- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
ayyy canım benim neden bu kadar sıkıldın sen şimdi hayatım ben sana telimi vereyim nete girerken bi çağrı at ben hemen gelirim sen sıkılma yaaaa
canimsiniz yaa cok tesekur ederiiimmmm,,,,yarin adet olucakmiyim olmicakmiyim onun gerginligide var aslindaa,,,ayyy sistimbugun
kız ben de bağımlı gibi sürekli pc elime alıyorum. aklım pc de oluyor. o yüzden biraz girmemeye çalışıyorum. yoksa diğer işler aksıyor:)
anliyorum canim ,,ben bugun kucagimdan hic indirmedimki leptopu ,,evlendik bugun leptopla
ben sana söyliyim canım bence olacaksın. bu kadar gerginlik bunaltı olsa olsa premenstürel sendromdan olur
o ne kiz ?? sanki cok turkcemiz varda bide bana doktor dilini dokturuyor bak bakbencede olurum ama neden bu kadar geriliyorum anlamadim,,gelecegini bile bile neden heyecanliyimki kikikii
yav hem niye bu kadar kafana taktın bakiim. adetin hamile değilsen en fazla 2 gün sonra adet olursun. na şuraya yazıyom
canimsiniz yaa cok tesekur ederiiimmmm,,,,yarin adet olucakmiyim olmicakmiyim onun gerginligide var aslindaa,,,ayyy sistimbugun
tebrikleeeerr:)yakında çocuğunuz da olur
ayyy soylemeseydin bilmicektiiimm ,,sen oraya na diye yazman iyi oldu kikikikiiiilahi orkidem kikilettin beni gene bak ??
neyse bosver sen nasilsin neler yaptin ???
aayyyyyyyyyy aşkım insallah olmazsın adet benimde batım 23 haziran bende korkuyorum adet olursam diye
ben iyiyim bomba gibiyim. öğleden sonra dışarı çıktım ta akşam 10 da döndüm eve. hava güzel dediğim gibi. yarın da gezmeyi planlıyorum. gebelik işini kafaya takmamanın yollarını arıyorum yani.
nazlma hoş geldiiin. nassın anam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?