Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Hemde nasıl korktu dedim bı daha gelmez sabah gelmiş baktım artık bizimle konuşmaz herhalde gece gülmekten karnım ağrıdı valla kiki utanmasa kıza daha neler sorardi tahmin edemiyorum

buraya ilk yazı yazdığımda mayıstan umudu kesip hazirana umut bağlamıştım ama bu ayda her ay olduğu gibi hayal kırıklığı yaşadım ve yani umudum temmuz ayı yeni konu başlığını da açtım bu ayı bitirenler buyurrsun gelsin :))

Hemde nasıl korktu dedim bı daha gelmez sabah gelmiş baktım artık bizimle konuşmaz herhalde gece gülmekten karnım ağrıdı valla kiki utanmasa kıza daha neler sorardi tahmin edemiyorum

hicte degil sabah geldi rumeysamustafa hemide uzun uzuuun yine sohbet ettik ;iftira atma kiz benden baya memnun kalmiski gelmis tekrar pehhh size

Hakkına hayırlısı olsun canım bizde Temmuz'u bekliyoruz burda birlikte zaman geçiriyoruz sen burda kal burda muhabbet lak laki şamata bol zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın Haydar ablan sayesinde

tsk ederiz canim pervanem,,gelirsek takimca geliriz degilse yok kiki ,,sende buyur gel cay kahvemiz var gunduzleri geceleride karpus kesiyoruz ,

tabi canımmmm
kız kocişime senden bahsettim kikinle konuştun mu bugün diyoooo
düşün ününü yaydım daha ne istiyon
ama haydar ablalığından bahsetmedim

hayret niye eksik bahsettin ,,,utanmasaydin onuda deseydin ,,belkim bi yardimim dokunurdu kendilerine :26:

Son düzenleme:
hayret niye eksik bahsettin ,,,utanmasaydin onuda deseydin ,,belkim bi yardimim dokunurdu kendilerine :26:

hee olan bana olurr o zaman genç yaşta fitikli kariii
valla çok meraklı bişeydirr zatenn o kadar bahsetmiyom .... kıskanıyo beni sizle zaman geçiriyom diye eksik kalsın kokmuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…