insanlarda hic vicdan kalmamisgormiyorlarmi elini..canim uzulme.her buludun arkasinda mutlaka gunes vardir.ALLAH beterinden korusun.insallah yakin zamanda her sey hall olur.sende beisine kavusursun
canım geçmişi okumaktan anca sona geldim maşallah ne çene sabahtan kimse olmuyo ben pc başında oluyorum öğleden sonra da okuldayım okuyamıyorum bi geliyorum topic coşmuş
elifalpelif ve bayantilki çook sevindim tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleriniziAllah tez vakitte bize de hayırlısıyla nasip eder inşallah canlar
orkide üzülme her işte bi hayır vardır hayırlısı böyleymiş Allah inşallah nasip eder bize bebişlerimizi biz de elifalpelif ve bayantilki gibi testlerimizi yayınlarız canım inşallah güzel günler göreceğiz
saol cnm onmlı deıl işte bıdeb adamı o halde calıştırıyorlar bı de yapmayınca laf soyluyorlar esımde sınırlenmiş cıkmış işten bılmıyorum napacaz elı oyle nezaman duzelır bılmıyoruz işte geldınmı hersey ust uste gelıyo zaten bu durumda bıde bebiş olsa bılmem naparız.
kader sen benim deminki yazdigimi okudun dimi ??
bi dahakine sen bana sor ben sana ozetlerim canim ,,,,kikikii kiz allah iyiligini versin hic gulecegim yoktu ,bayantilki diye biri yok pembetilki var ben oyle saka olsun diye yazmistim
sanada gecmış olsun cnm parmagı orta parmagı tırnak yarısı ve ordakı et parcası evet iş yuzunden cnm bebiş ertelıyoz elı duzelıcek işten ayrıldı oyuzden cnm ancak hersey yoluna grdı zaman ALLAH hepınızden razı olsun onmlı dıl kızlar sıtm yaptım ıcın ozur dılerım
ahahah benim kafa da orada takılmış işte.. kusura bakmayın canlarokulda da bir dünya sinir bozucu olay var ama moralimi bozmucam hayatın güzel yanlarını görmeye çalışıcam belki meleğim benimledir inşallah öyledir.. burda tek yoldaşım o olucak annesine yarenlik edicek inşallah benimlesindir meleğim
insallah canim insallah melegin seninledir ,,haziran ayi ins herkeze ugurlu gelicek
daha ilk denememiz ve sadece 1 hafta çalışmamız oldu yumurtlama günlerime de tam denk gelmedi zaten ilk denemenin %10 u tutuyomuş bakalım hakkımızda hayırlısı ama inşallah hamileyimdir dört gözle bekliyorum meleğimi
daha ilk denememiz ve sadece 1 hafta çalışmamız oldu yumurtlama günlerime de tam denk gelmedi zaten ilk denemenin %10 u tutuyomuş bakalım hakkımızda hayırlısı ama inşallah hamileyimdir dört gözle bekliyorum meleğimi
canlarim ben gittim.yaticam.sabah kan vermeye gidiyorumbeni unutmayin haaaaaaaaa
Ewt geccek hersey rabbımden sukur edıyorum yne beterın beterı var ac deılız acıkta deılız neler var neler halımıze sukur bn 30 yasındayım ama neler grdum ne acılar yasadım am hp sukretım rabbıme bnımde 4 parmagım kesık gasptan parmaklarım bukulmuyo bnım hayatım hnı derler ya roman olur oyle ama rabbıme sukur evlendım huzurluyum ve mutlyum bu bna yeter hersey zamanla duzelır rabbımın ıznıyle
ya kızlar bu yumurtlama gunlerınıde bn topıcte ogrendım 30 yasındayım eskıden bumu varmış bnım kızım var bn hıc takıp falan yapmadım hee ama şimdı yapıyorum ogrendım ya
en önemlisi huzurrr zatennn onu yakalamdın mı olmuyooo....... Istediğn kadar paran olsun.. Yada malın... Mutluluğu yakaladın mı asıl huzur o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?