Kikikikii korktu senin hışmından nere kaçtı o
Kikikikii korktu senin hışmından nere kaçtı o[/QUOTE
geldim geldim bi yere kacmadim kikikii bence perimin tembeligi ustunde tam olarak okumamis gecmisi ,,yoksa cevapsiz durmazdi ooooo
ayyy merak mı ettiniz beni
valla nettim çok gariptiii... gidip geliyodu... kiki inanmıyo ama ....
okudummmmm okumazmıyım... alıntı alacaktım ama 1 saat sürdü okumam maşşallah.. çok güldüm .... bartek sende maşşalah ... pek komikmişinnnvalla
haydar ablalıgı tutmuşturrr
belli etmese şaşarım korkuttunuzmu geleni
geldim geldim bi yere kacmadim kikikii bence perimin tembeligi ustunde tam olarak okumamis gecmisi ,,yoksa cevapsiz durmazdi ooooo
valla okudummm... sadece çok uzun sürdüen son bıraktığım yerden bak maşşalah demeki sabah girende böle hissediyomuş şimdi anladım neden aqrtık okumadıklarını
Hemde nasıl korktu dedim bı daha gelmez sabah gelmiş baktım artık bizimle konuşmaz herhalde gece gülmekten karnım ağrıdı vallakiki utanmasa kıza daha neler sorardi tahmin edemiyorum
Hoş geldin canım nasılsın test yapmışsın hakkına hayırlısı olsun canım bu aydan ümidin yoktu zaten bı dahaki mac günlerini kacirmazsin artık
Hemde nasıl korktu dedim bı daha gelmez sabah gelmiş baktım artık bizimle konuşmaz herhalde gece gülmekten karnım ağrıdı vallakiki utanmasa kıza daha neler sorardi tahmin edemiyorum
hicte degilsabah geldi rumeysamustafa hemide uzun uzuuun yine sohbet ettik ;iftira atma kiz benden baya memnun kalmiski gelmis tekrar pehhh size
buraya ilk yazı yazdığımda mayıstan umudu kesip hazirana umut bağlamıştım ama bu ayda her ay olduğu gibi hayal kırıklığı yaşadım ve yani umudum temmuz ayı yeni konu başlığını da açtım bu ayı bitirenler buyurrsun gelsin :))
buraya ilk yazı yazdığımda mayıstan umudu kesip hazirana umut bağlamıştım ama bu ayda her ay olduğu gibi hayal kırıklığı yaşadım ve yani umudum temmuz ayı yeni konu başlığını da açtım bu ayı bitirenler buyurrsun gelsin :))
kıs kiikiii adın kiiki kaldı bide haydar ablaa :)))))))
kimin sayasinde acabagururlandimi
tabi canımmmm
kız kocişime senden bahsettim kikinle konuştun mu bugün diyoooo
düşün ününü yaydım daha ne istiyon
ama haydar ablalığından bahsetmedim
Net gidiyor kızlar yağmur yağıyor şimşekler çakıyor
hayret niye eksik bahsettin ,,,utanmasaydinonuda deseydin ,,belkim bi yardimim dokunurdu kendilerine :26:
Tam tersi bende çok korkarım gök gurlemesinden allah im beni perim i kıkinin hışmından koru ( âmin)bayılırım yamura şimseğeee.... :)))
dua ettttt .))))))
Tam tersi bende çok korkarım gök gurlemesinden allah im beni perim i kıkinin hışmından koru ( âmin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?