nerde gordun nezman gordun sen?? msn i hic acmiyorsunki ben su andada acigim ,,,,ayyy tevecuhunuzz sizin kadar degil ama
senin net gitti benim de yurek gitti deluukustumu bu kiz kumesemi girdi diye korktum:18: :18:kikikiii
kızlar uzun bir süreden sonra yine geldimben de bu ay klomen kullandım bitti. şuan 1 sol 2 sağ 3 yumurtam var. salı günü çatlatma iğnesi çarşamba yada perşembe AŞILAMA yaptırıyorum...sizce 3 yumurta şansı arttırır mı
hoşşş geldin....
hoş buldum canımçalış çalış giremedim.. bir de kafam karışıktı aşılama yaptırsam mı falan
yumurtalarına baktımı doktor ne dedii
dün gittim canım en büyüğü 14 cmdi.salı günü 21 olur dedi.gayette kaliteliler dedi.klomenle 3 yumurta oldu işte... hayırlısı
inşallahhhhh.....
3 yumurta süper.... inşallah onllarda gelişir...
onlarda o kadara yakınmış.yani 11-12cm falan...inşallah ilk aşılamam olacak heyecan da var.yarın tekrar kntrole gidicem.ayyy ne zor işlermiş..
kızlar ben uyumaya naşşşş öptüm herkesi mavii kızzz senide öpüyom... haber verr sık sık
canım iyi geceler...allahım güzel günlere uyanmayı nasip etsin
kızlar uzun bir süreden sonra yine geldimben de bu ay klomen kullandım bitti. şuan 1 sol 2 sağ 3 yumurtam var. salı günü çatlatma iğnesi çarşamba yada perşembe AŞILAMA yaptırıyorum...sizce 3 yumurta şansı arttırır mı
teşekkürler davetiniz için bayanlar bende buraya geleyim o zaman haziran benim için bitti ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?