Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kizlar gozlerim kapanmaya basladi simdi abuk sabuk seyler yazacam nerdeyae ben yatayim artik sabah gorusuruzzz hayirli gecelerrr
gitttim bennn:80:

iyigeceler canim sana sabahi unutma

yok orda pek sıkıntı yokta nebilim.. birinin evinde... ayaklarını kaldırmakk garip geliyoo

kaldir ya ayaklari bosverrrr yumos donemi hemen gelmiyor bunun icin cok bekliyoruz ,,cagirmasalardi,,yada kocisin gidelim demeseydi ,,sen kaldir anam ceza olsun kikikiiki

Ne yapıyorsun orda????? Adetlerın gelmemıs bugun oyle okudum ama cok umıtsızsın neden ,,yumos donemlerı calıstın dımı sen ???ıns gelmez kırmızın bebısın gelır canım

canım site açık duruyordu tv izliyodum yumoş dönemi iyi çalışamadık hocam

bakalım hayırlısı inş. öyle olur canım sizler nasılsınız bakalım

vala canım devlet hastahaneleri ilgilenmiyo hep doktorlar değişiyo devlete ama özelde çok fazla masraf allah yardımcımız olsun inşallah

jiya hosgeldin canim ...deryyyaaaa senin tam hal hatrini sordum sen ciktin o ara benim yazdigimda gecmiste kaldi ,,,ne oruyon ?? kirmizilarin gelmemis ins gelmez bebis gelir

vala canım devlet hastahaneleri ilgilenmiyo hep doktorlar değişiyo devlete ama özelde çok fazla masraf allah yardımcımız olsun inşallah

bende özele kadın doktora gidiyodum ama kadının bi kelimesi beni huylandırdı.... bende bu ay hastalanırsam doktorumu değiştiricem devlete gidicem...3 hemşire 1doktor arkadaşımın tavsiyesiyle ve erkek doktora gidicem çok heyecanlıyım çokta tedirgin

jiya hosgeldin canim ...deryyyaaaa senin tam hal hatrini sordum sen ciktin o ara benim yazdigimda gecmiste kaldi ,,,ne oruyon ?? kirmizilarin gelmemis ins gelmez bebis gelir

msj attım bbaktım cvp yazan yok bende tv'ye takılmıştım

inş. gelmez canım ama bu kadar kolay olacağını sanmıyorum yumoş günleri sadece 2 kez ilişki oldu eşim nöbetçiydi neyse olmadı önümüzdeki ay tekrar devam çalışmalaraa

hayırlısı inşallah çok iyi bi doktora denk gelirsin allah hepimizin yüzünü güldürsün

tembel seniiii dinleme sen hocani kafani dikine git sen odun kikikikii

pko varya zaten son 2 ay adetim düzenliydi bu ayda henüz olmadım....

ama panik yapmadım yani içimde bi öküz oturuyo resmen günüm geçti ama bende heyecan yok

yumoş günlerinde eşimin nöbetleri vardı eğitimi vardı 2 kerede ilişkide işte ben sapık gibi peşinde dolandımda oldu

iyi bari belki tutmustur ozaman hadi hayirlisi ,,bekle 4 5 gun daha ozaman madem pco lusun sonra gelmzse test yap ,,ins gelmez

hayırlısı inşallah çok iyi bi doktora denk gelirsin allah hepimizin yüzünü güldürsün

aminn canım

özelmiş devletmiş hiç bir farkı yok doktorun bilgili ve tecrübeli olması gerekiyor..

bana 2 ay klomen kullandırdı 1. ay yumurtan çok büyük kist boyutunda ama çatlatmıcam dedi..sanırım kist oldu ve adet olduğumdA acillik oldum..kocam eve geldide kucakladı götürdü... daha sonra kadına söyledim...ilk aydan çatlatma iğnesi vurmak istememiş ondan kist olmuştur adetlede çok zor atılıyo zaten dedi..bu nasıl zihniyet bide bana senin kolay kolay bebeğin olmaz dedi bende kesinlikle ona gitmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…