Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bencede değiştir çünkü çok fark ediyooo:13:
geçmiş olsun canım ama sen yinede gel arada

çok tşk ederim canım ben herzamn giremiyorum bankada çalışıyorum yoğun ve stresli bir gün sonun da bilgisayar başına tekrar oturmak eziyet gibi geliyor.
ama arada bir girince yazmasamda okuyorum yorumlarınızı.

kizlarr benim kasiklar agriyor bu aksam biraz yumurtam falan catlamiyordur dimiii?ignemi yarin ogleden once olacam doktorum oyle dedii:26::26:

Ovulasyon testi yap Belli olur

offf yokki evde amaaaailiskide kesinlikle yasak dedi doktorr saliya kadarrr
amannn ne yapacagimi sasirdim artik ama dun yumosum 16x5mm idi bugun hemen catlamaz ama dimi?
doktor daha dun bakti bilirdi herhaldeee:26::26:

amannn ne yapacagimi sasirdim artik ama dun yumosum 16x5mm idi bugun hemen catlamaz ama dimi?

Yok canım bildigim kadarıyla istenen 19 20 mm olması gerek yarını bekle akıntın var mı varsa akintini kontrol et

cnm dun doktordaysan bisey demediyse catlamiodur merak etme. ben bir kere gittigimde bi kac gun icinde catlicak sekli degismis demisti. yani anlasilio catlamadan once

Yok canım bildigim kadarıyla istenen 19 20 mm olması gerek yarını bekle akıntın var mı varsa akintini kontrol et

evet canimm bir kac gundur akintim varr ama oylee catladigi zamanki diill sanki yaa hani seffaff uzayan akinti diyorlaya daha oyle olmadi yanii ama ellerimin ici ve ayaklarimin alti ates gibi yaniyor

kizlar yaa sirtimin sol tarafinda adele kismi sanirsam cok agriyor 3 aydir duruyo agri doktora gittim bunun icin sikinti stres sacma sapan seyler soyledi cereyanda kalma falan dedi bir merhem verdi ama gecmedii neee derdim ver dimiii?:))

kizlar kactim ben kocis yatmadan su merhemi surdureyimmmm sirtima optum hepiniziiiiiii

nasılsınız kızlar?ben kötüyüm çünkü adetim oldu bugün..umutlarım uçtu gitti...Bercestem keşke senin dediğin gibi hamiş olsaydımmm...napıcam şimdi?öteki ayı beklicemmm

nasılsınız kızlar?ben kötüyüm çünkü adetim oldu bugün..umutlarım uçtu gitti...Bercestem keşke senin dediğin gibi hamiş olsaydımmm...napıcam şimdi?öteki ayı beklicemmm

rainsun merhaba üzlme canımyaaa... bak bende adet oldum tekrar yeniden... başladıkk... bu böle değilmi sonuçta hemen olmuyo... olana kadar devam edicez canımm...
napalımmm...((((((((((

haklısın perim,devam edicezde ya hiç olmazsa diye çok korkuyorum,ayrıca psikolojik olarakta rahat olamıyoruz,hep aklımızda hep muhabbetlerimizde bu konu var,en azından benım oyle,napalım artık,bidaha aya,belki tatil iyi gelir:))

canımm olmasa felan diye stres yapma.... Allahın taktiri ne zaman isterse o zaman inşallah seninde olacak... fazla bekliceni sanmıyoru.... inşallhhhhhhhhhh aminnn
tatil kesin iyi gelir bak ben ovulasyon testi kullandım telde kendime takvim yaptım manyak gibi netlere bakıyodum... adet oldum şimdi bu ay takmıyorum vallla düzenl,i ilişki olsun yok bugün yok bunu kaçırdım demicem rahatt.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…