Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Yumoslar kaç mm di kaç tane vardı ilk denemenmi

bende baktim gecmise canimm
yok bu bayanlarr bugun kimbilir ne yapiyorlarr
bende bugun yaptirdim catlama ignemi bakalim artik canim insallh bu ay olurr...

İns hayirlisiyla olur bende Perşembe gidicem bakalım ben ne zaman yapıcım iğneyi

cumartesi canimm ogleden sonra randevum var bakalim insallh hersey yolunda gider

İnşallah çalısmalara ne zaman başla dedi bide sansa bırakma ben bu ay öyle yapıcagim gecen ay 3 gün sonra gittim çatlamamış dedi bu ay iki iğne yapacak perşembeye tekrar git baksın ne durumda

Bende gecen ay ilk denememi yaptım pregnly kullandım Dr kendisi yaptı dozajını bilmiyorum yumoslar çatlamadı 19 20 benim ki
himmm anladimm canim insallah olur bu ay hersey yolundadir insallh
benim gecen ay yumurtlamam gerceklesti hersey yolundaydi ama yinede olmadi canimm rabbim hayirlisini nasip etsin oncelikle...
slm kızlar nasıl gidiyo

slm canimm hosgeldin hersey simdilik yolunda sen nasilsin

normalde kaçıncı gününüzde çatladı yumurtanız takip eden arkadaşlar paylaşabilir mi. bir de kaç günde adet oluyorsunuz.

Pembe nasılsın bebis nasıl bulantın oluyormuş okudum ins tez zamanda gecer canım bebisini kucağına aldığında unutursun hepsini

İnşallah çalısmalara ne zaman başla dedi bide sansa bırakma ben bu ay öyle yapıcagim gecen ay 3 gün sonra gittim çatlamamış dedi bu ay iki iğne yapacak perşembeye tekrar git baksın ne durumda

ne diyorsun yaaa:44::44:catlar heralde canim yaa benim gecen ay catlamisti cunku catlamama sorunum olmadi allaha sukurr yarin calismalara baslayacaz canim saliya kadar kesinlikle iliski yasak dedi
ben birde doktora dedim ki iliski iki gun olsa pespese dedim igneden sonra doktor da israrla bana gun asiri dedi ya carsamba falan catlarsa diyom simdi kendi kendimee gecen ay pespese yaptik olmadi gerci
bu ay doktoru mu dinlesekki bilemiyorum:26:

normalde kaçıncı gününüzde çatladı yumurtanız takip eden arkadaşlar paylaşabilir mi. bir de kaç günde adet oluyorsunuz.

Canım benim ilk denememdi 31 gün siklus 21 gün yumurta oluştu iğne yapıldı 3 gün sonra kontrole gittim çatlamamıştı ben 4 yıllık evliyim gecen yıl aşılama yaptık tutmadı bekliyoruz iste hayırlısı ins bu ay gelir

Dr un dediğini uygula zaten spermler 36 saat canlı kalıyorlar Perşembe de bence kontrole git

canim ben genelde 29.gunumde adet oluyorum arada bazen degisiyor tabi 1 2 gun bugun 14.gunum igne oldum yarin buyuk ihtimal catlar diye dusunuyorum gecen ay igneden 1gun sonra catlamisti cunkuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…