canim ben genelde 29.gunumde adet oluyorum arada bazen degisiyor tabi 1 2 gun bugun 14.gunum igne oldum yarin buyuk ihtimal catlar diye dusunuyorum gecen ay igneden 1gun sonra catlamisti cunkuu
Dr un dediğini uygula zaten spermler 36 saat canlı kalıyorlar Perşembe de bence kontrole git
Belinin altına yastık koy 20 dk kadar ayaklarını duvara daya
o isi hep yapiyorum canim 2 senedir yarim saat kadar yatiyorum hepp bu ay da yapacam tabi
sağolun arkadaşlar, bende 28 günde adet görüyorum, 3 ay oldu bebiş yok, 4 günüm var adetime ama karnım çok ağrıyor adet belirtileri gibi ama adet olmak istemiyorum. bekleyen arkadaşlar inş bebişleriniz hemen gelir. beklemek çok kötü
insan herşeyi hamileliğe yoruyor bu dönemde
yasamim sen ne kadardır bekliyorsun
selam lar.PERIM nirdesin kiz kacmissin.hosgeldin canim.......:90::90:
ya kizlar benim kafamda cok sorular var.atesim dun sabah 36.3.bu gun sabah 36.0.noluyor bana.yumurtluyormuyum.yoksa yumurtladimmi.ne yapmam gerek?:44::44:
hoşbulduk
napıyosunuz kızlar....
ateş düşünce yumutlama olavcak demek....
ateş yükselmeyr başladımı iş işten geçmiş demek...
ben öle biliyorum :26:
kızlara sordunmu ateş ölcen gruba
yok canim sormadim.onlar bilirler dimi:44:
hergün kaydettin mi kaydetiysen bilirler .. cünkü herkesin dercesi farklı... sitemli gidiyo ateş sonra bir gün düşüyo ozaman ilişki olamlı sonra yükseliyomuşşş hiç düşmese gebesin...
adet gününe kadar o gün dahill
evet canim kaydetdim.bu gun sabah ilk defe 36.3 den 36 ya indi.diger gunler 36.3 olcuyordum sabahi 36.2 diger sabah 36.1.sonra yeniden yavas yavas yukseliyordu.ilk defe bu kadar fazla dusuyor.ayipdir soylemesi.dun fafeng yapdiktutmusmudr acaba:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?