Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlar uzun bir süreden sonra yine geldim ben de bu ay klomen kullandım bitti. şuan 1 sol 2 sağ 3 yumurtam var. salı günü çatlatma iğnesi çarşamba yada perşembe AŞILAMA yaptırıyorum...sizce 3 yumurta şansı arttırır mı

onlarda o kadara yakınmış.yani 11-12cm falan...inşallah ilk aşılamam olacak heyecan da var.yarın tekrar kntrole gidicem.ayyy ne zor işlermiş..

evet ya çok stresli zor işler.. ama olsun inşallah bu sefer şansın varmış bakk... bebişin olur inşalahhhhhhhhhhhh .... aminnnnnnnnnnnn

canım iyi geceler...allahım güzel günlere uyanmayı nasip etsin

ayyy saollll yaa senide canımmm... senide allahım bebişin oldugu günlere tez zamanda görmeyiii naip etsin( bu ay:))... yarın doktordan sonra gell akşamları giriyom ben....8-9 gibikonuşuruz yinee... çok öptümm

ins ilk asilamanda kavusursun melegine:))

en son ben cikiyorum ilk yine ben giriyorum massalah bana yaw,,,,uykucular sizi

sabah sabah borek ve pasta yapiyorum kizlar ,,okulda butun sinif yemek yapacak ve sinifta yiyecekmissiz ,,bugun,,,,okulumuz ay sonunda biticek ondanmismis

BENIM ADET HALA YOK KIZLAR ve gelmiyecek gibi cunki agrilarda kayboldu,LINE HANIM BUGUN YERINDE YOKLARMIS,,BENI YARIN ARIYACAKLARMISMIS

Son düzenleme:
günaydın kızlarr.. bu sabah çok kötüyüm kalktığımda kusamamaktan, öğürmekten midem fırlıcaktı ağzımdan,,, gittim 1 bardak su içtim bu sefer de kusmaktan öldüm.... şimdi de işe geldim bişeyler atıştırdım gene başladı midem bulanmaya... kusmak bi dert kusamamak bi dert... benim ufaklık biraz çektiricek galiba bana...:18:

slm kizlarr yazismalarini okudum dun geceki dokturmussunuz yinee perim demek esine bahsettin kikirikten cok guldum yaaa
hayalimsin sen hamilemisin acaba kizz belki gec dollenme falan cikmadi testte:26:kist falan diildir canim yaa getirme aklina oyle seylerrr...
bende bugun ovitrellami oldum 11de yarin sahalardayimm kizlarrr
insallah bu ay hersey guzell olacakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…