- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
ha bi bu eksikti ,,sayfanin kenarlarina reklam yerlestirdiler yinebenim ortada rumuh daraliyoooo
bu ayda böle oluvermiş niye kendini üzüyosun... kist mist nerden çıktı şimdi???
kız batın 9 şimdi ayın 11 oldu yenii 2 gün gecikme çok normallll..... bu ay çok stresliydi zatennn
hayalimsin çok üzdün beni böle.... deli dolu.... takılma şimdi böle şeylere .... öğlen test yaptın ya yarın kesin gelirrr. bak....
zaten bu ay pek umudun yoktu sanss olsunnnn olucak bak bebişşş.... gecikme normaldır.... merak etme sennn.... üzülürüm bakkkkk(((((((((
bilmem :26: perim ben yarim saat bile gecikmezdim ,,o yuzden bebek cikmayinca kist dedik ne biliyim,:26:
ben bu yasima kadar 1 sefer 2 gun gecikmeli oldum oda kizima hamile kalmadan 1 ay once ,bi sonraki aydada hamis oldum ..baska da gecen ay 1 gun erken oldum ilk kez ,,bu cocuk isi benim dengeyi sarsti galiba,,ama dogru soyluyorsun esim icinde cok stres yaptim belkide ondandir:26:
sen simdi beni bosver artik ,,SOYLE CABUK 2 GUN NE HALT YEDINDE GELMEDIN SEN HEE,,kendimi nekadar sucladim yoklugunda biliyormusun sen ,,,,ayyy bu kiz en son 3 numarali pozisyondan bahs ederken ben adami nasil tasicam sirdimda mekik ceker gibi demistin ve gittin ,,acaba dedim bu kiz boyundan buyuk ise kalkisip alttami kaldi benim yuzumden ,,bu yuzdenmi gelmedi diye oldum oldum dirildim kikikikikikikiiii
hehehe komik kıs....
one beee 3. pozimi ooo....
yok kıs gözüm tutmadı one be öleee
yokk net gtti gelmediiii...bide temizlik yaptım ahada akşama kadar sürdü vallaaa... ama net yoktu...
valla bartek orkide döktürmüşünüz alıntı yapacaktım ama seni bercesteyi merak ettiğimden sürek hi haber aramaktan karıştı sayfalar..... kıs beni yazdığın niye silinmiş boş msj olduğu için yazmışlar... dedim haydar abllaaa resim bile yüklüyo olan bana oldu :60.
sen benim rahatligima bakip aldanma ben torpulluyum bu sayfada reyting kazandirdigim icinkiki
net giiti temizlik felan filan ,,yok yok bence senin baska biseyin vardi ,,,ben hissederim canim
yoooo vallaa temizik yaptımmm... bütün camlar felannn mahvoldum... benim net ... bu takılmalı olan varyaa vin :) ondan...
teldende cesaret edemedim... fatura kesim tarihi... olcak o zaman girerim dedim...
tamam oyle olsun kikikii bana simdi 5 dk musade elimdekileri bi yerlestiriyim canim
barteeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkk :))))))
nasılsın bartek naptın görmeyeli moraller nasıl....
Efendmmm bizi korkuttun merak ettik seni kiki neler yazdı senin için okudun mü? Bide dün aksam kiki beni çok güldürdü Haydar ablaligi tuttu yine
İyiyim ben canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?