Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

selam arkadaslar.nasilsiniz?perim gecmis olsun guzelim.neiseki muhum bir sey degilmis:2::2:

teşekkür ederim nazlma evet önemli değilmişşş... aslında bata çok yakın zamanda yaşadığım için bebek için umutlanmıştımm(((((( ama değilmiş işteee((((((( tesadüfe bakkk

iyiyim kikicim sen nasılsınn?? hrşey yolunda: kristellerim dışında... o da sen gibi almış başını gidiyoo.... deli delii

iyiyim ya ellerinden operim ne olsun iste is guc yuvarlaniyok,,,,ne yapayim dunya beni deli edecegine ben dunyayi deli ediyim diyorum,,ki

beni ettiğin gibi dimi
deliii kıssss.....
hakkaten nasılsın bugünnn....

hakkaten iyiyim iyi olmaya calisiyorum...........................yaw bu liste neden duzeltilmiyor yeni bi goz attimda senin yeni batti sap diye yapistirmislar ben kac kere yeni bat bu dedim yazan yok,,,h derya nin ve bazi arkadaslarin bati neden belirsiz ,,orkidede duzeltilmemis ,,???

ben söledim yani batımı.... 29 ama evet düzeltilmemiş...
sınav belli oldumu pekii?????

canım cok tesekur edrım allah razı olsun ewt bıraz stem ettım cunku ogun anlatım sıkıntı paylasmak ıstedım sonucta bız burda uzuntumusu sevıncımızı paylasıyoz bnım burda hıc kımsem yok bı komsum bıle yok derdımı sade topıcte paylasıyom ana anlatım sıkıntımı sadece bartek ve derya allah razı olsun onlar gecmış olsun dedı neyse onmlı deıl eşimin tırnak olan kısmı ve et koptu kendısı marangoz ve tek calısan o ıkı gundur adamın işe cagrıyolar ve bugunde sınırlenmiş işten cıkmış bılmıyorum artık napacaz benım bebek hayalarım bı 1 yada ıkı sene kaldı hayırlısı artık

geçmiş olsunnn kaderr yaaa okumaya çalışıyorum hergün ama görsen yazardımmm.... ufff yaaa geçmiş olsun yaaaaa
çok üzüldümmmmm......................... çok çok çok geçmiş olsunnnn (((((((

canim cooook gecmis olsun inaki cok uzuldum ,,,gercekten hic gormedim yada kacirdim yazini ben genelde her yazilana damlarim,,,,bugun sabahtan oglene kadar benim pc donuyordu takip edemedim dogru durust ve esim kaza yapincada 3 4 gun girememistim ,

ayak parmagimi elmi canim ayyyy cok kotu ya,,peki neden bebek erteleniyor ,is yuzundenmi ??

geçmiş olsunnn kaderr yaaa okumaya çalışıyorum hergün ama görsen yazardımmm.... ufff yaaa geçmiş olsun yaaaaa
çok üzüldümmmmm......................... çok çok çok geçmiş olsunnnn (((((((

saol cnm onmlı deıl işte bıdeb adamı o halde calıştırıyorlar bı de yapmayınca laf soyluyorlar esımde sınırlenmiş cıkmış işten bılmıyorum napacaz elı oyle nezaman duzelır bılmıyoruz işte geldınmı hersey ust uste gelıyo zaten bu durumda bıde bebiş olsa bılmem naparız.

gecmis olsun canim ALLAH bunu unutturucak baska dert vermesin

VIOLE KADER1982 nasilsiniz iyimisiniz ??? niye konusmuyorsunuz

canım geçmişi okumaktan anca sona geldim maşallah ne çene sabahtan kimse olmuyo ben pc başında oluyorum öğleden sonra da okuldayım okuyamıyorum bi geliyorum topic coşmuş

elifalpelif ve bayantilki çook sevindim tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi Allah tez vakitte bize de hayırlısıyla nasip eder inşallah canlar

orkide üzülme her işte bi hayır vardır hayırlısı böyleymiş Allah inşallah nasip eder bize bebişlerimizi biz de elifalpelif ve bayantilki gibi testlerimizi yayınlarız canım inşallah güzel günler göreceğiz

kader geçmiş olsun üzülme canım sitem etme unutma ki bir sınav bunların hepsi sitem edersek olmaz.. vardır bir hayrı dua et bol bol

insanlarda hic vicdan kalmamisgormiyorlarmi elini..canim uzulme.her buludun arkasinda mutlaka gunes vardir.ALLAH beterinden korusun.insallah yakin zamanda her sey hall olur.sende beisine kavusursun

sanada gecmış olsun cnm parmagı orta parmagı tırnak yarısı ve ordakı et parcası evet iş yuzunden cnm bebiş ertelıyoz elı duzelıcek işten ayrıldı oyuzden cnm ancak hersey yoluna grdı zaman ALLAH hepınızden razı olsun onmlı dıl kızlar sıtm yaptım ıcın ozur dılerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…