlarim beni cok rahatsiz ediyo sikmadigi halde sanki cok sIkIyo beni bide arada vajinama agri vuruyo arada mide bulantisi 11 haziran icin doktorum.bana kan tahlili yapmami istedi lutfen yardim edin gunler hic gecmiyo birazcik umut olsun iste
Yok canim gec degil cunku 6 mayista adet oldum ama 27 mayista yumurtlama oldu yumirtlama olduktan 14 gun sonrada adet olunuyomus canim ya neden oyle dedin hamissin sen ne guzel umutlandirdin beni
Ins oyle olur canim 11 hazirani dort gozle bekliyorum
tabiiki canım bıraktıktan sonra bir kaç güne hemen adet olunurhadi gözün aydın hayırlısıyla bu sefer bir yavrucuğun olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?