kızlar bir de şu ateş olayı ben koltuk altından ölçtüm şimdi 36.2 çıktı normalde ben dijitalle ölçtüğümde adet günüm 34.5 35.5 arası çıkıyordu... çok mu düşük şu an 36.2 acep... bir de hava da sıcak... yaaa ben kafayı takmadan duramıcamm
Kızlar iyi akşamlar,
Burcu Özmen Demirkaya ya giden var mı???
biraz dikkat edin kendinize bu tür işleri eşlerinizin üzerine atın
herşeyi siz yapmak zorunda değilsiniz
kızdım valla senin yatıp bol bol dinlenmen lazım
iyiyim teşekkürler canım sen nasılsın??nasıl gidiyor??
bugün son d.k.hapımı içtim doktor 15 tane kullan demişti.bundan sonra adet olmayı beklicem cnm.kırmızıların gelmesini bu kadar hevesle bekleyeceğim aklıma gelmezdibende gelişme yok tatlım.4gün karadeniz turuna gittik geldik kafamı dağıttım yeni tedavi için hazırım
canım ates ölçme yönteminde sabah yataktan kalkmadan her gün aynı saatte dil altından ölçmek gerekiyor o zaman doğru sonucu veriyor.
oh ne güzel yaaa:) darısı başıma tatil için:) hadi kuzum inşallah bebiş gelecek bu ay
orkidem nasılsın canım en son çok kızmıştın şimdi nasılsın hallettinmi sorunları
ay sağol canım yaaa ben az önce ölçtüm..yarın sabah ölçeyim o zaman...
valla burda aynı durumda olmakta güzel herkes birbirinin halinden derdinden anlıyor birbirimize dua ediyoruzz...kimse kimseyi tanımıyor oysa
valla ben de kızdım kendimee.. eşim işe gitti gece vardiyasında bu gece o yüzden bi an aklıma düştü gidip alayım dedim..aldıktan sonra aklıma geldi omuzladım da getirdim
heya bende bugun doktordan sonra kavga ettim yani o syölendi ben ağladım sustum :)
herkes aynı sorunları yasıyor yalnız olmadığını anlıyorsun..
senin ilk asılama mı cnm kaçıncı günündesin peki??
kızlar bişi merak ediyorum.adetim 31-32 gün sürüyor genelde.benim yumurtlama zamanı 16sı gibi oluyo bu durumda.ama ben ovulasyon testi kullandım ve 23. gün testte çift çizgiyi gördüm.dün adet olmam gerekiyordu.olmadım.test yaptım negatif çıktı.şimdi benim hamilelik olursa geç döllenme mi olur.çünkü adete 10 gün kala yumurtlamış oluyorum bu durumda.ne dersiniz:44:
hayatımdaki ilk aşılama tecrübesiydi...dün yaptırdım canım ben...klomen ovitrelle kullandım...3 yumurtam vardı biri küçük solda 2si yeterli olgunlukta ve sağda idi...doktor aşılama yapalım dedi... öyle işte dün yaptırdım ama 26.sında kanda gebelik testi yaptırmayı planlıyorum çıkar mı 14.günde?
Sen dün yaptırmadın mı aşılamanı dışarıda ne isin var evde dinlenmen gerek bacım Allah emegini bosa çıkartmasın bı daha çıkma çıkarsanda çantanı bile tasıma
İyi akşamlar kızlar.Benim dün sadece birkez wc ye gittiğimde sadece peçeteye kahverengimsi akıntı geldi.Sonra hiçbirşey yoktu.Bugün yine öğlen wc ye gittim bu seferde yine o an peçeteye pembemsi akıntı geldi.Sonra o da gitti.Bide sanki hasta olacakmışım gibi 1saat ağrım oldu ve aşağısını sürekli ıslak hissediyorum.Yine ara ara sağ kasığıma ağrı giriyor.Adetime de bir hafta kaldı.Bakalım neler olacak.Sanki oldu diyor içimdeki ses tutunmaya çalışıyor belkide diyorum.Yine ben üretmiyorumdur kafamda inşallah.Dualarınızı eksik etmeyin benden de.Sizce siz ne diyorsunuz bu duruma.....
hayatımdaki ilk aşılama tecrübesiydi...dün yaptırdım canım ben...klomen ovitrelle kullandım...3 yumurtam vardı biri küçük solda 2si yeterli olgunlukta ve sağda idi...doktor aşılama yapalım dedi... öyle işte dün yaptırdım ama 26.sında kanda gebelik testi yaptırmayı planlıyorum çıkar mı 14.günde?
hayırlı olsun asılaman canım son olur inşallah bebişin gelir sana12.günde bile çıkıyormus canım ama beklersen 14.gün yaptır güzel haberlerini bekliyoruz...
canım bugün koştur koştur toplantıya yetiştim vallahi...bi tarafımdan sular çıktı yanii... ondan sonra da işte karpuz faslına çıktım evden... ayın 25 indden 29una kadar nöbetim olacak o güne kadar istirahat bir de o günden sonra istirahat ama ben 25inde gitmeden bi kan tahlili veriirm 13.günde ya çıkar ya çıkmaz ne bilim eğer çıkarsa varsa rapor alıp evde yatcam sana sözzkızma dövmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?