hayirlisi olsun canim ,,cilek recelini okumustum enson iyi oldumu bari kikiiii
ablamla tel de konuşuyordum kikiriğim benimmm
nnneeebiliyim herkez asagida mal mal oturup bisey demiyo kikikii canim SIKILDI ya isimleri olmasin asagida yada konussunlar dimi ama aaa
hamişlerimizi okumadın mı yoksaaaaaaaa
ablamla tel de konuşuyordum kikiriğim benimmm
nnneeebiliyim herkez asagida mal mal oturup bisey demiyo kikikii canim SIKILDI ya isimleri olmasin asagida yada konussunlar dimi ama aaa
kızlar hayalimi kızdırmayın gerçi onun derdi perim yokyaa
dişine göre birini arıyoo
bu arada çilekreçelim çok güzel oldu kociş çok beğendiiiiiii
bercestem senin le demin konusamadik yaa yazdiklarim geldimi onuda bilemiyorum sayfa takildi tum gun hatta tum sayfaya giremez oldum(
nasilsin canim iyimisin ?? HH derya sen nasilsin askim ??
okuduuumm hatta tebrik ettim,,sen elifalpelif ve bayantilkiye demiyormusun ,,kiz yoksam mesajim gelmedimi oraya okumadilarmi ??? ayyy
iyiyim tatlım sen nasılsın cnmcım?????
gelmiştir gelmiştir onları diyorum bugünlük bu kadar hamişimiz zaten
perim nerde bugün yok
bende iyiyim ya sukur dus tan ciktim miss gibi oldum kikiiiki,,sen bakma bercestenin dedigine PERIM yokmusmus banane kafam rahat ohh ,,,ben sizleri sordum valla onu degil
bende iyiyim ya sukur dus tan ciktim miss gibi oldum kikiiiki,,sen bakma bercestenin dedigine PERIM yokmusmus banane kafam rahat ohh ,,,ben sizleri sordum valla onu degil
sııhhatler olsun tatlım kikikii :))) perimsiz olurmu yaaa:)))
cebimde sakladim,,nebiliyim kiz nerde perim,,,bi ara girmis galiba ,,begenmiyorum tusu olmadigi icin begene basip basip cikmis okadarini gordum
sııhhatler olsun tatlım kikikii :))) perimsiz olurmu yaaa:)))
hı hı ben bilirim siziile ko
eşin nasıl oldu canım iyimi k.validen uyuduumu[/QUOTE
esim fena degil ya evin icinde pastonla geziyor yarim yamalak ama henuz ise gitmiyor,,,kayinvalidede hala ayakta geziniyor gelirim gidirim olmir ,burada gunes bilenem yok koyimi ozledim dir kikikikikii o boyle konusurda
hı hı ben bilirim siziile ko
eşin nasıl oldu canım iyimi k.validen uyuduumu[/QUOTE
esim fena degil ya evin icinde pastonla geziyor yarim yamalak ama henuz ise gitmiyor,,,kayinvalidede hala ayakta geziniyor gelirim gidirim olmir ,burada gunes bilenem yok koyimi ozledim dir kikikikikii o boyle konusurda
Oley! Seni de buldum sonunda :) anlatın bakalım kızlar hamiş var mı?
Canım ya nerelerdesin? Ne yapıyorsun seni bulamadım bir türlü?
yarın gelir ooo
ozamanda beğenmirum tuşunu sorar sana kikikiiii
becede derya perimsiz olmaz bu topikkkk
ayyy 9ayyyy kk ya yeni girdigimde ilk konustugum arkadasim ,,birden bire kayb oldun seni bulamadim bidaha nasilsin ya durumun nedir senin????nerelerdeydin
Canım ya nerelerdesin? Ne yapıyorsun seni bulamadım bir türlü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?