Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canim sen kullan benceee ilacinii yinee bu ay gecikmeli olabilirsin sen 28 diye dusun dongun bazen bana da oluyor ama bir sonraki aya yine normal oluyorum

yürü be kikiiiii... heyyttt beeee....:))))))))
kesinlikle
boşver sen yap için rahat olsun gersi boşşş

orasi oyle tabi canimm bende saygida kusur etmem sadece arkasindan konusurumm
amaaaannn insan istemiyor yinede yaaa insallh yinede az kalir giderrrr

benimde bir gün önceden geldi..
ama neten 3 aylık hesaplama varya... onu girince doğal silkilosyonunu veriyo .. sanırm eskisi gibi sürecek ben öle düşünüyorum
ilaca gelince linayla maden kankisin sorsan :26:

ne kankisi yaw...bugun telefon etti bana:102:3 gun gecikmesi normalmis ilac yapabilirmis ama bana o ilaci tekrar almami soyledi ,,ve sperm testi icinde sise hala evde duruyor laberatuar da randuvular doluymus taa 28 ne verdiler randevuyu saat 7:45 Te ve spermler 1 saaten eski olmicakmis ,,esim diyor isim gucum yok sabahin korunde saat kurup sperm icinmi kalkacam diyor kikikikikik valla mecbursun dedim kikikikii

haydaaaa vallla ben esime yaptirdigimda adam strese girdi kadinlarla muhattap olmak zorunda kaldii
zorla verdirdimm dedikleri saatte olmadi ama

haydaaaa vallla ben esime yaptirdigimda adam strese girdi kadinlarla muhattap olmak zorunda kaldii

Ne yapıyorsun orda????? Adetlerın gelmemıs bugun oyle okudum ama cok umıtsızsın neden ,,yumos donemlerı calıstın dımı sen ???ıns gelmez kırmızın bebısın gelır canım

nezaman verdınkı sen ???? Valla bana tel da 1 saaten eskı olmıcak dedı kosturarak oraya yetıstırecem anlıcagın

kizlar gozlerim kapanmaya basladi simdi abuk sabuk seyler yazacam nerdeyae ben yatayim artik sabah gorusuruzzz hayirli gecelerrr
gitttim bennn:80:

sen catlattın sıranı savdn sıra bende artık perşembe günü giidicem doktora inaşlllah iyi bir doktora denk gelirim de derdimi anlatabilirim yoksa yine özele gitmek zounda kalcam

nezaman verdınkı sen ???? Valla bana tel da 1 saaten eskı olmıcak dedı kosturarak oraya yetıstırecem anlıcagın

bir kac ay oldu canimm evet oylee bizim ev uzak diil fazla oralarda yapamadi adamm
dediler hastanede yapin diyeee orada olacak ismi sankiii
yaptiktan 5dk icinde getirdi canimmm

kızlar bende kaynana dediniz cuma kaynanama gidiyom... Kocişle aksamasa barii :26:

ayy sen ne sasmıssın bız gondermeye calısıyoruz o gıdıcek Kıkıkıkıı ,,ınsanın herseyı aksıyo bosver gıtme kkıkıı saka saka her kaynana aynı olucak dıye bısey yok ıyılerıde var ,,emınım senınkı ıyıdır

yok orda pek sıkıntı yokta nebilim.. birinin evinde... ayaklarını kaldırmakk garip geliyoo

sen catlattın sıranı savdn sıra bende artık perşembe günü giidicem doktora inaşlllah iyi bir doktora denk gelirim de derdimi anlatabilirim yoksa yine özele gitmek zounda kalcam

insallh sirami savdigima deger canimm bu ay tutarrr
insallh ehli bir doktor denk gelir sanada canimmm
ben ozele gidiyorumm esimm diyooo bune yaaa bu cocuk olana kadar oooo deyip duruyooo(
bizim burda devletta ise yarar doktor yok maleseff bir tane var onunda basi karinca gibi dolu yanii iyi ilgilenemez diye gitmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…