hayalimsin, kader nasilsiniz kizlar?
iyi olmaya calisiyorum ,,sen nasilsin??? bugun burda kimsecikler yok nedense ,olan 1 ,2 kiside hic konusmuyor,,,bende bekci oldum burda iste
neden iyi olmaya calisiorum dedin hayirdir?
sıkıcı bır gunde ondan yaa dısarda yagmur,,,bı yerede cıkılmıyor,,burdada kk da kımse yok,,kaynana durmadan yanımda horluyor ufffff
Selam kızlar nasilsiniz bakim
selam kızlar nasilsiniz bakim
Ben de iyiyim kızlar. Kikikirik in pek keyfi yok gibi
peki klomen sende hic gecikme yaptimiki??? ufffff ne zormus beklemek
yokmu hamile olan yaaaaaa
bugün yeni hamiş yok önceki gün ahbubenkendimi ve bebeğimsin hamileilk sayfaya bakarsan hamişler yazıyor
tatlı hayalim benim çoook mu sıkılmışvalla Türkiye genelinde hava o kadar iyi ki:) gezmek dolaşmak insana antidepresan etkisi yapıyor valla:))
küstüm ben sizlere beni listeye eklememişsiniz aşk olsun valla çok alındım doğrusu
eveeeettttturkiyeyi ozlediimm bercestede yok gelmedi hicc perimde gelmedi boyundan buyuk ise girisip o pozisyonu denedi kesin altta kaldi benim yuzumden bartekte yok viole ,yasamim vesayre hickimse yookk,,
yinede siz ikiniz varsiniz allahtanselda ve sen
eveeeettttturkiyeyi ozlediimm bercestede yok gelmedi hicc perimde gelmedi boyundan buyuk ise girisip o pozisyonu denedi kesin altta kaldi benim yuzumden bartekte yok viole ,yasamim vesayre hickimse yookk,,
yinede siz ikiniz varsiniz allahtanselda ve sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?