Kızlar bana yardım edın sımdı ben bugun adet oldum ya yanı dun gece 12 den sonra bugun oluyor ,,sımdı 3 gun gecıkmelı geldı ben yıne 28 gun olaraktanmı hesap yapıcam ?? ılk kez gecıktıgı ıcın nasıl hesaplıcagımı sasırdım:26: ,,,ve bu ılacı kadın bana yıne yazdı sızce kullanayımmı ?? Kafam karısık duzenımı bozdu ya ondan almasammı dıyorum :44:
INS CANIM sanki kocayi o ameleyat edecek tovbe tovbe,,,kiz gercekten yasliya bakmak cok zor ,,eltimi cok sever ama onda cok kalmaz bende daha cok kalir burda daha rahat ettigini soyler ,,,ve inanki kendisine cok iyi davranirim yikarim kremler kokular surerim menuyu o secer ne yemek istiyorsa ama nedense yaslilar cok inkarci oluyorlar o dakika biliyorlar 2 ci dakika unutmus gitmis ,,AMA OLSUN BEN HEP DIYORUM ALLAHIM BILIYOR O GORUYOR BANA YETER ,,VE INSANLAR NE EKERSE ONU BICERLER DUSUNCEMDE COK ,,sende oyle yap ,,geceleri yastigina bas koydugunda vicdaninin rahat oldugunu hissetmek en muhim olani bence
INS CANIM sanki kocayi o ameleyat edecek tovbe tovbe,,,kiz gercekten yasliya bakmak cok zor ,,eltimi cok sever ama onda cok kalmaz bende daha cok kalir burda daha rahat ettigini soyler ,,,ve inanki kendisine cok iyi davranirim yikarim kremler kokular surerim menuyu o secer ne yemek istiyorsa ama nedense yaslilar cok inkarci oluyorlar o dakika biliyorlar 2 ci dakika unutmus gitmis ,,AMA OLSUN BEN HEP DIYORUM ALLAHIM BILIYOR O GORUYOR BANA YETER ,,VE INSANLAR NE EKERSE ONU BICERLER DUSUNCEMDE COK ,,sende oyle yap ,,geceleri yastigina bas koydugunda vicdaninin rahat oldugunu hissetmek en muhim olani bence
benimde bir gün önceden geldi..
ama neten 3 aylık hesaplama varya... onu girince doğal silkilosyonunu veriyo .. sanırm eskisi gibi sürecek ben öle düşünüyorum
ilaca gelince linayla maden kankisin sorsan :26:
ne kankisi yaw...bugun telefon etti bana:102:3 gun gecikmesi normalmis ilac yapabilirmis ama bana o ilaci tekrar almami soyledi ,,ve sperm testi icinde sise hala evde duruyor laberatuar da randuvular doluymus taa 28 ne verdiler randevuyu saat 7:45 Te ve spermler 1 saaten eski olmicakmis ,,esim diyor isim gucum yok sabahin korunde saat kurup sperm icinmi kalkacam diyor kikikikikikvalla mecbursun dedim kikikikii
ne kankisi yaw...bugun telefon etti bana:102:3 gun gecikmesi normalmis ilac yapabilirmis ama bana o ilaci tekrar almami soyledi ,,ve sperm testi icinde sise hala evde duruyor laberatuar da randuvular doluymus taa 28 ne verdiler randevuyu saat 7:45 Te ve spermler 1 saaten eski olmicakmis ,,esim diyor isim gucum yok sabahin korunde saat kurup sperm icinmi kalkacam diyor kikikikikikvalla mecbursun dedim kikikikii
haydaaaa vallla ben esime yaptirdigimda adam strese girdi kadinlarla muhattap olmak zorunda kaldii
zorla verdirdimm dedikleri saatte olmadi ama
sagol canim tesekkur ederim
canimmm insallh kirmizilarr gelmezzz girersin sende bereketli topigimizin listesine bizlerde gireriz insallhhhhboylr koca gobisli bisey oluruzzz
canimmm hayirlisi onumuzdeki aya insallhhh
heeee kissss ne yapimmm catlattik yumosuuu olmasi gerekiyorduuu
kisss basivereydin yaa uzerinee birdaha ugrayamazdi yaninaa
nezaman verdınkı sen ???? Valla bana tel da 1 saaten eskı olmıcak dedı kosturarak oraya yetıstırecem anlıcagın
kızlar bende kaynana dediniz cuma kaynanama gidiyom... Kocişle aksamasa barii :26:
kizlar gozlerim kapanmaya basladi simdi abuk sabuk seyler yazacam nerdeyae ben yatayim artik sabah gorusuruzzz hayirli gecelerrr
gitttim bennn:80:
ayy sen ne sasmıssın bız gondermeye calısıyoruz o gıdıcekKıkıkıkıı ,,ınsanın herseyı aksıyo bosver gıtme kkıkıı saka saka her kaynana aynı olucak dıye bısey yok ıyılerıde var ,,emınım senınkı ıyıdır
sen catlattın sıranı savdn sıra bende artık perşembe günü giidicem doktora inaşlllah iyi bir doktora denk gelirim de derdimi anlatabilirim yoksa yine özele gitmek zounda kalcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?