Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yok yaa nerdee bendede bisey yok bu son 3 ay zaten yumurtlama donemlerinde kocis hep yoktu calisamadik dogru durust ,,batima 4 gun kaldi battin bitiminden 5 gun sonra iliski oldu oylede hamile kalinmaz zaten olursada mucize olur kikikiiii anlicagin kirmizilarin bian once gelmesini bekliyorumki yeni umudum baslasin diye,.,,ama haziran ayi ugurlu gelecek hepimize inaniyorum,,,daha daha nasilsin ankarada havalar nasil kiki

hayalim perim geldi saklan bence elma dersem çık armut dersem çıkma
veee ARMUUUUUUUUUTTTTTTT

Buldum bir daha kaybetmem

Çikolata kisti vardı. Hala var ama onu takmıyorum. Başka da bir şey yok çok sükür.

Tüh kaçtı yani yumurtalar :) Olsun her işte bir hayır vardır. Biz 5 aydır hiç kaçırmadık valla. Ben hem ovulasyon testi hem de ateş ölçme yöntemini uyguluyorum. Ne zaman yumurtladığımı bilebiliyorum böylece ona göre ilişki planlıyorum. Tavsiye ederim hiç şaşırtmıyor.

4 gün geçer hemen ne olcak. Benim 11 gün var. Ama nedense sakinim. O kadar çok bunu düşündüm ki sonunda hamile olduğuma inandım :)

Ben artık yatayım. Dün gece hiç uyuyamadım. Hamileyim ya ondan

İyi geceler arkadaşlar! Görüşürüz

iyi geceler canim,,,bende ovu testi kullaniyorum 4 aydir cokta memnunum ,,,tatli ruyalar

kızlar ben de çıkıyım daha duş alacam sizi çok öpyorum
iyi geceler kızlar
esen kalın hamile kalınnnnnnnnn inşallahhhhhhhh

kızlar ben de çıkıyım daha duş alacam sizi çok öpyorum
iyi geceler kızlar
esen kalın hamile kalınnnnnnnnn inşallahhhhhhhh
'

tamam canim sende insallaah,,,perim gecmisten cikmak uzre bende kacim kikikikiii yok yok dus aldim saclarimi kurutiyim sonra usutmiyelim

selam kızlar geldim 1 saattir oluşturduğunuz geçmişi okudumne çok çene çalmışınız geneve gidiyorum

kızlar kulak kristellerim yerinden oynamış baş dönmem ondan... bide demir eksikliğim varrrmış
bu arada rahim utrosona baktırdımm... herşey yolundaymış temiz dedii...rahim kalınlıgı felan iyi felan dedii

perim okudun mu temmuza transfer oldum. çok rahatladım. valla bu iş iyice eğlenceli olmaya başladıateş ölç yımırtlama testi kullan. bilmem ne kürü iç. bilmek kaçıncı gün bilmem ne yapyok dombalak aç ayakları duvara dikvalla bağımlılık yapıyo

bu kristaller önemli mi peki
kulak sıvısını duymuştum ama kristali hiç bilmiyordum:44:

bu kristaller önemli mi peki
kulak sıvısını duymuştum ama kristali hiç bilmiyordum:44:

dengeyi sağlayan kristaller varmış bi şekilde onlar kopunca yada zarar görünce boşlukta savruluyo oda baş dönmesi yapıyo muşş valla bende yeni öğrendim egzersiz verdi doktor kafa hareketleii nörolloji ye gittim

canım benim gözün aydın. kristallarin için geçmiş olsun. kız bu kristalleerim oynamış lafı incilerim dökülmüş gibi olmuş haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…