Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

oyyy sweet cim nasıl olim temizlik aptımm cam pencere... ohhhh ...
geçmişi okuyom daha555. sayfadayım
sen nasılsın tatlım naptın baklım

kolay gelsin. bitirmisin heralde

nasılsınız kızlar?ben kötüyüm çünkü adetim oldu bugün..umutlarım uçtu gitti...Bercestem keşke senin dediğin gibi hamiş olsaydımmm...napıcam şimdi?öteki ayı beklicemmm

cnm uzulme nolur. ay cok bunda olmazsa diger aya ins.

kısss hayalimsin gel burayaa sen yaz yaz haydar abla benim yazım silinsinnn.... ne ballı kısın sen yaaa....
bu arada adet oldun muuu??? :26: geçmişi okumaya çalışıyom bende....

tsk ederim canim ,,uzulmuyorum canim artik alistim nede olsa, ,,sadece hala endiseliyim bana ne oluyo diye ((

canım çok üzüldüm ya neyse takma kafanı hayırlısı olsun

saol canim,,,taktigim ve korktugum tek sey kist cikmasi ,baska biseye takmiyorum ,,hic boyle olmazdi cunki,(

sağlık olsun canım benim çok bekletmesin bebişlerimiz inşallah
ama yumurtlama dönemini kaçırmıştın zaten ama öncelikle SAĞLIK dimi hayalim

evet kacirmistim ,,hani ne biliyim gelmeyince yumurtlamanin 1 gun oncesi olmustu belki sperm uzun yasamistir dedik icerde ,,kor olasica sey

nasılsınız kızlarrr.......

haayyyyy bide soruyo nasilsiniz diyeee tuuuuuhhhh sanaulann 2 gundur yok sanki 2 saat yokmus gibi sadece nasilsiniz,,,ulan geberdik be meraktan ,,bu kiz nerde ne oldu diye
kısss hayalimsin gel burayaa sen yaz yaz haydar abla benim yazım silinsinnn.... ne ballı kısın sen yaaa....
bu arada adet oldun muuu??? :26: geçmişi okumaya çalışıyom bende....

sen bence gecmisin hepsini oku 9 dogurdum ben bugun senin haberin yok,,,,,,kotu zamanimda guvendigim dostum perim yoktu pehhhh tuuu

yaaa lütfem süleeee.... arada bakıyom sayfalar çok karıştı 2 gün olmayınca.... başa dönüyom bişey yazacan diye sonra kaldığım sayfayı bulmaya çalışşşbugun test yapacan akşam galibaa söle yaaa((((((((((((

kizlar beliim felaket agriyor yaa koptu koptu ,,,lan ne oluyo bana be adet olsa kasiklarim agrirdi sadece uffffff ,,yarinda oglenci okula gidiyorum doktora nasil gidicem yaa

kizlar beliim felaket agriyor yaa koptu koptu ,,,lan ne oluyo bana be adet olsa kasiklarim agrirdi sadece uffffff ,,yarinda oglenci okula gidiyorum doktora nasil gidicem yaa

hasta olmadın ama test negatiff kisten korkuyosun.... okuduğum kadarıyla
bence sen stresten olamadın yaa... eşin felan derken ............kist felan yoktur merak etme (((((((((((((8

yok ben test yaptim oglen arkadaslar zorlayinca,,,,aksam maksam yok artik ,,ben simdi cikiyorum yarim saat sonra gelirim isim var biraz ,,,sende gecmise bi atlayis yap ben gelene kadar

bu ayda böle oluvermiş niye kendini üzüyosun... kist mist nerden çıktı şimdi???
kız batın 9 şimdi ayın 11 oldu yenii 2 gün gecikme çok normallll..... bu ay çok stresliydi zatennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…