Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bugun konusmuo kimse benlee kustum isteeee

kiz yapma be bana sabahtan beri kusen kustu zaten bide sen etmeee,,,bugun kaynanayi kaynattik yarina allah kerim kikikiki tabi senin orda gunduz allah bilir ,,goz kapaklarim kapaniyo artik ,,allahtan okulum yok yarin iptal oldu ,,,sen gec geldin anam ya

atlta tatlı bişey gördüm dedim sen hiç oralı olmadın ben küstüm sana hı
yaaa ben kapallarımı çıkarmaya çalışıyom burda kikikik
laf yedik gitti yaaa :84:

cvp verdim ama ben sanaaaaaa

tukkani erken kapationuz bugun hayirdir neyse ben ciktim
gorusuruz yarin

atlta tatlı bişey gördüm dedim sen hiç oralı olmadın ben küstüm sana hı
yaaa ben kapallarımı çıkarmaya çalışıyom burda kikikik
laf yedik gitti yaaa :84:

aman be sende yagciii ila kapagi sokecek ,,bizle beraber kapakli dur neolcak ,,dogrulari konustuk,,bartek tatmamis bilmiyo iste

kime yağ yaptımmm...
banane istemiyom kapak mapak... ben balayımı 3 ay kaynanayla yaşadım... bilmez tabi ooo...

barteke ila kapagi cek ustumden diyosun o sekil olmaz lafinla kapagi geri verecektin kikikiki

balayin guzel gecmis bende onunla gecirdim balayi kikiki

canım Allah hayırlı uğurlu etsin:) güzel düşün hamile olduğunu düşün. çünkü stres olunca rahim damarları da kasılıyor ve bebeğin tutunacağı endometrium dokusu iyi gelişmemiş olabiliyor ve dolayısı ile bebek tutunamayabiliyor.
Orkide canım bugün guatr test sonucumu aldım yarın Dr a gidicem ama merak ediyorum yorumlarmisin TSH3 1,935uIU/m FT3 2,79pg/ml FT4 1,37 ng/dl

canım normal görünüyor.

kızlar günaydın ... kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum...
ben 14 nisanda 2 yıllık evliliğimin ikinci kürtajını geçirdim ikiz oğlullarımı 3,5 aylıkken kaybettim
lohusalık döneminden sonra 1 kez hasta oldum, bu ay ikincisini bekliyorum, aslında beklemiyorum...
çünkü doktora kontrole gittiğimde herşey çok güzel, çok iyi toparlamışsın ve şu an tam yumurtlama dönemindesin bu ayı iyi değerlendir dedi.. bizde liminden geleni yaptık..
bakalım sabırsızlıkla bu 1 haftanın geçmesini bekliyorum, olmaz ama bir ümit..
öyle kolay hamile kalabilen bir kadın da değilim zaten.. senede 1 ancak...
ilk adet tarihim 20 mayıs tı, bu ay da 20 haziran a kayar diye tahmin ediyorum...
kabul ederseniz beni de listenize eklersiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…