hadi size iyi geceler ben yatıyorum allah hepimizin hakkında hayırlısını yazsın
aminn canım
özelmiş devletmiş hiç bir farkı yok doktorun bilgili ve tecrübeli olması gerekiyor..
bana 2 ay klomen kullandırdı 1. ay yumurtan çok büyük kist boyutunda ama çatlatmıcam dedi..sanırım kist oldu ve adet olduğumdA acillik oldum..kocam eve geldide kucakladı götürdü... daha sonra kadına söyledim...ilk aydan çatlatma iğnesi vurmak istememiş ondan kist olmuştur adetlede çok zor atılıyo zaten dedi..bu nasıl zihniyet bide bana senin kolay kolay bebeğin olmaz dedi bende kesinlikle ona gitmicem
aminn canım
özelmiş devletmiş hiç bir farkı yok doktorun bilgili ve tecrübeli olması gerekiyor..
bana 2 ay klomen kullandırdı 1. ay yumurtan çok büyük kist boyutunda ama çatlatmıcam dedi..sanırım kist oldu ve adet olduğumdA acillik oldum..kocam eve geldide kucakladı götürdü... daha sonra kadına söyledim...ilk aydan çatlatma iğnesi vurmak istememiş ondan kist olmuştur adetlede çok zor atılıyo zaten dedi..bu nasıl zihniyet bide bana senin kolay kolay bebeğin olmaz dedi bende kesinlikle ona gitmicem
ayyy ne manyak doktormus o oyle ,,bende diyorum tr de olsam keske oranin doktorlari iyi diye aslinda iyilerde, sadece iyisini bulman gerekiyor ,,,ama burdakiler al birini vur birine hepsi ayni deryaa ya ,,banada pergotime diye bi ilac verdi benim dr gecen ay. adetin 3 gunu icelecekmis 5 gun boyunca 2 ser tane ,,sordum klomenin aynisi dedi ,,peki igne felan yapilacakmi yaninda dedim ,,,senin catlama sorunun yokki ne ignesi dedi ,,,,yoksa catlama sorunum ve pcom da yok neden verdin ozaman dedim ,,daha rahat ve cok yumurtlaman icin dedi ,,korka korka ictim kist cikicak diye ,,,allaha sukur bisey olmadi adetlerimi sadece 3 gun geciktirdi ama cok korktum o 3 gun acaba kistmi var diye
bartek durumun nasil niye konusmuyorsun ,,,kocisle ihlamur icin yatip dinlenin bence:2:
bartek durumun nasil niye konusmuyorsun ,,,kocisle ihlamur icin yatip dinlenin bence:2:
Ihlamur yokkkk kocis uyudu bende uyumaya çalışıyorum
zaten klomen veriyorsa çok sıkı takip etmesi gereekir..bir arkadaşımda klomen kullanıyor onada rahat ve daha çok sayıda yumurtla oluşması için verdi ve onunki kendiliğinden çatlıyor ama bende çatlamıyor..çatlatma iğnesi vurması gerekirdi...
emin ol kist ağrısı çok farklıydı...karnıma kramplar girdi kıvrıldım kalakaldım,ağladım..tansiyon düştü 8-9 kez kustum..sonrası gözlerim karardı can havliyle eşimi aradım oda acil serviste çalışıyo zaten oda nöbetteydi geldi hemen aldı beni evden... hemen seruma ilaç karıştırdı koluma serum taktı ama ağrılarım yine dinmedi.. daha kuvvetli ağrı kesici karıştırdı şu beyni uyuşturanlardan 1 şişede öyle gitti derken benim kafa oldu 1 milyon ama ağrım hafifledi..Allah kimseye vermesin
zaten klomen veriyorsa çok sıkı takip etmesi gereekir..bir arkadaşımda klomen kullanıyor onada rahat ve daha çok sayıda yumurtla oluşması için verdi ve onunki kendiliğinden çatlıyor ama bende çatlamıyor..çatlatma iğnesi vurması gerekirdi...
emin ol kist ağrısı çok farklıydı...karnıma kramplar girdi kıvrıldım kalakaldım,ağladım..tansiyon düştü 8-9 kez kustum..sonrası gözlerim karardı can havliyle eşimi aradım oda acil serviste çalışıyo zaten oda nöbetteydi geldi hemen aldı beni evden... hemen seruma ilaç karıştırdı koluma serum taktı ama ağrılarım yine dinmedi.. daha kuvvetli ağrı kesici karıştırdı şu beyni uyuşturanlardan 1 şişede öyle gitti derken benim kafa oldu 1 milyon ama ağrım hafifledi..Allah kimseye vermesin
Ihlamur yokkkk kocis uyudu bende uyumaya çalışıyorum
hocamdan tüyolar
şu sitede inş. hepinizin yorumlarının altında hamişlik takvimini görürüz
hocamdan tüyolar
şu sitede inş. hepinizin yorumlarının altında hamişlik takvimini görürüz
dürtükle uyandır öyle beleş çalışmadan uyku yok de
su perimin sayesinde herkez beni haydar hocayapti cikti kikikiiki allah canini almasin periiimmm
ins canim yaa insallah ayyy bugun eltime ugradim sabah bebisi 10 gunluk oldu oyle tatliki icim gidiyor her gordugumde kuzum benim ya
su perimin sayesinde herkez beni haydar hocayapti cikti kikikiiki allah canini almasin periiimmm
ins canim yaa insallah ayyy bugun eltime ugradim sabah bebisi 10 gunluk oldu oyle tatliki icim gidiyor her gordugumde kuzum benim ya
KIZ EKTIN BENI SENHANI BU GECE GELIYORDUN OZEL MESAJ ATMISTIN HEE karpuzlari kestik hepisini yedik sanada birakmadik pehhh zilli seniiii uyuya kaldin dimiii kocisin altindaa kikikikii
Tamda uydu ama.Haydar kiki
İnşallah seninde olurr.... Canimmmmm
Bende onun küçük ağzına tüuuuu... seydim
Bana benzerse yandın
ikinizede çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın... öyleyse benimki öyleyse çabuk patlamış 6-7 saat sancı sonrası kesildi ağrı
neysem iyi geceler ikinizedee fıstıklarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?