Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Tam tersi bende çok korkarım gök gurlemesinden allah im beni perim i kıkinin hışmından koru ( âmin)
¨¨

lenn bartek zorla gel beni kasi diyorsun ha len tepene benmi yagiyorum sankim ,,yagmur yagiyor be ,,burdada yagiyo, senin tek derdin benmiyimde o nasil dua ,,bebis felan de ne biliyim yumurtliyim de ala alahh tavuk seni

yok altaa gözüküyoo.... gidiyon mu sen valla ben çok yorgunummm.. mahvoldum ama sizi özlemişim ...

altta oldugunu bende goruyorum uyuz ama yazmiyoo kustumu ne burdada yagmur yagiyor :26:acaba benimmi duam tuttu ,kiki

valla siz cikarsaniz bende cikarim bende cok yorgunum

altta oldugunu bende goruyorum uyuz ama yazmiyoo kustumu ne burdada yagmur yagiyor :26:acaba benimmi duam tuttu ,kiki

valla siz cikarsaniz bende cikarim bende cok yorgunum

sen nasıl istersen canım..
kıss kiki çok tatlı bişeysin sen yaaa fotonu gördümmm... tamm kikiriksin haaa güler yüzlü... hoşş bi hatunsun haaaa

sen nasıl istersen canım..
kıss kiki çok tatlı bişeysin sen yaaa fotonu gördümmm... tamm kikiriksin haaa güler yüzlü... hoşş bi hatunsun haaaa

nerde gordun nezman gordun sen?? msn i hic acmiyorsunki ben su andada acigim ,,,,ayyy tevecuhunuzz sizin kadar degil ama

Buradayım net gidiyoooooo

senin net gitti benim de yurek gitti deluu kustumu bu kiz kumesemi girdi diye korktum:18: :18:kikikiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…