benimkilerde bugun kesildi ORKIDEEMMM ya ben 2 gundur hizli kalkip yada ani hareket ettigimde rahimimde bisey var calkalaniyo arada batiyo sankim yaww,,bu nedir sence doktorumm,benim,,kikikiki kiki
kiz rumeysa ben ve sende kist olmasin hebelkide iltihabin vardi onu atiyorsundur he pufff
bilmiyrum ben kuzum ya usg ye girdik sonucu orkideye yazdım kucük bi kist olabilir dedi büyük olsa mm yazarlardı dedi,doktor kistin var yada yok da demedi ben bilmim karnıma sancılar giriyr böyle bıcak saplantısı gibi.bi acaip bişey adacayı ictiğim icinmi oluyr acap onuda bilmim ben hic bi halt bilmiyrum
kız benim yumoşlarım mı catlayacak yine anlama gıtlğım tuttubelkim kist olacak kadar henuz buyumemislerdir,,hmanm belkim kivamina gelmis bugun yarin catlar ve erken yumurtlarsin he ,,hmm bende bilmiyim
nazlimaaaaaaaaaa NAZLIMAAAAA :84: nereye gittin be
canlar nasilsiniz bakalim bugun?onemli olay var mi gecmiste
kız benim yumoşlarım mı catlayacak yine anlama gıtlğım tuttuyav iyi bi dktor bulcam dahada bırakmıcam bi o doktora bi bu doktora evrim döndü ya
bende herdefasinda sana niye gelip catiyorsamanlama kitligin oldugunu bile bile kiki eveeeettt belkim erken yumurtlican bi ovu testi yap anam ,,hatta senin yerinde olsam bi gebelik testide yaparim ikisinide yaparim belkim ustune gormussundurr?? ben herseyi sik dokurumda herzaman ,madem ilk kez bu ay bi tuhaf gelmis adetlerin yap,,,evet sonrada git kendine adam akili bi doktor bul ,,kendine iyiiice bi baktirt oldumu
iyi geceler tatlı rüyalarrrrrayyy cok uykum geldi kocis te cekistiriyor yatalim diyeee bensizz gidemeyecegi tuttu bizim adamin
herkese iyi geceler arkadaslarrr....
baaa bak baaa hanımefendi anladık haydar ablasın da bukadar üstüme gelme yazk ya :84:
kiz ne didikkikikiki yardimci olduk ne dedik
bak sen benle hic ilgilenip yardimci oluyomusun yok varsa yoksa senin derdinrahimimde bisey var diyorum calkalaniyo sankim,,,hadi yardimci ol bakalim ,,sence inmidir yoksam cinmidir ???kikikikikii civcivmi cikacak kucmu cikacak ???
bende gecmişi okumadım ama selda38 negatif miş sonucu
ben kötüyüm cok aciyp bişekilde adet oluyrorum 5 6 saatte bi kahverenginde tek damla geliyr karnıma sancılar vuruyr
benimkilerde bugun kesildi ORKIDEEMMM ya ben 2 gundur hizli kalkip yada ani hareket ettigimde rahimimde bisey var calkalaniyo arada batiyo sankim yaww,,bu nedir sence doktorumm,benim,,kikikiki kiki
kiz rumeysa ben ve sende kist olmasin hebelkide iltihabin vardi onu atiyorsundur he pufff
niye bu otekiler konusmuyooo su asagidakiler hmm rumeysamustafa niye????????????
aman aman benim arkdaşımın rahminde bişey mi vramışş oyy oyy kıyamam cok canın yanıyormu kuzum hemen sana bi doktor bulayım oy oy sen şöyle uzan keyfine bakk var mı benden bi isteğinşöyle üstüne bişey örteyim yemek hazırlayayım mı san akarnın ac mı
Cok gecmis olsun cnm. yeni ay yeni umit ins. uzuldum seldaya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?