- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
sonunda buluştuk.
Keşke iyi haber verebilseydim ama 5 aydır sonuç alamadık. Gerçi bu aydan umutluyum. Nedense içimde iyi hisler var. Bakalım BAT 16 Haziran.
İş değiştirme aşamasındayım o nedenle çok üstüne gitmiyorum. Ama bir kaç ay daha olmazsa artık çözüm yolları aramaya başlayacağız. Senden ne haber? Var mı sende güzel haber?
hayalim perim geldi saklan bence elma dersem çık armut dersem çıkma
veee ARMUUUUUUUUUTTTTTTT
selam canım hoşgeldinnn ekliyorum seni
iş değiştireceğini söylemiştin başka sorunlarda vardı diye hatırlıyorum hallettinmi onlarıda
bu arada topiğimiz eğlencelidir beklerim arada biz hep buradayızzzzz
yok yaa nerdee bendede bisey yok bu son 3 ay zaten yumurtlama donemlerinde kocis hep yoktu calisamadik dogru durust ,,batima 4 gun kaldi battin bitiminden 5 gun sonra iliski oldu oylede hamile kalinmaz zaten olursada mucize olur kikikiiii anlicagin kirmizilarin bian once gelmesini bekliyorumki yeni umudum baslasin diye,.,,ama haziran ayi ugurlu gelecek hepimize inaniyorum,,,daha daha nasilsin ankarada havalar nasil kiki
Oley! Seni de buldum sonunda :) anlatın bakalım kızlar hamiş var mı?
ben hamiş değilim mayısta iğne kullandım
adet oldumşimdi tekrar başladık iğne tedavisine inşallah bu sefer olacak sen neyaptın
bence sen bu ay olmasın diyosun ya inşallah olurr
gelsin bebiş yaa
Buldum bir daha kaybetmem
Çikolata kisti vardı. Hala var ama onu takmıyorum. Başka da bir şey yok çok sükür.
Tüh kaçtı yani yumurtalar :) Olsun her işte bir hayır vardır. Biz 5 aydır hiç kaçırmadık valla. Ben hem ovulasyon testi hem de ateş ölçme yöntemini uyguluyorum. Ne zaman yumurtladığımı bilebiliyorum böylece ona göre ilişki planlıyorum. Tavsiye ederim hiç şaşırtmıyor.
4 gün geçer hemen ne olcak. Benim 11 gün var. Ama nedense sakinim. O kadar çok bunu düşündüm ki sonunda hamile olduğuma inandım :)
Ben artık yatayım. Dün gece hiç uyuyamadım. Hamileyim ya ondan
İyi geceler arkadaşlar! Görüşürüz
'kızlar ben de çıkıyım daha duş alacam sizi çok öpyorum
iyi geceler kızlar
esen kalın hamile kalınnnnnnnnn inşallahhhhhhhh
'
tamam canim sende insallaah,,,perim gecmisten cikmak uzre bende kacim kikikikiii yok yok dus aldim saclarimi kurutiyim sonra usutmiyelim
noliiiii burdaaaanabersiniz kızlarrr
bugün hep buradaydım sen nerdeydin
kızlar kulak kristellerim yerinden oynamış baş dönmem ondan... bide demir eksikliğim varrrmış
bu arada rahim utrosona baktırdımm... herşey yolundaymış temiz dedii...rahim kalınlıgı felan iyi felan dedii
selam kızlar geldim 1 saattir oluşturduğunuz geçmişi okudumne çok çene çalmışınız gene ve gidiyorum
bu kristaller önemli mi peki
kulak sıvısını duymuştum ama kristali hiç bilmiyordum:44:
kızlar kulak kristellerim yerinden oynamış baş dönmem ondan... bide demir eksikliğim varrrmış
bu arada rahim utrosona baktırdımm... herşey yolundaymış temiz dedii...rahim kalınlıgı felan iyi felan dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?