sustum tamam sustummmVAR BI ISTEGIM SADECE SUS DALGACI SENI agriyo iste agriyor ala ala
kafalarına zumbuk istiyorlar ondandıryada bizden sıra bulamıyorlar
VAR BI ISTEGIM SADECE SUS DALGACI SENI agriyo iste agriyor ala ala
nayırrrrrrrrrrrr nüzülmek yokkkkkkkk herr gun yeni bi ümüttttttttttttttttttttttttt durmak yokkkkk calışmaya devammmmmmm
bende herdefasinda sana niye gelip catiyorsamanlama kitligin oldugunu bile bile kiki eveeeettt belkim erken yumurtlican bi ovu testi yap anam ,,hatta senin yerinde olsam bi gebelik testide yaparim ikisinide yaparim belkim ustune gormussundurr?? ben herseyi sik dokurumda herzaman ,madem ilk kez bu ay bi tuhaf gelmis adetlerin yap,,,evet sonrada git kendine adam akili bi doktor bul ,,kendine iyiiice bi baktirt oldumu
devam ins devam. biz bilem basladik yani
ben dalga gecmiyrdum bi kere arkdaşımla ilgileniyrdum ama sen anlamadın böööööööööö
yeni katılan arkdaşlar icin eklemek istedimİşte resimli gebe kalma pozisyonları…
Uzmanlar, spermin vajina içinde en uzun süre kaldığı pozisyonların hamile kalmak için en uygun pozisyonlar olduğunu belirtiyor. Ayrıca kadınların da cinsel ilişki sonrası alacakları önlemlerle gebe kalma olasılığını artırabilirler…
Misyoner pozisyonunda (erkeğin üstte olduğu) ilişki sırasında ve sonrasında 1 saat süre ile belinizin altına yastık koyarak rahim ağzınızın spermleri daha kolay ve daha uzun süre ile tutmasını sağlarsınız. Fakat yastığın aşırı kalın olmaması gerekmektedir.
Diz dirsek pozisyonundaki beraberlik hamile kalmak için en uygun şekildir. Bu şekildeki bir beraberlikten sonra da sırt üstü yatarken belinizin altına 1 saat süre ile uygun kalınlıkta bir yastık koyun. Ayakta, oturarak veya kadının üstte olduğu pozisyonlar spermin vajina dışına akışını hızlandırdığı için gebe kalmak için uygun şekiller değildirler.
En alışılmış pozisyon; erkeğin üstte, kadınla yüz yüze olduğu pozisyondur. Kadınların çoğu bu pozisyonu yeğler. Bir çift, birleşmeye bu pozisyonla başlayabilir; erkeğin orgazmını geciktirmek amacıyla, birleşme sırasında pozisyon değiştirebilir ve daha sonra birlikte orgazm için en uygun pozisyon olan misyoner pozisyona dönülerek birleşmeye son verilebilir.
İlişki sonrası dikkat edilmesi gerekenler
Eğer ilişki sonrası kadın hemen ayağa kalkarsa fazla miktarda meni dışarıya kaçacaktır. Spermler rahim ağzına ulaşacak yeterli zaman bulamadıkları için bu durum gebelik elde edilmesi açısından önemlidir. Gebe kalmak isteyen bir kadın ilişkiden hemen sonra ayağa kalkıp idrar yapmaya ya da yıkanmaya gitmemelidir. İdeal olan kalçalarının altına bir yastık koyarak 20-30 dakika kadar yatmasıdır. Erkek de meni kaçağını azaltmak için birkaç dakika kadar kendini geri çekmemelidir.
Vajina dışarıdan kulanılan herhangi bir maddeye gereksinim duymadan kendi kendini temizleyebilen ve uygun ortamını yaratan bir organdır. Adet kanaması ve ilişki sonrasında dahi vajina sağlıklı kalabilmek için kendi önlemini alır.(Eğer ilişkiden sonra kötü bir koku duyuluyor ise bu enfeksiyonun belirtisi olabilir ve doktor kontrolü gerekir).
Sadece gebelik isteyenlerde değil hiçbir kadında vajinal duş önerilmez.İlşiki öncesi yapılan duş vajen pH’ını değiştireceğinden gebelik şansını olumsuz yönde etkiler. Spermin yaşama şansı tehlikeye girer, ilişkiden hemen sonra yapılan duş ise spermleri ortamdan uzaklaştıracağından, şansı azaltır. Ayrıca duş, bakterileri kadın üreme sistemi içinde yukarılara doğru zorlayarak enfeksiyon ve dolayısı ile infertilite şansını arttırır.
Özet
- Gebe kalmayı planladığızda 3 ay öncesinden korunmayı bırakın
- Gebe kalmak için en uygun zamanda gün aşırı ilişkide bulunun
- Gebelik için uygun dönemdeki ilk ilişkiden önce ve iki ilişki arasında erkeğin 48 saat boşalmamasının ideal olduğunu unutmayın
- Sabah erken saatte ilişkide bulunun
- Kayganlaştırıcı kullanmayın
- Hiçbir zaman vajinal duş yapmayın
- Vajinanın doğal duruşunu sağlayan gebelik için uygun pozisyonları tercih edin
- Alternatif seks yöntemlerinden uzak durun
- Su altında ilişkide bulunmayın.
pess pes yani bi yaziya iki yorum yapilirmi yahuu kiz sen nerden ciktin he ??nerden ciktinda bizim topige geldinsayfalari doldurup dolduruyosun ya iki gunde 1000 i bulacaz sayende kikikikiki
hepinizi cok seviyorum yaaa kalin saglicakla opuyorum byeee
koskoca usg de baktılar bebiş olsa besbelim görürlerdi niye gebelik testi yapcam yahu cahil haydar abla bu teklifi sana hic yakışıtıramadım
taamam ya istenmediğim yerde kalmam zaten
yazılarımızı ilk gören bizi ciddiye alcakhadi ordanbenim haydar ligima kimse dil uzatamaz uzatanda daha cikmamististir oradan ,,ben gecmisi dogru durust okumadimki senin ne halt isledigini goreyim,,,benimki bi fikirdi sadece piiissssss kiiiiiiiiiiiiiikikikiki
yazılarımızı ilk gören bizi ciddiye alcaksen kocanın yanına gitmiyrdun haydi git ya
canım usura bakma dün akşam şim gelincee yazamadım. ben de 2,5 sene korundum benimde eşim korundu. biz 2 aydır korunmuyoruz, ama zaten birbirimizi hafta sonundan hafta sonuna gördük, yumurtlama dönemlerimizde kimbilir denk gelemedik belki de...bu tembelliğin neden oluştugunu bende bilmiyrum ben değil eşim korundu bi ara doğum kntrol hapı kullan dedi ama halam onu kullanma tembellik yapar demişti o yüzden kullanmadım.bende adet düzensizlği vardı onu baktırdktn snra hormon testi yapıldı fsh lh prolaktin fsh ve lh de dengesizlik cıkmış buna göre yumurtalıkların yumurta üretmyr demişti doktorum,yüksek cıkması gereken değer düşük düşük cıkması gerken değer yüksek cıkmıştı adetimin 3.gunu yapılmıştı o test,şunu duymuştum korunma oldgu zaman vucut spermi tanımyr kabul etmyr ama korunmayı bıraktıkca vucut kendini sperme hazırlıyr gibi şeyler duymuştum ne kadar doğru nekadar yanlış bilemicyem.sen nezmandır korunmuyrsun nezmandır cocuk istiysn
yumurta tembelliğindeki ilk tedavide yumurta uyarıcı ilac veriyrlar onu kullandıktn sonra yumurtanın boyunu bakıyrlar ona göre de ilişki öneriyor doktor.bu tedavi 3 ay tekrarlanıyormuş,bu dönemde kist oluşmasıda olabiliyr.bende olmuştu şimdi yok gitti
günaydın kızlar iyi kandiller.. 2-3 gündür uğrayamadım.
kahverengimsi lekelenmem oluyo kızlar 2 gündür. moralim çok bozuk. doktora gittim progestan verdi... haftaya gene gel dedi. dua edin benim için olur muçok korkuyorum
günaydın kızlar iyi kandiller.. 2-3 gündür uğrayamadım.
kahverengimsi lekelenmem oluyo kızlar 2 gündür. moralim çok bozuk. doktora gittim progestan verdi... haftaya gene gel dedi. dua edin benim için olur muçok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?