Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sevgili arkadaşımız kader nasılsın? geçmişi okuduğumda haklı bir sitemine denk geldim. kendi adıma kendi sıkıntımdan seni fark etmediğim için özür dilerim. gecikmiş bir geçmiş olsun dileği sunuyorum. eşin ve sen nasılsınız şu anda?

canım benim gözün aydın. kristallarin için geçmiş olsun. kız bu kristalleerim oynamış lafı incilerim dökülmüş gibi olmuş haaa

orkidem nasıl oluyo şimdi ki kopuyomu oynuyomı bişeyler bişeyler dedi ama sağ kulak virtigo sebebei bilmemne anlamadım vallaaa... ama yanı gebelikten sanıyodumm... kafam çok felan sürekli döniyiiiii

orkidem nasıl oluyo şimdi ki kopuyomu oynuyomı bişeyler bişeyler dedi ama sağ kulak virtigo sebebei bilmemne anlamadım vallaaa... ama yanı gebelikten sanıyodumm... kafam çok felan sürekli döniyiiiii

oynuyo canım bak böyle tey tey tey

hangi topictesin yaaaaaaaaaa((((((((( gidemesinnnnn

kızlar kulak kristellerim yerinden oynamış baş dönmem ondan... bide demir eksikliğim varrrmış
bu arada rahim utrosona baktırdımm... herşey yolundaymış temiz dedii...rahim kalınlıgı felan iyi felan dedii

cok gecmis olsun kotu bisey cikmamis bunada sukur ,,,,zaten fazla endiselenmedim ben senin biseylerin yerinden oynadigi belliydi,KiiiiiiiiiiiiiiKIKIKIKIKIKIIIIIIIIIII

ORKIDEM SEN BENCE DOGURSAN BILE DEVAM ET BU EGZERSIZLERE Kiiiiiiiiiiiiikikikikikikiii

canım benim gözün aydın. kristallarin için geçmiş olsun. kız bu kristalleerim oynamış lafı incilerim dökülmüş gibi olmuş haaa

aynen aynen kikikikiiiii incileri dokulmus ,,kristal bebek hihihii

evet egzersizlere devam edicem hatta hastalara reçete diye dağıtacam

kız başka yere gittiğim yok. bu topik içinde kendi özerkliğimi ilan ettim. küçük bir temmuz cumhuriyeti kurdum. sizi bırakıp nere gidem

alah alah ya kiz temuza transfer oldum diyo o hangi topik diyo tabikide kiki topigi kikikiiiii gercekten oynuyorlar tey teyyyyy kikikiii

alah alah ya kiz temuza transfer oldum diyo o hangi topik diyo tabikide kiki topigi kikikiiiii gercekten oynuyorlar tey teyyyyy kikikiii

sanana be atlama ordan
kiki mi dedimmm şimdi bennn..... sende bana diyon bide güzel hoşgeldin demez mişimmm felan filan kendine bak sen hıhhhhh

BARTEK demin vardi birden bire kayib oldun yaa aklim sende kaldi yine kustumu acaba bizim nazli kiz,,,nerdesin gel artik

selam arkadaslar.nasilsiniz?perim gecmis olsun guzelim.neiseki muhum bir sey degilmis:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…