Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yumurtlama gununu tam olarak biliyor musun?

cunki tets negatif 2 gun yaptim negatif ,,neyim var anlamadim ,,,karnim sisti goguslerim sisti adet gelmedi oylece kaldim sis sis oturuyorum

hele bir yarın olsun da belki strestendir biliyorsun çok şey
atlattık bu ay aynı zamanda dr ne diyecek bakalım

cunki tets negatif 2 gun yaptim negatif ,,neyim var anlamadim ,,,karnim sisti goguslerim sisti adet gelmedi oylece kaldim sis sis oturuyorum

canim sen kendini cok dinliyorsunya su siralar belki de ondandirr biraz dinlememeye calis kendini rahatlamaya caliss

hele bir yarın olsun da belki strestendir biliyorsun çok şey
atlattık bu ay aynı zamanda dr ne diyecek bakalım

canim sen kendini cok dinliyorsunya su siralar belki de ondandirr biraz dinlememeye calis kendini rahatlamaya caliss

olabilir kizlar haklisiniz kendimi cok dinelemeye basladim ,,aslinda her ay dinlerimde demek bu ay lotto vurdu

İyi geceler arkadaşlar. Sabh uykulu uyandım. Bu saate kadar da zor durdum. Ben artık yatayım :)

adetime iki gün var bir mide bulantısıdır anlatamam şimdiden etkileri erkenmi yani buarada 3 yıl oldu evliyiz bebek istiyoruz son 1 yıldır çok istiyorum ama ya(

adetime iki gün var bir mide bulantısıdır anlatamam şimdiden etkileri erkenmi yani buarada 3 yıl oldu evliyiz bebek istiyoruz son 1 yıldır çok istiyorum ama ya(

canim hosgeldin aramiza ,,,bat 13 yani oylemi ?? senide listeye ekliyelim biz,,,bulanti en buyuk belirtidir ama herkeste olucak diye bisey yok ,,evet olan kisilerde erken bile basliyabiliyor ,,belki hamilesindir umarim hamilesindir hadi hayirlisi ,,test yaparsan bat gunu bizede yaz okey ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…