selammmmmmmmmmteşkülerrr sen nasılsın :)))))))
kizlar gozlerim kapanmaya basladi simdi abuk sabuk seyler yazacam nerdeyae ben yatayim artik sabah gorusuruzzz hayirli gecelerrr
gitttim bennn:80:
yok orda pek sıkıntı yokta nebilim.. birinin evinde... ayaklarını kaldırmakk garip geliyoo
Ne yapıyorsun orda????? Adetlerın gelmemıs bugun oyle okudum ama cok umıtsızsın neden ,,yumos donemlerı calıstın dımı sen ???ıns gelmez kırmızın bebısın gelır canım
insallh sirami savdigima deger canimm bu ay tutarrr
insallh ehli bir doktor denk gelir sanada canimmm
ben ozele gidiyorumm esimm diyooo bune yaaa bu cocuk olana kadar oooo deyip duruyooo(
bizim burda devletta ise yarar doktor yok maleseff bir tane var onunda basi karinca gibi dolu yanii iyi ilgilenemez diye gitmiyorumm
vala canım devlet hastahaneleri ilgilenmiyo hep doktorlar değişiyo devlete ama özelde çok fazla masraf allah yardımcımız olsun inşallah
canım site açık duruyordu tv izliyodumyumoş dönemi iyi çalışamadık hocam
bakalım hayırlısı inş. öyle olur canım sizler nasılsınız bakalım
jiya hosgeldin canim ...deryyyaaaa senin tam hal hatrini sordum sen ciktin o ara benim yazdigimda gecmiste kaldi ,,,ne oruyon ?? kirmizilarin gelmemis ins gelmez bebis gelir
jiya hosgeldin canim ...deryyyaaaa senin tam hal hatrini sordum sen ciktin o ara benim yazdigimda gecmiste kaldi ,,,ne oruyon ?? kirmizilarin gelmemis ins gelmez bebis gelir
Slmmmmmmmmmmmm sesim çıkmıyor diye bağırıym dedim
selammm bartek bagirma duydukiyisin insallah
bende özele kadın doktora gidiyodum ama kadının bi kelimesi beni huylandırdı.... bende bu ay hastalanırsam doktorumu değiştiricem devlete gidicem...3 hemşire 1doktor arkadaşımın tavsiyesiyle ve erkek doktora gidicem çok heyecanlıyım çokta tedirgin
tembel seniiiidinleme sen hocani kafani dikine git sen odun kikikikii
pko varya zaten son 2 ay adetim düzenliydi bu ayda henüz olmadım....
ama panik yapmadım yani içimde bi öküz oturuyo resmen günüm geçti ama bende heyecan yok
yumoş günlerinde eşimin nöbetleri vardı eğitimi vardı 2 kerede ilişkide işte ben sapık gibi peşinde dolandımda oldu
hayırlısı inşallah çok iyi bi doktora denk gelirsin allah hepimizin yüzünü güldürsün
iyi baribelki tutmustur ozaman hadi hayirlisi ,,bekle 4 5 gun daha ozaman madem pco lusun sonra gelmzse test yap ,,ins gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?