Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Öpüyorum kızlar çok kaynatmayin sabah erken kalkicam temizlik varrr sonra oku oku bitiremiyorum

O kadın doğurmuşta Allahtan anasına çekmemiş :) ay benim oğlum olsun kaynanam gibi asla olmam kıyamam oğluma ama bu kadın tek ayak üstünde 40 yalan söyler oğluna ıyyyy gıcık şey

aynen yaa kadin resmen guluyo oynuyo yiyo iciyo keyif yerinde butun gun ,,oglu kapidan iceri girdigi vakit kilik degisiyo hemen ,butun gun iskence cekmis gibi gariban gariban yapiyo kendini el kizi elinde kaldim iyi bakmadi moduna giriyo piessssss kikikikikiiki

ama esim huyunu cok iyi biliyo ve bildigi icinde pek bi sorun olmuyo zaten allahtan ,,hatta esim basindan atmak icin bana ben kaciyorum biraz arkadaslara bunaldim sen bunu idare edersin diye sakalasir ,,,,ama anakuzusu kocalarida allah gostermesin iste ozman kazan gercekten lazim olur haa

Kız anası kaynana olmuyor mu tatlım oğlan anasida kaynana kız anasida kaynana

Tek bir fark var canım kız annesi kayınvalide oğlan anası kaynana bizde burda kaynanaları atıyoruz kazana yani oğlan analarını ohhh canıma değsin ohh ohh :))

Bu sefer bende kaçtım kızlar iyi geceler sabah uyanamicam sonra kociş kızmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…