Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bilmiyrum ben kuzum ya usg ye girdik sonucu orkideye yazdım kucük bi kist olabilir dedi büyük olsa mm yazarlardı dedi,doktor kistin var yada yok da demedi ben bilmim karnıma sancılar giriyr böyle bıcak saplantısı gibi.bi acaip bişey adacayı ictiğim icinmi oluyr acap onuda bilmim ben hic bi halt bilmiyrum

belkim kist olacak kadar henuz buyumemislerdir,,hmm belkim kivamina gelmis bugun yarin catlar ve erken yumurtlarsin he ,,hmm bende bilmiyim

kız benim yumoşlarım mı catlayacak yine anlama gıtlğım tuttu yav iyi bi dktor bulcam dahada bırakmıcam bi o doktora bi bu doktora evrim döndü ya

bende herdefasinda sana niye gelip catiyorsam anlama kitligin oldugunu bile bile kiki eveeeettt belkim erken yumurtlican bi ovu testi yap anam ,,hatta senin yerinde olsam bi gebelik testide yaparim ikisinide yaparim belkim ustune gormussundurr?? ben herseyi sik dokurumda herzaman ,madem ilk kez bu ay bi tuhaf gelmis adetlerin yap,,,evet sonrada git kendine adam akili bi doktor bul ,,kendine iyiiice bi baktirt oldumu

ayyy cok uykum geldi kocis te cekistiriyor yatalim diyeee bensizz gidemeyecegi tuttu bizim adamin
herkese iyi geceler arkadaslarrr....

baaa bak baaa hanımefendi anladık haydar ablasın da bukadar üstüme gelme yazk ya :84:

baaa bak baaa hanımefendi anladık haydar ablasın da bukadar üstüme gelme yazk ya :84:

kiz ne didik kikikiki yardimci olduk ne dedik

bak sen benle hic ilgilenip yardimci oluyomusun yok varsa yoksa senin derdin rahimimde bisey var diyorum calkalaniyo sankim,,,hadi yardimci ol bakalim ,,sence inmidir yoksam cinmidir ???kikikikikii civcivmi cikacaaaak kusmu cikacak ???

Son düzenleme:

tamam yavv bencil oldugumu bu kadar yüzüme vurma :84: haydar abla bilsem herhalde bisşey söydlerdim bööööööööööö. ordan kuş da civciv de cıkmaz ordan cıksa cıksa bebiş cıkar oda yakındır geliyr zaten :2:

aman aman benim arkdaşımın rahminde bişey mi vramışş oyy oyy kıyamam cok canın yanıyormu kuzum hemen sana bi doktor bulayım oy oy sen şöyle uzan keyfine bakk var mı benden bi isteğin şöyle üstüne bişey örteyim yemek hazırlayayım mı san akarnın ac mı

VAR BI ISTEGIM SADECE SUS DALGACI SENI agriyo iste agriyor ala ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…