Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

benimde bat 15 haziran aynı ağrılar bendede var hayırlısı

Kocaman bır negatıf cok uzuldum yaaa.. Acaba kıst mı oldu orkıdem kıst olunca adet gelırmı gelmezmı ??

sağlık olsun canım benim çok bekletmesin bebişlerimiz inşallah
ama yumurtlama dönemini kaçırmıştın zaten ama öncelikle SAĞLIK dimi hayalim

bizde bu ay başalayacağız allahın izniyle...ilişki sonrası kalçamın altına yastık koyup yarım saat beklemem mi gerekir?

bizde bu ay başalayacağız allahın izniyle...ilişki sonrası kalçamın altına yastık koyup yarım saat beklemem mi gerekir?

hoşgeldin canım evet kalçanın altına koyup bacaklarını yukarı duvara dik
ve hiçbir şekilde kalkma hadi inşallah rast gele peki adetin haziranın kaçı gibi olmamasını istersin

ben öyle ayaklarımı dikmedim ya
sadece yastık koyup kalçamın altına uzandım yarım saat kalkmadan yanlışmı olmus yoksa

arkadaşlar merhaba;

Ben uzun süredir yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum aranızda hamile olan arkadaşlar olmuş çok mutlu oldum darısı isteyen herkese inşallah:)
Bu arada benim bat 14 hazirandı ama ilginç bişey oldu ben 31 mayıs da hastalandım neden böyle oldu anlamadım yani bu ay benim için kapandı.
Umarım temmuz uğurlu gelir diycem ama yumurtlama günümü bilmiyorum karıştı :) .hayırlısı olsun.

ben öyle ayaklarımı dikmedim ya
sadece yastık koyup kalçamın altına uzandım yarım saat kalkmadan yanlışmı olmus yoksa

canım öylede kalan var hatta hiçbişey yapmadan direk banyo yapıp hamile kalan var Allahım her şekilde verir
bizimkisi tedbir sadece

canım bence doktora git bence
çünkü hiç normal değil bu durummm
seni telaşlandırmak istemem ama dr a gitsen iyi olur inşallah bi sorun yoktur canım:26:

canım bence doktora git bence
çünkü hiç normal değil bu durummm
seni telaşlandırmak istemem ama dr a gitsen iyi olur inşallah bi sorun yoktur canım:26:

canım doktor takibindeyim zaten benim idrar yollarım iltihaplanmıştı onun için ilaçlar kullandım antibiyotik falan birde prolaktin hormonum yüksek onunla ilgili ilaç kullanıyorum bunlar yapmıştır falan dedi doktor bende anlamadım sonuçta ilk defa antibiyotik kullanmıyoruz ya ben doktor değiştiricem galiba ama korkuyorum bu hormonlarım çok dengesiz başka bir şey çıkacak diye.

bencede değiştir çünkü çok fark ediyooo:13:
geçmiş olsun canım ama sen yinede gel arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…