Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canım ates ölçme yönteminde sabah yataktan kalkmadan her gün aynı saatte dil altından ölçmek gerekiyor o zaman doğru sonucu veriyor.

biraz dikkat edin kendinize bu tür işleri eşlerinizin üzerine atın
herşeyi siz yapmak zorunda değilsiniz
kızdım valla senin yatıp bol bol dinlenmen lazım

valla ben de kızdım kendimee.. eşim işe gitti gece vardiyasında bu gece o yüzden bi an aklıma düştü gidip alayım dedim..aldıktan sonra aklıma geldi omuzladım da getirdim

oh ne güzel yaaa:) darısı başıma tatil için:) hadi kuzum inşallah bebiş gelecek bu ay

canım ates ölçme yönteminde sabah yataktan kalkmadan her gün aynı saatte dil altından ölçmek gerekiyor o zaman doğru sonucu veriyor.

ay sağol canım yaaa ben az önce ölçtüm..yarın sabah ölçeyim o zaman...

valla burda aynı durumda olmakta güzel herkes birbirinin halinden derdinden anlıyor birbirimize dua ediyoruzz...kimse kimseyi tanımıyor oysa

orkidem nasılsın canım en son çok kızmıştın şimdi nasılsın hallettinmi sorunları

iyiyim bercestem. dün bankadaki müşteri sorumlusuna canım sıkıldı. resmen yalancı konumunda bıraktı beni. banka kaç yıldır kullanmadığım karta borç çıkarmış. çok sinirim bozuldu kadının tavrına. üstüne üstük eve gelince de eşim beceremedin banka işini diye söylenince tepemin tası attı.

herkes aynı sorunları yasıyor yalnız olmadığını anlıyorsun..
senin ilk asılama mı cnm kaçıncı günündesin peki??

valla ben de kızdım kendimee.. eşim işe gitti gece vardiyasında bu gece o yüzden bi an aklıma düştü gidip alayım dedim..aldıktan sonra aklıma geldi omuzladım da getirdim

Sen dün yaptırmadın mı aşılamanı dışarıda ne isin var evde dinlenmen gerek bacım Allah emegini bosa çıkartmasın bı daha çıkma çıkarsanda çantanı bile tasıma

Bugünkü kontrolümde yumoslar istenilen boyuta gelmemiş pazar başlıycam çalısmalara Pazartesi de kontrol var dua edin kizlar

herkes aynı sorunları yasıyor yalnız olmadığını anlıyorsun..
senin ilk asılama mı cnm kaçıncı günündesin peki??

hayatımdaki ilk aşılama tecrübesiydi...dün yaptırdım canım ben...klomen ovitrelle kullandım...3 yumurtam vardı biri küçük solda 2si yeterli olgunlukta ve sağda idi...doktor aşılama yapalım dedi... öyle işte dün yaptırdım ama 26.sında kanda gebelik testi yaptırmayı planlıyorum çıkar mı 14.günde?

Gecen ay benimkide 21 gün olmuştu benim yumoslar çatlamadı bu ay tekrar kontrole başladık hayırlısı takvime çok güvenme bende gecen aya kadar 16 .gunden sonraki günler sanıyordum bu ayda 14.gunumdeyim istenilen boyutta değil daha

tabi canım mutlaka çıkar

Sen dün yaptırmadın mı aşılamanı dışarıda ne isin var evde dinlenmen gerek bacım Allah emegini bosa çıkartmasın bı daha çıkma çıkarsanda çantanı bile tasıma

canım bugün koştur koştur toplantıya yetiştim vallahi...bi tarafımdan sular çıktı yanii... ondan sonra da işte karpuz faslına çıktım evden... ayın 25 indden 29una kadar nöbetim olacak o güne kadar istirahat bir de o günden sonra istirahat ama ben 25inde gitmeden bi kan tahlili veriirm 13.günde ya çıkar ya çıkmaz ne bilim eğer çıkarsa varsa rapor alıp evde yatcam sana sözz kızma dövmeee

canım benim ilk klomende çok çabuk olgunlaşmıştı yumurtalar yani kontrole gittiğimde klomenin 7.gününde istenilenn boyuttaydı daha sonraki kullandıklarımda yavaş yavaşbüyüdülerr..
senin de büyüme yavaşlamış ama olsun sağlıklı sağlıklı oluversin bebişin geliversin konuversin

hadi inşallah tutunuyordur bebişin sana hayırlı haberlerini beklyrz

hayırlı olsun asılaman canım son olur inşallah bebişin gelir sana 12.günde bile çıkıyormus canım ama beklersen 14.gün yaptır güzel haberlerini bekliyoruz...

hayırlı olsun asılaman canım son olur inşallah bebişin gelir sana 12.günde bile çıkıyormus canım ama beklersen 14.gün yaptır güzel haberlerini bekliyoruz...

batım 29 haziran canım 25inde yaptırsam bata 4 gün kala yaptırmış olucam.. eğer ki bi çıkarsaaaa benden daha mucizevi bir şey olmaz diye asalak asalak dolanırım ortalardaaa allahım cümlemize o günleri yaşatttt şurda kim buraya yazıyor kim birbiri için dua ediyorsa allahım onların yüzünü güldür sevindir yarabbim sen yaratansın ol dersin oluverir yarabbim bizlerinkilere de ol de hayırlısıyla

Canım kesinlikle evde sürekli uzanacaksın Dr un söylemedi mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…