hahahahayyayyyyyy bu cok komikkkkk huhuhuuu kikikikikikiiiiii
bugun konusmuo kimse benleekustum isteeee
eee perim bunlar cikti bizde ciksakmi gec olmustur galiba kikikiki
bugun konusmuo kimse benleekustum isteeee
atlta tatlı bişey gördüm dedim sen hiç oralı olmadın ben küstüm sana hı
yaaa ben kapallarımı çıkarmaya çalışıyom burda kikikik
laf yedik gitti yaaa :84:
kiz yapma be bana sabahtan beri kusen kustu zaten bide sen etmeee,,,bugun kaynanayi kaynattik yarina allah kerim kikikikitabi senin orda gunduz allah bilir ,,goz kapaklarim kapaniyo artik ,,allahtan okulum yok yarin iptal oldu ,,,sen gec geldin anam ya
atlta tatlı bişey gördüm dedim sen hiç oralı olmadın ben küstüm sana hı
yaaa ben kapallarımı çıkarmaya çalışıyom burda kikikik
laf yedik gitti yaaa :84:
aman be sende yagciiiila kapagi sokecek ,,bizle beraber kapakli dur neolcak ,,dogrulari konustuk,,bartek tatmamis bilmiyo iste
cvp verdim ama ben sanaaaaaa
tukkani erken kapationuz bugun hayirdirneyse ben ciktim
gorusuruz yarin
kime yağ yaptımmm...
banane istemiyom kapak mapak... ben balayımı 3 ay kaynanayla yaşadım... bilmez tabi ooo...
barteke ila kapagi cek ustumden diyosun o sekil olmaz lafinla kapagi geri verecektin kikikiki
balayin guzel gecmisbende onunla gecirdim balayi kikiki
neyse kızlar yatak gariiiii :))))))
sweet tatlı kuşum iyi gecelerrr... kikcim öptüm yavru kuşş
canım Allah hayırlı uğurlu etsin:) güzel düşün hamile olduğunu düşün. çünkü stres olunca rahim damarları da kasılıyor ve bebeğin tutunacağı endometrium dokusu iyi gelişmemiş olabiliyor ve dolayısı ile bebek tutunamayabiliyor.canlar bugün aşılamamı oldummm... dua edin ne olurr allahım cümlemize aratmasın maddi manevi stressss yahu... aşılamadan sonraki bi kaç saat içinde benden kahverengi akıntı geliyor.spekulum mu yaptıki... birde hafif sanscım oldu işlem sırasında
Orkide canım bugün guatr test sonucumu aldım yarın Dr a gidicem ama merak ediyorum yorumlarmisin TSH3 1,935uIU/m FT3 2,79pg/ml FT4 1,37 ng/dl
yok canim sabahcilar gelmek uzre biz yatalim sende 7 saat fark oldugu icin, sen topigin vardiyalarin orta diregi ol bence kikikiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?