Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bi dahakine sen bana sor ben sana ozetlerim canim ,,,,kikikii kiz allah iyiligini versin hic gulecegim yoktu ,bayantilki diye biri yok pembetilki var ben oyle saka olsun diye yazmistim

o halde çalıştır sonra laf söle herkes kendini düşünü yo işteee....... ne insanlara dönüştük yaa... elli çok mu kötüüü.... ???
ALlah büyük kader yaaa bi şekilde.....bebişte olsa olurr Allah rıskını verir...... insanın başına bişey gelince hep üst üste olur... umutlu olmak lazım Rabbim inşallahhh eşine tez zamanda sağlık verir. yeni bir işş bulurr. Allahım yaaa
çok zorr çokkkkk.... canını sıkmaa neden... canımızı sıkacağınıı düşünüyosunnn... boş boş geyik yapmaktansa senin derdini paylaşırızzz..... önemli olan sağlıkkk huzur değilmiii...

ahahah benim kafa da orada takılmış işte.. kusura bakmayın canlar okulda da bir dünya sinir bozucu olay var ama moralimi bozmucam hayatın güzel yanlarını görmeye çalışıcam belki meleğim benimledir inşallah öyledir.. burda tek yoldaşım o olucak annesine yarenlik edicek inşallah benimlesindir meleğim

saol canim ya ,sitem de nedemek olurmu oyle sey ,sonucta herkez burda birbirine derdini anlatarak rahatlamaya calisiyor,,ALLAH buyuktur canim bi kapi kapanir biri acilir gonlunu ferah tut hersey yoluna girecektir biraz sabir ve zaman gerektirir

insallah canim insallah melegin seninledir ,,haziran ayi ins herkeze ugurlu gelicek

insallah canim insallah melegin seninledir ,,haziran ayi ins herkeze ugurlu gelicek

daha ilk denememiz ve sadece 1 hafta çalışmamız oldu yumurtlama günlerime de tam denk gelmedi zaten ilk denemenin %10 u tutuyomuş bakalım hakkımızda hayırlısı ama inşallah hamileyimdir dört gözle bekliyorum meleğimi

Ewt geccek hersey rabbımden sukur edıyorum yne beterın beterı var ac deılız acıkta deılız neler var neler halımıze sukur bn 30 yasındayım ama neler grdum ne acılar yasadım am hp sukretım rabbıme bnımde 4 parmagım kesık gasptan parmaklarım bukulmuyo bnım hayatım hnı derler ya roman olur oyle ama rabbıme sukur evlendım huzurluyum ve mutlyum bu bna yeter hersey zamanla duzelır rabbımın ıznıyle

canlarim ben gittim.yaticam.sabah kan vermeye gidiyorumbeni unutmayin haaaaaaaaa

ya kızlar bu yumurtlama gunlerınıde bn topıcte ogrendım 30 yasındayım eskıden bumu varmış bnım kızım var bn hıc takıp falan yapmadım hee ama şimdı yapıyorum ogrendım ya

oo hoo daha baslangcitasin ne guzel ins bebisin seninledir ..benim 1 yil doldu gitti vala ,tabi bunun 4, 5 ay ini yumoslari kacridik yani ,,hayirlisi

en önemlisi huzurrr zatennn onu yakalamdın mı olmuyooo....... istediğn kadar paran olsun.. yada malın... mutluluğu yakaladın mı asıl huzur o

ya kızlar bu yumurtlama gunlerınıde bn topıcte ogrendım 30 yasındayım eskıden bumu varmış bnım kızım var bn hıc takıp falan yapmadım hee ama şimdı yapıyorum ogrendım ya

al bendende okadar bende 82liyim ve 1 yil once bebisi dusundugum ay ogrendimdoktor bile olduk ciktik simdi ikiki,,,,ve benim kizimda hic takip yapmadan geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…