evet sen na oraya yazmistin halbuki salak kafa ne diye umitlendiysem ,,kiki sabah doktorum LINE hanimi hemen aramam lazim ne etsin etsin cabuk adetlerimi geri getirsinkeske icmeseydim o ilaci ,,bide bu ayada yazdi cadi
KIZLAR BEN KACTIM yemek yapmam lazim ,,,moralde sifir oldu zaten bari yemek yiyim
Kocaman bır negatıfcok uzuldum yaaa.. Acaba kıst mı oldu orkıdem kıst olunca adet gelırmı gelmezmı ??
kız öyle deme o ilacı seviyorum ben. ilk kullandığımda hamile kalmıştım. bende pco olduğu için kendiliğinden yumurtam oluşmuyor. yılda 3-4 kere anca oluşuyor.
kız öyle deme o ilacı seviyorum ben. ilk kullandığımda hamile kalmıştım. bende pco olduğu için kendiliğinden yumurtam oluşmuyor. yılda 3-4 kere anca oluşuyor.
evet dün 3 gün kala dayanamadım test yaptım ve KOCAMAN BİR TEK CİZGİ CIKTI çokkkk bekledim ama olmadı
bugunde yapmamak için zor tutuyorum kendimi eve yedekte aldım tam 3 tane))))
acaba hamile değilmiyim yoksa varda bişey erken diyemi cıkmıyor
ne kadar zormuş yarabbim böyle beklemek
çok akıntım var birde belim cok ağrıyor kasıklarımda başkada belirti melirti yokkkkk
evet dün 3 gün kala dayanamadım test yaptım ve KOCAMAN BİR TEK CİZGİ CIKTI çokkkk bekledim ama olmadı
bugunde yapmamak için zor tutuyorum kendimi eve yedekte aldım tam 3 tane))))
acaba hamile değilmiyim yoksa varda bişey erken diyemi cıkmıyor
ne kadar zormuş yarabbim böyle beklemek
çok akıntım var birde belim cok ağrıyor kasıklarımda başkada belirti melirti yokkkkk
bu gece dayanacağım öbürünüde yarın sabah yapıcam adete 1 gün kala bakalım ne cıkıcak
olsa cıkarmıydı bilmiyorum ki
cnm yumurtlama tarihini biliyomusun. bn yumurtlamadan 11 gun sonra ogrenmistim
geçen sene olsa bebeğin lafını bile etmezdim
1 yıl korunduk
meğersem ne büyük nimetmiş
Allahım kimseyi evlatla sınamasın
bu ay ilk deneme ama o kadar istiyorum ki olsun
tarifi bile imkansız kim bilir olunca ne kadar sevinir ki insan havalar ucar
buradaki herkesin yüreğinden gecenler aynı rabbim tez zamanda nasip eder inşallahhhhh hepimize
haziran anneleri benim bu ay da umutlarımın azalması (daha adet olmadığım için umutlarım bitmedi ama artık umudum yok gibi bişey) beni oldukça diplere sürükledi.bu ay yapmadığım kalmamiştı.artık hiçbişey yapmayacağım.ilaç milaç yok.gebelik düşünmeyeceğim.aklımdan uzak tutacam bu düşünceleri.işte bu yüzden bu sie son yazım.sizler inşallah umudunuz sizinle olur.rabim hepinize haziran annesi olmayı nasip eder inşalah.ben de gebe kalabilirsem inşallah hamile topiğinde görüşürüz.kendinize iyi bakın.Allaha emanet olun.
Kocaman bır negatıfcok uzuldum yaaa.. Acaba kıst mı oldu orkıdem kıst olunca adet gelırmı gelmezmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?