Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

gelmiştir gelmiştir onları diyorum bugünlük bu kadar hamişimiz zaten
perim nerde bugün yok

cebimde sakladim ,,nebiliyim kiz nerde perim,,,bi ara girmis galiba ,,begenmiyorum tusu olmadigi icin mecburen begene basip basip cikmis okadarini gordum

Son düzenleme:
bende iyiyim ya sukur dus tan ciktim miss gibi oldum kikiiiki,,sen bakma bercestenin dedigine PERIM yokmusmus banane kafam rahat ohh ,,,ben sizleri sordum valla onu degil

hı hı ben bilirim sizii
eşin nasıl oldu canım iyimi k.validen uyuduumu

ayyy 9ayyyy kk ya yeni girdigimde ilk konustugum arkadasim ,,birden bire kayb oldun seni bulamadim bidaha nasilsin ya durumun nedir senin????nerelerdeydin

sonunda buluştuk.

Keşke iyi haber verebilseydim ama 5 aydır sonuç alamadık. Gerçi bu aydan umutluyum. Nedense içimde iyi hisler var. Bakalım BAT 16 Haziran.

İş değiştirme aşamasındayım o nedenle çok üstüne gitmiyorum. Ama bir kaç ay daha olmazsa artık çözüm yolları aramaya başlayacağız. Senden ne haber? Var mı sende güzel haber?

Canım ya nerelerdesin? Ne yapıyorsun seni bulamadım bir türlü?

selam canım hoşgeldinnn ekliyorum seni
iş değiştireceğini söylemiştin başka sorunlarda vardı diye hatırlıyorum hallettinmi onlarıda
bu arada topiğimiz eğlencelidir beklerim arada biz hep buradayızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…