Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

aman olsunda sana ceksin bisi olmaz pehhh bende ugrasir dururum iste senle ugrastigim gibi kikiki

elimden gelse dogdugunda yanina getiririm gel agzina tukur diye

Erkek olursa bana çekmesin bosverrrr....cok tuhaf bişeyler olur benim erkek halimmmm
İnsallahhh güzel bide oğlussuun olurrrr:)))))

Erkek olursa bana çekmesin bosverrrr....cok tuhaf bişeyler olur benim erkek halimmmm
İnsallahhh güzel bide oğlussuun olurrrr:)))))

ins canim seninde bir kiz bir oglun cift gelir insallah......aman erkek olursa seningibi hmmm olmaz nonos olur mazallah kikiki

kizlar ben kactim hepinizi cok seviyorum ,,bu gidislen sabah uyanamiyacagim ..haydin iyi geceler tatli ruyalar herkeze mucuk

canım geçmişi okudum. dün yazamamıştım misafir vardı. çok geçmiş olsun canım. umarım eşin iyidir.

KIZ EKTIN BENI SEN HANI BU GECE GELIYORDUN OZEL MESAJ ATMISTIN HEE karpuzlari kestik hepisini yedik sanada birakmadik pehhh zilli seniiii uyuya kaldin dimiii kocisin altindaa kikikikii

kız valla misafir kalktı etrafı topladım derken uyumuşum yaaaben hiç uykuya dayanamıyorum zaten

Son düzenleme:
kizlar biraz once lavabodayken beyaz sacakli bir parca gordum. kanamam durdu sayilir. acaba yeni mi dusurdum?

canım geçmişi okudum. dün yazamamıştım misafir vardı. çok geçmiş olsun canım. umarım eşin iyidir.
sagol canim iyi simdilik bugun agrisi yok cuma gunune randevu aldik doktordan ameliyat gununu belirleyecez cumartesi ya da pazartesi diye dusunuyoruzz
kizlar biraz once lavabodayken beyaz sacakli bir parca gordum. kanamam durdu sayilir. acaba yeni mi dusurdum?
canimm simdi dusuk yapsaydin kanaman devam eder diye dusunuyorum hem sancinda olurdu suan buyuk mihtimall o sacakli sey baska biseydir bence istersen doktora git bir sorr
günaydın hatunlar...

sanada gunaydin caniimmmm

offfffff bugun cok utu isim var havada cok sicik ama utulemem de gerekkk
nefret ediyorum utu yapmaktannn

günaydın herkese. çok sıcak perdeyi bile açmaya korkuyorummm.. kızlar ya sizin mesajlardaki o simgeler bende yok nerden tıklıyorsunuz :) bilgisayarcı olarak utandım şimdi

kızlar dün adet olmuştum ama şimdi kesildi kanamalar koyu renkli kahveye yakın camur gibiydi acaba doğum kontrol hapından dolayı olmuş olabilir mi yoksa kist im erimediı ve bu ay başağrılarım cogaldı sesler cok rahatsız edmeye başladı, gecen ay normal yolla 3 gun adet olmuştum,

Son düzenleme:

dogum kontrol haplari hem gun sayisini azaltir hemde miktarini canim heleki ilk ay korkma onemli bisi yoktur,,,

dogum kontrol haplari hem gun sayisini azaltir hemde miktarini canim heleki ilk ay korkma onemli bisi yoktur,,,

eşimde öyle demişti kullandğın haptan kaynaklanıyo olabilr diye ama ilk kist oldgu zaman da 1 gun sürmştü şimdikde 1 gun sürdü ama şimdikinni rengide camur gibi olurınnca biraz korktum şimdi nezman gitcem ben doktora 3,gun gel dediydi yarın gitcektim ne yapam sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…