Ins canim rabbim herkesin gonlune gore versincanım benim 10-11-12 haziran arası gibi tahmin ediyorum batını. adet belirtileri tıpkı hamilelik gibidir.inşallah hamilesindir
Berceste diyor ki benim bat cok gec ben bu ay gonal f kullandim bi tane yumurtam olustu 19mm vede catlatma ignesi vuruldum yumurtlama olduktan kac gun sonra adet olunur cunku en son adet tarihim 6mayis ama 27 mayis yumurtlama oldu doktor bana beta hcg kan tahlili yapmami istedi 11 hazirana 12 hazirana adet olmam lazim
canım benim 10-11-12 haziran arası gibi tahmin ediyorum batını. adet belirtileri tıpkı hamilelik gibidir.inşallah hamilesindir
duydun mu bebeğim yaa
bence hamiş de olabilrsin sen kendini üzmeeee
bekleyelim Allahım inşallah OL der
canım benim 10-11-12 haziran arası gibi tahmin ediyorum batını. adet belirtileri tıpkı hamilelik gibidir.inşallah hamilesindir
Ins ne diyimmmm rabbim sanada banada herkese versin
a.selam naber nasıl gidiyooo işler
hayalim bugün temmuza transfer oldum kız
kızlar hepinizi öpüyorum ben çıkıyorum
tabi tam techizatlı çalışmalara devam
hadi ya bende tam sana yazacaktim ne oldu kirmizilar diye kor olasicalar demek tesrif ettilerolsun uzulmek yok hepberaber tam gaz devam okis
bercestem senin le demin konusamadik yaa yazdiklarim geldimi onuda bilemiyorum sayfa takildi tum gun hatta tum sayfaya giremez oldum(
nasilsin canim iyimisin ?? HH derya sen nasilsin askim ??
NIYE KIMSE KONUSMUYO YAAAyoksam benim pc hala yavasta sizin cevaplarmi gelmiyooo
iyiyim canım nasıl olayım ama ben o sayfaya giriyorum canım
bişey gelmemiş neyse dr a gittim herşey normalmiş çok şükür bugün ilk iğnemi oldum
hayırlısı bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?