Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

evet sen na oraya yazmistin halbuki salak kafa ne diye umitlendiysem ,,kiki sabah doktorum LINE hanimi hemen aramam lazim ne etsin etsin cabuk adetlerimi geri getirsin keske icmeseydim o ilaci ,,bide bu ayada yazdi cadi

kız öyle deme o ilacı seviyorum ben. ilk kullandığımda hamile kalmıştım. bende pco olduğu için kendiliğinden yumurtam oluşmuyor. yılda 3-4 kere anca oluşuyor.

kız öyle deme o ilacı seviyorum ben. ilk kullandığımda hamile kalmıştım. bende pco olduğu için kendiliğinden yumurtam oluşmuyor. yılda 3-4 kere anca oluşuyor.

evet sana iyi cunki pco lusun bende pco yokki neden verdiyse supurgeli cadi ne guzel bi duzenim vardi

neysem hadi byeee aarkadaslar aksam gorusuruz opuyorum herkezi ,,sizleride bosuna heyecana soktum

evet dün 3 gün kala dayanamadım test yaptım ve KOCAMAN BİR TEK CİZGİ CIKTI çokkkk bekledim ama olmadı
bugunde yapmamak için zor tutuyorum kendimi eve yedekte aldım tam 3 tane ))))
acaba hamile değilmiyim yoksa varda bişey erken diyemi cıkmıyor
ne kadar zormuş yarabbim böyle beklemek
çok akıntım var birde belim cok ağrıyor kasıklarımda başkada belirti melirti yokkkkk

Bnm bes gun var adetime , bnde cok merak ediyorum.belim agriyor ,akintim var Ve goguslerim ( uclari degil ama yanlari )aciyor. Ama bu belirtiler adet belirtilerinede bnziyor cok da merak ediyorum allah hepimize sbr versin

hayirlisi olsun cnm ins. Rabbim hayirlisyla en kisa zamnda nasip etsin ins

arkadaslar bırsey sorucam cevap verırsenız sevınırım.. cekılme kanaması adet kanaması sayılır mı ? dogum kontrol hapını sadece 2 gun kullandıktan sonra bı kanama gelmıstı de

bu gece dayanacağım öbürünüde yarın sabah yapıcam adete 1 gün kala bakalım ne cıkıcak
olsa cıkarmıydı bilmiyorum ki

canlar naber bugün net yoktu koca gün giremedim malesef.. bir de burda yurtta kalıyoruz fare girmiş bizim kata her yere fare yapışkanı yaptık baya maceralıydı anlıcanız..:83:
hayalimm üzülme canım hayırlısı olsun senin kalbinin temizliği saflığı o kadar dışına vuruyo ki Allah sana tez vakitte hayırlısıyla kendin gibi bi kız versin inşallah canım :116:

geçen sene olsa bebeğin lafını bile etmezdim
1 yıl korunduk
meğersem ne büyük nimetmiş
Allahım kimseyi evlatla sınamasın
bu ay ilk deneme ama o kadar istiyorum ki olsun
tarifi bile imkansız kim bilir olunca ne kadar sevinir ki insan havalar ucar
buradaki herkesin yüreğinden gecenler aynı rabbim tez zamanda nasip eder inşallahhhhh hepimize

amin canım ben de iki buçuk yıllık evliyim kpssye çalışcam atancam diye hep bekledik sonunda atandım ve bebiş yapmaya karar verdik biz karar verdik de bakalım meleğimiz bize gelmeye karar verdi mi görücez bu ay bizim de ilk denememiz ilk denemenin %10u tutuyomuş bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah güzel haberler alırız canım

gitmeeeeeeeeeeee şimdi ne oldu ki bizde adet olduk bende 14 aydır bekliyorum ama
hiçbir yere gitmiyorumm inşallah hamişsindirde gelirsin tekrar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…