bu aralar kocalarla tartışma dönemi sanırsam
dualarımız seninle inşallah inşallah bu ay bebişin gelcekBugünkü kontrolümde yumoslar istenilen boyuta gelmemiş pazar başlıycam çalısmalara Pazartesi de kontrol var dua edin kizlar
Canım kesinlikle evde sürekli uzanacaksın Dr un söylemedi mı
canım benim ilk klomende çok çabuk olgunlaşmıştı yumurtalar yani kontrole gittiğimde klomenin 7.gününde istenilenn boyuttaydı daha sonraki kullandıklarımda yavaş yavaşbüyüdülerr..
senin de büyüme yavaşlamış ama olsun sağlıklı sağlıklı oluversin bebişin geliversin konuversin
canım ben doktorumu aradım sordum üstüne basa basa ama bana sadece dün için sürekli yat iş yapma dedi..bugün içinde normal hayatına dönebilirsin ilişki olsun dedi daha sonra gün aşırı devam edin dedi.ne biliyim yaaa çok moralim blozuldu ben yatmıyorum oturuyorum hepbugün de iş toplantısıydı mecbur gittim
Benimkide öyle söylemişti ama bazı Dr laf tam tersini söylüyor elinden geldiğince is yapma uzan sürekli merdiven inip çıkma demişti sonraki gün iliski önermişti tam aşılama saatinde
canım ben doktorumu aradım sordum üstüne basa basa ama bana sadece dün için sürekli yat iş yapma dedi..bugün içinde normal hayatına dönebilirsin ilişki olsun dedi daha sonra gün aşırı devam edin dedi.ne biliyim yaaa çok moralim blozuldu ben yatmıyorum oturuyorum hepbugün de iş toplantısıydı mecbur gittim
dualarımız seninle inşallah inşallah bu ay bebişin gelcek
bende 2 asılama yaptırdım.doktor seninkiyle aynı seyleri söyledi sadece ilk gün dinlen.ertesi gün normal hayatına dönebilirsin dedi.ani hareketlerden ve agır işlerden uzak dur demişti cnm.
o zman ben boşuna bekleiyim bu ayda olmadı
ağlıycam ben şimdi yaaaa... ben annemle kalıyorum birde..bilmiyor bu bebek tedavisini felan... söylemiyorumda heyecanlanır habire sorar diyee... ama şimdi temizlik yapmayınca da kızar ban a mecbur evi silip süpürmem de gerekcek...ağlıycam ağlıycam ağlıyorum
ne cok yazmissiniz oku oku bitiremedim valla uykum geldii
nasilsiniz nasil gidiyorrr....
Canım gerekirse söyle bence ağır işlerden de kaçın
canım sen şuan sonuç mu bekliyorsun ne zaman yaptırdın aşılamanı? aman tutarsa tutar bu olumsuzluklara rağmen napayım şimdi dünyanın sonu değil yaaa.... ama işte eşimde bi daha aşılamadır odur budur denemem diyor.ilk ve son
Hoş geldin canım nasılsın
canım sen şuan sonuç mu bekliyorsun ne zaman yaptırdın aşılamanı? aman tutarsa tutar bu olumsuzluklara rağmen napayım şimdi dünyanın sonu değil yaaa.... ama işte eşimde bi daha aşılamadır odur budur denemem diyor.ilk ve son
canım benim 2side tutmadı maalesefben tüp bebek tedavisi için adet olmayı bekliyorum..
umutsuzluğa kapılma sakın canım nasibinde varsa ne olursa olsun bebişin gelir..
arkadaslarım anlatıyolar hamile olduklarını öğrenmeden önce yapmadıkları iş kalmamıs ama sonuçta hepsi çocuk sahibi...
hareketlerini kısıtlama ama birazcık dikkat et sadece
söylemek istemiyorum eşimde söylememi istemiyor..kimse umut bağlamasın bize diyor... ve bana soru sormalarından ben rahatsız olucam...
hem ne bileyim dedin ya merdiven çıkma yat dinlen ben bunların hep tersini yapmışım daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?