kızlar kulak kristellerim yerinden oynamış baş dönmem ondan... bide demir eksikliğim varrrmış
bu arada rahim utrosona baktırdımm... herşey yolundaymış temiz dedii...rahim kalınlıgı felan iyi felan dedii
canım benim gözün aydın. kristallarin içingeçmiş olsun. kız bu kristalleerim oynamış lafı incilerim dökülmüş gibi olmuş haaa
geçmiş olsun cnmm...
orkidem nasıl oluyo şimdi ki kopuyomu oynuyomı bişeyler bişeyler dedi ama sağ kulak virtigo sebebei bilmemne anlamadım vallaaa... ama yanı gebelikten sanıyodumm... kafam çok felan sürekli döniyiiiii
perim okudun mu temmuza transfer oldum. çok rahatladım. valla bu iş iyice eğlenceli olmaya başladıateş ölç yımırtlama testi kullan. bilmem ne kürü iç. bilmek kaçıncı gün bilmem ne yap yok dombalak aç ayakları duvara dik valla bağımlılık yapıyo
oynuyo canım bak böyle tey tey tey
kızlar kulak kristellerim yerinden oynamış baş dönmem ondan... bide demir eksikliğim varrrmış
bu arada rahim utrosona baktırdımm... herşey yolundaymış temiz dedii...rahim kalınlıgı felan iyi felan dedii
perim okudun mu temmuza transfer oldum. çok rahatladım. valla bu iş iyice eğlenceli olmaya başladıateş ölç yımırtlama testi kullan. bilmem ne kürü iç. bilmek kaçıncı gün bilmem ne yap yok dombalak aç ayakları duvara dik valla bağımlılık yapıyo
canım benim gözün aydın. kristallarin içingeçmiş olsun. kız bu kristalleerim oynamış lafı incilerim dökülmüş gibi olmuş haaa
hangi topictesin yaaaaaaaaaa((((((((( gidemesinnnnn
cok gecmis olsun kotu bisey cikmamis bunada sukur ,,,,zaten fazla endiselenmedim ben senin biseylerin yerinden oynadigi belliydi,KiiiiiiiiiiiiiiKIKIKIKIKIKIIIIIIIIIII
ORKIDEM SEN BENCE DOGURSAN BILE DEVAM ET BU EGZERSIZLERE Kiiiiiiiiiiiiikikikikikikiii
aynen aynen kikikikiiiii incileri dokulmus ,,kristal bebek hihihii
cok gecmis olsun kotu bisey cikmamis bunada sukur ,,,,zaten fazla endiselenmedim ben senin biseylerin yerinden oynadigi belliydi,KiiiiiiiiiiiiiiKIKIKIKIKIKIIIIIIIIIII
evet sana bu dönmeyle dayandıma göre bende zaten varrrr....mış bişeyler
pis kikiii ben gelince gitmek mi istiyon...
kız başka yere gittiğim yok. bu topik içinde kendi özerkliğimi ilan ettim. küçük bir temmuz cumhuriyeti kurdum. sizi bırakıp nere gidem
evet sana bu dönmeyle dayandıma göre bende zaten varrrr....mış bişeyler
pis kikiii ben gelince gitmek mi istiyon...
kiz biyere gitimi ben simdi alti ustu banyoya gidip sacimi kuruttum geldim,,,,beni goremiyormusun yoksaa huhu burdayim kiz hakkaten sallaniyor oynuyor biseyler tey tey diye ,,bak simdi uzuldum ha
alah alah ya kiz temuza transfer oldum diyo o hangi topik diyo tabikide kiki topigi kikikiiiii gercekten oynuyorlar tey teyyyyykikikiii
kızllaarrr size doyum olmuyo yaa:))) ben kaçtım yarın görüşmek üzere iii gecelerrr
sanana be atlama ordan
kiki mi dedimmm şimdi bennn..... sende bana diyon bide güzel hoşgeldin demez mişimmm felan filan kendine bak sen hıhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?