Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ayyy ne manyak doktormus o oyle ,,bende diyorum tr de olsam keske oranin doktorlari iyi diye aslinda iyilerde, sadece iyisini bulman gerekiyor ,,,ama burdakiler al birini vur birine hepsi ayni deryaa ya ,,banada pergotime diye bi ilac verdi benim dr gecen ay. adetin 3 gunu icelecekmis 5 gun boyunca 2 ser tane ,,sordum klomenin aynisi dedi ,,peki igne felan yapilacakmi yaninda dedim ,,,senin catlama sorunun yokki ne ignesi dedi ,,,,yoksa catlama sorunum ve pcom da yok neden verdin ozaman dedim ,,daha rahat ve cok yumurtlaman icin dedi ,,korka korka ictim kist cikicak diye ,,,allaha sukur bisey olmadi adetlerimi sadece 3 gun geciktirdi ama cok korktum o 3 gun acaba kistmi var diye

Son düzenleme:

aaa gitme onun yanına boş ver onu kılomen bende de ilk ay kist yaptı ama ben 3 ay kolandim artı araştır inşallah çok iyi bi doktora düşersin canım

zaten klomen veriyorsa çok sıkı takip etmesi gereekir..bir arkadaşımda klomen kullanıyor onada rahat ve daha çok sayıda yumurtla oluşması için verdi ve onunki kendiliğinden çatlıyor ama bende çatlamıyor..çatlatma iğnesi vurması gerekirdi...

emin ol kist ağrısı çok farklıydı...karnıma kramplar girdi kıvrıldım kalakaldım,ağladım..tansiyon düştü 8-9 kez kustum..sonrası gözlerim karardı can havliyle eşimi aradım oda acil serviste çalışıyo zaten oda nöbetteydi geldi hemen aldı beni evden... hemen seruma ilaç karıştırdı koluma serum taktı ama ağrılarım yine dinmedi.. daha kuvvetli ağrı kesici karıştırdı şu beyni uyuşturanlardan 1 şişede öyle gitti derken benim kafa oldu 1 milyon ama ağrım hafifledi..Allah kimseye vermesin

Gecen yılda benim oldu dedim ölüyorum Allah kimseye yaşatmasın o sancıyı 3 gün hastanede kaldım 2 gün boyunca hiç bir ilaç etki etmedi ameliyat ediceklerdi ben istemedim kist patlamış

anliyorum canim sende catlama sorunu oldugu icin igne olmasi gerekiyordu ,,,,,biliyorum canim o sanciyi ben 20 yaslarindayken kisten amelayat oldum ,,gece yarisi evde iki buklum kivrandim ,,,hemen hastahaneye kistim varmis ve cok buyudugu icin amelayata almak zorunda kalmislardi ,,,cok zor biliyorum ..alllah bida´ha yasatmasin canim ,,hickimseye

Ihlamur yokkkk kocis uyudu bende uyumaya çalışıyorum

bende cikiyorum canim uyusam iyi olucak sabah okul var ben hala oturuyorum

hocamdan tüyolar

şu sitede inş. hepinizin yorumlarının altında hamişlik takvimini görürüz

su perimin sayesinde herkez beni haydar hoca yapti cikti kikikiiki allah canini almasin periiimmm

ins canim yaa insallah ayyy bugun eltime ugradim sabah bebisi 10 gunluk oldu oyle tatliki icim gidiyor her gordugumde kuzum benim ya

ikinizede çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın... öyleyse benimki öyleyse çabuk patlamış 6-7 saat sancı sonrası kesildi ağrı

neysem iyi geceler ikinizedee fıstıklarr

su perimin sayesinde herkez beni haydar hoca yapti cikti kikikiiki allah canini almasin periiimmm

ins canim yaa insallah ayyy bugun eltime ugradim sabah bebisi 10 gunluk oldu oyle tatliki icim gidiyor her gordugumde kuzum benim ya

Maşallah tez zamanda seninde olur canım ins kikikikii

KIZ EKTIN BENI SEN HANI BU GECE GELIYORDUN OZEL MESAJ ATMISTIN HEE karpuzlari kestik hepisini yedik sanada birakmadik pehhh zilli seniiii uyuya kaldin dimiii kocisin altindaa kikikikii

Tamda uydu ama. Haydar kiki
İnşallah seninde olurr.... Canimmmmm
Bende onun küçük ağzına tüuuuu... seydim
Bana benzerse yandın

Tamda uydu ama. Haydar kiki
İnşallah seninde olurr.... Canimmmmm
Bende onun küçük ağzına tüuuuu... seydim
Bana benzerse yandın

aman olsunda sana ceksin bisi olmaz pehhh bende ugrasir dururum iste senle ugrastigim gibi kikiki

elimden gelse dogdugunda yanina getiririm gel agzina tukur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…