Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canım hoşgeldin bebeğin icin gecmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın kimseye bu acıyı .bende birazdan doktora gidicem benimde 6 cmlik bi yumurtalık kistim var 1 gun adet oldum bu ay sanırsam yine bırakmadi kistim bizim topiğn kızları 11 gibi gelir

geçmiş olsun canım ya..
ben 11 gibi işte olurum :) o zaman pek yazamayabilirim, şimdi bir selam atayım dedim :)

bu seferde ben kustumhic beni sormamissinizpis kikiler sizi

bugun devlet hastanesine gittim usg ye girdim ve kist yok dedi cocuk tedavisi için bidahaki adet oldugum 3.gune gel dedi.bu ay ki 1 gun süren adetim icin bişey yapmadı.ben artık vazgectim doktora gitmekten allahım kısmet ederse olur etmesse olmaz.3 ay boyunca doktora gidip geliyrum eşime anlatıyorum ama eşim halen bende ne sorun oldugunu bilmiyr bu yüzden vazgectim artık.oluruna bırakıyorum,Zaten doktorda en az 2 yıl korunmasız olmassa tedaviye başlanır diyor biri bir yıl diyor digeri 2 yıl ben anlamıyrum bu doktorları neyse moralim alt üst tek gine üzüntümü yşıyorum.dünyada erkek olarakyaşamak varmış

bu seferde ben kustumhic beni sormamissinizpis kikiler sizi

kiki benim kiz ne diyon sen ,,niye kusuyorsun yaaww ,,,sahi sen nerdeydin :26:??dun sankim seni hic gormedim ???

dün kan testinin sonucunu aldım negatifffffffffffffff

hayirlisi olsun canim uzme kendini hepberaber devam ederiz,,allah bizim yuzumude gulecektir elbet ,,yeterki biz sabirli olalim

hoşgeldin..

kabul etmekte nedemek buyur canim herekeze yerimiz cokk..

hayirlisi canim doktorun iyi toparlandigini soylemis ne guzel bak ,,ins bebisin senle olur bu ayy....BAT NEZAMAN CANIM SENIN ???

kikiiiii :)))
fişifffff pot putttttt !!!
havayi fifeşklerin sesini duyuyomuş gibi yap kısss :)))
tünaydınnn :))))))))))))

HAYYY PAT PAT CITIRR VIIZZZTT BOOOMM KIKIKI ne guzel ler renkli renkli :122: tunaydinnnn ben hala sersem gibiyim yaw havayi fisikler iyi geldi

Son düzenleme:
selam arcaa napıyon...
valla kikican bende serseme bağlıyım bugun...
makinada camaşırlartım varr...
valiz hazırlıcammmm offff .... işim varrr bayaaa....

Ne olsun cnm bendede çamaşır bitmiyo bide evin tavanı boyandı bugun onunla uğraş dur bu arada hala adet olmadım kızlar ama testte alamiyom dua edin inşallah gelmiştir yeğeniniz :)

Ne olsun cnm bendede çamaşır bitmiyo bide evin tavanı boyandı bugun onunla uğraş dur bu arada hala adet olmadım kızlar ama testte alamiyom dua edin inşallah gelmiştir yeğeniniz :)

hayyy ben olsam catlardim yaw gidip bi test alsana canim yaa ,,belkim vardir bebis,,hem oyle agir isler yapma yinede ,,dikat et neolur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…