Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

evet canım hesabın doğru. bercestem olması gerekenden daha erken adet olmuş 10 gün içinde ama normalde yumurtlamadan sonra ortalama 14 gün sonra adet olunur(12-16 gün)

canım benim 10-11-12 haziran arası gibi tahmin ediyorum batını. adet belirtileri tıpkı hamilelik gibidir.inşallah hamilesindir

duydun mu bebeğim yaa
bence hamiş de olabilrsin sen kendini üzmeeee
bekleyelim Allahım inşallah OL der

Ins ne diyimmmm rabbim sanada banada herkese versin

amiinn inşallahhh canım ama biraz daha enerjik çok üzgün hissediyorum ben seni
yapma böyleee bence çok yakınsın hamileliğe
adet olana kadar hamişliğin tadını çıkartıyorum da ben

a.selam naber nasıl gidiyooo işler

sagol canim.dun itibari ile basladik calismalara.kizim izin vermiyor pc basina gelmeme.yaramaz yoruyor beni.ALLAH isteyen herkese bizede kucuk bir bebis versin.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bercestem senin le demin konusamadik yaa yazdiklarim geldimi onuda bilemiyorum sayfa takildi tum gun hatta tum sayfaya giremez oldum(

nasilsin canim iyimisin ?? HH derya sen nasilsin askim ??

bercestem senin le demin konusamadik yaa yazdiklarim geldimi onuda bilemiyorum sayfa takildi tum gun hatta tum sayfaya giremez oldum(

nasilsin canim iyimisin ?? HH derya sen nasilsin askim ??

iyiyim canım nasıl olayım ama ben o sayfaya giriyorum canım
bişey gelmemiş neyse dr a gittim herşey normalmiş çok şükür bugün ilk iğnemi oldum
hayırlısı bakalımmm

iyiyim canım nasıl olayım ama ben o sayfaya giriyorum canım
bişey gelmemiş neyse dr a gittim herşey normalmiş çok şükür bugün ilk iğnemi oldum
hayırlısı bakalımmm

hayirlisi olsun canim ,,cilek recelini okumustum enson iyi oldumu bari kikiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…