Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

4444 Salatı Tefriciyeyi okumanın adabı ve Okumadan önce neler yapmaliyiz

ÖNCE KARAR VERMELIYIZ HANGI HACET MURAT YADA DILEKICIN BU DUAYI OKUYACAGiZ .BU niyetle hareket eden kimse güzelce namaz abdesti alir.iki rekat Allah rizasi icin namaz kilar. namaz bitip selam verince 100 defa"Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh" diyerektövbe ve istigfar edelir

sonra Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.
ayeti okunur ve Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz....
Salat-ı Tefriciye
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

ilk baslarken bunlar yapildiktan sonraher zaman yatarken otururkenher sekilde okunur önemli olan sayiyi tam okumak. 4444 sayisi tamamlanninca
YA RABBI OKUDUGUM BU SALAVATI $ERIFE HÜRMETINE HACETLERIMI YADA $U $U MURADIMI VER ............diye Cenabi Hakka dua ve niyaz edilir (kaynak

netten indirdim ben niyet ettim başlıyrum

bunu yazman iyi oldu ya saol,,,,ALLAH HEPIMIZIN DUALARINI KABUL ETSIN,,DILEKLERIMIZI KABUL EYLE YARABIM

4444 tanesinin hepsini tek başına bitirmek zorunda değilsin etrafına dağıtabiliyorsun değil mi

hmmmmmmmm simdi gordum.kiz ne yapicam.kocis bekle gelicem dedi.yok ortada.uykumda geliyor..ama uyumuyorum..

bekle bekle uyuma sakin ,,soyle guzel kokular sur ,yokmu sexy bisey giy bari ,,guzel cariye ol hunkarina ,, :115:

Hava çok kötü ondan kaynaklanıyor herkes hasta canım ya

bunlar tek bir isi beraber degil her isi beraber yapiyorlar dimek

Son düzenleme:
bekle bekle uyuma sakin ,,soyle guzel kokular sur ,yokmu sexy bisey giy bari ,,guzel cariye ol hunkarina ,, :115:

bunlar tek bir isi beraber degil her isi beraber yapiyorlar dimek

ALLAH seni ne etmesinkiz karnim yirtildi gulmekde.giyicek halmi kaldi.uykuluyum zaten.sadece soyu.bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…