kikikii hay masallah bir kez yazdim ismini herkezin hafizasinda kalmis benim doktor kikikiii ,,,
iyide guzelim ben hamis olsaydim cikardi diyorum ustelik hasas testlerden kullandim digital 4 gun bat tan once bile gosterebiliyor ,,yok bisey ,,,benim korkum yumurta fazla buyudu nur topu gibi bir kistin cikmasi yada baska bisey nebiliyim
Canım belki hamilesindir neden üzülüyorsun?
yumurtlama gununu tam olarak biliyor musun?
cunki tets negatif 2 gun yaptim negatif ,,neyim var anlamadim ,,,karnim sisti goguslerim sisti adet gelmedi oylece kaldim sis sis oturuyorum
cunki tets negatif 2 gun yaptim negatif ,,neyim var anlamadim ,,,karnim sisti goguslerim sisti adet gelmedi oylece kaldim sis sis oturuyorum
hele bir yarın olsun da belki strestendir biliyorsun çok şey
atlattık bu ay aynı zamanda dr ne diyecek bakalım
canim sen kendini cok dinliyorsunya su siralar belki de ondandirr biraz dinlememeye calis kendini rahatlamaya caliss
evet 14 cu gunu yumurtladim
İyi geceler arkadaşlar. Sabh uykulu uyandım. Bu saate kadar da zor durdum. Ben artık yatayım :)
arkadaslar bende kactim herkese iyi geceler yarin gorusuruzz
Ben geldim millet kaçıyor iyi geceler
barteekkkkk cok bilmis senisenin ozel mesajin bana gelmedi benimkini geri gondermissin
adetime iki gün var bir mide bulantısıdır anlatamam şimdiden etkileri erkenmi yani buarada 3 yıl oldu evliyiz bebek istiyoruz son 1 yıldır çok istiyorum ama ya(
selam kizlar.nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?