Sanırım grip oluyorumboğazım yaniyor
ah canim benim,cay ic sut ic.gir yorqanin altina
İctim faydası yokkkkk ins sabaha bı şey kalmaz
of bogaz agrisi insani rahatsiz eder,gerci butun agrilar oyle.dinlen gecer canim.kocisine soyle sana hizmet etsin acuk
of bogaz agrisi insani rahatsiz eder,gerci butun agrilar oyle.dinlen gecer canim.kocisine soyle sana hizmet etsin acuk
nazlimaaaa niye barteke cevap varda bana yok al sana tuuuu piiisssss
insasın neresi ağrırsa canı ordadır der annem bütün ağrılar zor :///
4444 Salatı Tefriciyeyi okumanın adabı ve Okumadan önce neler yapmaliyiz
ÖNCE KARAR VERMELIYIZ HANGI HACET MURAT YADA DILEKICIN BU DUAYI OKUYACAGiZ .BU niyetle hareket eden kimse güzelce namaz abdesti alir.iki rekat Allah rizasi icin namaz kilar. namaz bitip selam verince 100 defa"Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh" diyerektövbe ve istigfar edelir
sonra Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.
ayeti okunur ve Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz....
Salat-ı Tefriciye
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
ilk baslarken bunlar yapildiktan sonraher zaman yatarken otururkenher sekilde okunur önemli olan sayiyi tam okumak. 4444 sayisi tamamlanninca
YA RABBI OKUDUGUM BU SALAVATI $ERIFE HÜRMETINE HACETLERIMI YADA $U $U MURADIMI VER ............diye Cenabi Hakka dua ve niyaz edilir (kaynak
netten indirdim ben niyet ettim başlıyrum
nazlimam benim iyiyiz yuvarlaniyok sen nasilsin yavrumkiki
4444 Salatı Tefriciyeyi okumanın adabı ve Okumadan önce neler yapmaliyiz
ÖNCE KARAR VERMELIYIZ HANGI HACET MURAT YADA DILEKICIN BU DUAYI OKUYACAGiZ .BU niyetle hareket eden kimse güzelce namaz abdesti alir.iki rekat Allah rizasi icin namaz kilar. namaz bitip selam verince 100 defa"Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh" diyerektövbe ve istigfar edelir
sonra Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.
ayeti okunur ve Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz....
Salat-ı Tefriciye
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
ilk baslarken bunlar yapildiktan sonraher zaman yatarken otururkenher sekilde okunur önemli olan sayiyi tam okumak. 4444 sayisi tamamlanninca
YA RABBI OKUDUGUM BU SALAVATI $ERIFE HÜRMETINE HACETLERIMI YADA $U $U MURADIMI VER ............diye Cenabi Hakka dua ve niyaz edilir (kaynak
netten indirdim ben niyet ettim başlıyrum
Onunda başı ağrıyor
bunu yazman iyi oldu ya saol,,,,ALLAH HEPIMIZIN DUALARINI KABUL ETSIN,,DILEKLERIMIZI KABUL EYLE YARABIM
ne tasaduf yahuuu:2::2:
hmmmmmmmm simdi gordum.kiz ne yapicam.kocis bekle gelicem dedi.yok ortada.uykumda geliyor..ama uyumuyorum..
Hava çok kötü ondan kaynaklanıyor herkes hasta canım ya
bekle bekle uyuma sakin ,,soyle guzel kokular sur ,yokmu sexy bisey giy bari ,,guzel cariye ol hunkarina ,,:115:
bunlar tek bir isi beraber degilher isi beraber yapiyorlar dimek
bende okumak isterim nasıl yapıyrsnzbana anlatırmsnz bende ortak olmak isterim böyle şeylere
ALLAH seni ne etmesinkiz karnim yirtildi gulmekde.giyicek halmi kaldi.uykuluyum zaten.sadece soyu.bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?