- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
aman olsunda sana ceksin bisi olmaz pehhh bende ugrasir dururum iste senle ugrastigim gibi kikiki
elimden gelse dogdugunda yanina getiririm gel agzina tukur diye
Erkek olursa bana çekmesin bosverrrr....cok tuhaf bişeyler olur benim erkek halimmmm
İnsallahhh güzel bide oğlussuun olurrrr:)))))
Yarın guatr test sonuclarını alacağım dua edin kızlar
Sen sıcak bişeyler ictin mı bakimmm hiiiiiii
ins canim seninde bir kiz bir oglun cift gelir insallah......aman erkek olursa seningibi hmmm olmaz nonos olur mazallahkikiki
kizlar ben kactimhepinizi cok seviyorum ,,bu gidislen sabah uyanamiyacagim ..haydin iyi geceler tatli ruyalar herkeze mucuk
İctim ictim ins sabaha bişey kalmaz öpüyorum canım Allah rahatlık versin
KIZ EKTIN BENI SENHANI BU GECE GELIYORDUN OZEL MESAJ ATMISTIN HEE karpuzlari kestik hepisini yedik sanada birakmadik pehhh zilli seniiii uyuya kaldin dimiii kocisin altindaa kikikikii
sagol canim iyi simdilik bugun agrisi yok cuma gunune randevu aldik doktordan ameliyat gununu belirleyecez cumartesi ya da pazartesi diye dusunuyoruzzcanım geçmişi okudum. dün yazamamıştım misafir vardı. çok geçmiş olsun canım. umarım eşin iyidir.
canimm simdi dusuk yapsaydin kanaman devam eder diye dusunuyorum hem sancinda olurdu suan buyuk mihtimall o sacakli sey baska biseydir bence istersen doktora git bir sorrkizlar biraz once lavabodayken beyaz sacakli bir parca gordum. kanamam durdu sayilir. acaba yeni mi dusurdum?
günaydın hatunlar...
kızlar dün adet olmuştum ama şimdi kesildi kanamalar koyu renkli kahveye yakın camur gibiydi acaba doğum kontrol hapından dolayı olmuş olabilir mi yoksa kist im erimediı ve bu ay başağrılarım cogaldı sesler cok rahatsız edmeye başladı, gecen ay normal yolla 3 gun adet olmuştum,
dogum kontrol haplari hem gun sayisini azaltir hemde miktarini canim heleki ilk ay korkma onemli bisi yoktur,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?