evet dün 3 gün kala dayanamadım test yaptım ve KOCAMAN BİR TEK CİZGİ CIKTI çokkkk bekledim ama olmadı
bugunde yapmamak için zor tutuyorum kendimi eve yedekte aldım tam 3 tane))))
acaba hamile değilmiyim yoksa varda bişey erken diyemi cıkmıyor
ne kadar zormuş yarabbim böyle beklemek
çok akıntım var birde belim cok ağrıyor kasıklarımda başkada belirti melirti yokkkkk
Bnm bes gun var adetime , bnde cok merak ediyorum.belim agriyor ,akintim var Ve goguslerim ( uclari degil ama yanlari )aciyor. Ama bu belirtiler adet belirtilerinede bnziyorcok da merak ediyorum allah hepimize sbr versin
Kocaman bır negatıfcok uzuldum yaaa.. Acaba kıst mı oldu orkıdem kıst olunca adet gelırmı gelmezmı ??
seninle aynıyız inşallah tutturruz yaaaaaaaaa
İnsallah hulyacim hyrlisi bakalim umarim gelir bebisler, burdan hbrdar ederiz birbirimizi artik
bizde bu ay başalayacağız allahın izniyle...ilişki sonrası kalçamın altına yastık koyup yarım saat beklemem mi gerekir?
ben öyle ayaklarımı dikmedim ya
sadece yastık koyup kalçamın altına uzandım yarım saat kalkmadan yanlışmı olmus yoksa
arkadaşlar merhaba;
Ben uzun süredir yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum aranızda hamile olan arkadaşlar olmuş çok mutlu oldum darısı isteyen herkese inşallah:)
Bu arada benim bat 14 hazirandı ama ilginç bişey oldu ben 31 mayıs da hastalandım neden böyle oldu anlamadım yani bu ay benim için kapandı.
Umarım temmuz uğurlu gelir diycem ama yumurtlama günümü bilmiyorum karıştı :) .hayırlısı olsun.
canım bence doktora git bence
çünkü hiç normal değil bu durummm
seni telaşlandırmak istemem ama dr a gitsen iyi olur inşallah bi sorun yoktur canım:26:
sen nezaman test yapmayı düşünüyon 5gün var ama daha
hoşgeldin nasılsın
canım doktor takibindeyim zaten benim idrar yollarım iltihaplanmıştı onun için ilaçlar kullandım antibiyotik falan birde prolaktin hormonum yüksek onunla ilgili ilaç kullanıyorum bunlar yapmıştır falan dedi doktor bende anlamadım sonuçta ilk defa antibiyotik kullanmıyoruz ya ben doktor değiştiricem galiba ama korkuyorum bu hormonlarım çok dengesiz başka bir şey çıkacak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?