ağlamaktan gözlerim şişmiş olabılır,yarında okul var,en iyisi uyumak,iyi geceler perim..öptüm herkesi..
oyyy sweet cim nasıl olim temizlik aptımm cam pencere... ohhhh ...
geçmişi okuyom daha555. sayfadayım
sen nasılsın tatlım naptın baklım
nasılsınız kızlar?ben kötüyüm çünkü adetim oldu bugün..umutlarım uçtu gitti...Bercestem keşke senin dediğin gibi hamiş olsaydımmm...napıcam şimdi?öteki ayı beklicemmm
kolay gelsin. bitirmisin heralde
ben bitiim yaaaa...
sen naptın kuşumm ev felan bakıyonuzmu hazırlık felan...
kolay gelsin. bitirmisin heralde
ben bitiim yaaaa...
sen naptın kuşumm ev felan bakıyonuzmu hazırlık felan...
yok ya baslamadik daha. hic cnm istemio bisey yapmak. annmlerde agir falan kaldirma daha diolar. iice saldim yanii
yok ya baslamadik daha. hic cnm istemio bisey yapmak. annmlerde agir falan kaldirma daha diolar. iice saldim yanii
bencede sen ağır iş yapmaa.... sıkınnn... salla boş ver sadece ev buldunuzmu diye merak ettim... değişiklik güzel oluyo
evet iyi geliyor insana . yeni bi yer yeni insanlarbencede sen ağır iş yapmaa.... sıkınnn... salla boş ver sadece ev buldunuzmu diye merak ettim... değişiklik güzel oluyo
canlar naber bugün net yoktu koca gün giremedim malesef..bir de burda yurtta kalıyoruz fare girmiş bizim kata her yere fare yapışkanı yaptık baya maceralıydı anlıcanız..:83:
hayalimm üzülme canım hayırlısı olsun senin kalbinin temizliği saflığı o kadar dışına vuruyo ki Allah sana tez vakitte hayırlısıyla kendin gibi bi kız versin inşallah canım :116:
canım çok üzüldüm ya neyse takma kafanı hayırlısı olsun
sağlık olsun canım benimçok bekletmesin bebişlerimiz inşallah
ama yumurtlama dönemini kaçırmıştın zaten ama öncelikle SAĞLIK dimi hayalim
nasılsınız kızlarrr.......
kısss hayalimsin gel burayaa sen yaz yaz haydar ablabenim yazım silinsinnn.... ne ballı kısın sen yaaa....
bu arada adet oldun muuu??? :26: geçmişi okumaya çalışıyom bende....
kizlar beliim felaket agriyor yaa koptu koptu ,,,lan ne oluyo bana beadet olsa kasiklarim agrirdi sadece uffffff ,,yarinda oglenci okula gidiyorum doktora nasil gidicem yaa
yaaa lütfem süleeee.... arada bakıyom sayfalar çok karıştı 2 gün olmayınca.... başa dönüyom bişey yazacan diye sonra kaldığım sayfayı bulmaya çalışşşbugun test yapacan akşam galibaa söle yaaa((((((((((((
yok ben test yaptim oglen arkadaslar zorlayinca,,,,aksam maksam yok artik,,ben simdi cikiyorum yarim saat sonra gelirim isim var biraz ,,,sende gecmise bi atlayis yap ben gelene kadar
yok ben test yaptim oglen arkadaslar zorlayinca,,,,aksam maksam yok artik,,ben simdi cikiyorum yarim saat sonra gelirim isim var biraz ,,,sende gecmise bi atlayis yap ben gelene kadar
gecmiş olsun cnm korkma bazen banada oyle oluyo
kikiiii ordamısın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?