Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

banada bitane zumbuk atarsin sen simdi kikikiki

benim cikmam gerek kocis ters ters bakiyoo ilgilenmem lazim haydin iyigeceler

koskoca usg de baktılar bebiş olsa besbelim görürlerdi niye gebelik testi yapcam yahu cahil haydar abla bu teklifi sana hic yakışıtıramadım

ben dalga gecmiyrdum bi kere arkdaşımla ilgileniyrdum ama sen anlamadın böööööööööö

pess pes yani bi yaziya iki yorum yapilirmi yahuu kiz sen nerden ciktin he ??nerden ciktinda bizim topige geldin sayfalari doldurup dolduruyosun ya iki gunde 1000 i bulacaz sayende kikikikiki

hepinizi cok seviyorum yaaa kalin saglicakla opuyorum byeee

yeni katılan arkdaşlar icin eklemek istedim

koskoca usg de baktılar bebiş olsa besbelim görürlerdi niye gebelik testi yapcam yahu cahil haydar abla bu teklifi sana hic yakışıtıramadım

hadi ordan benim haydar ligima kimse dil uzatamaz uzatanda daha cikmamististir oradan ,,ben gecmisi dogru durust okumadimki senin ne halt isledigini goreyim,,,benimki bi fikirdi sadece piiissssss kiiiiiiiiiiiiiikikikiki

hadi ordan benim haydar ligima kimse dil uzatamaz uzatanda daha cikmamististir oradan ,,ben gecmisi dogru durust okumadimki senin ne halt isledigini goreyim,,,benimki bi fikirdi sadece piiissssss kiiiiiiiiiiiiiikikikiki
yazılarımızı ilk gören bizi ciddiye alcak sen kocanın yanına gitmiyrdun haydi git ya

günaydın kızlar iyi kandiller.. 2-3 gündür uğrayamadım.

kahverengimsi lekelenmem oluyo kızlar 2 gündür. moralim çok bozuk. doktora gittim progestan verdi... haftaya gene gel dedi. dua edin benim için olur mu çok korkuyorum​

canım usura bakma dün akşam şim gelincee yazamadım. ben de 2,5 sene korundum benimde eşim korundu. biz 2 aydır korunmuyoruz, ama zaten birbirimizi hafta sonundan hafta sonuna gördük, yumurtlama dönemlerimizde kimbilir denk gelemedik belki de...

Ben yumurta tembelliğiyle ilgili senin söylediklerine benzer şeyler duydum, ve korkuttular beni bilemiyorum rumeyse Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

Kist kkendiliğinden mi gitti peki.
Ben aralık ayında gitmiştim Kad. Doğ. Doktoruna o zaman yaza doğru bebk istediğimizi söylemiştim muayne etti herşey normal dedi, akıntı için fitil vermişti ve folik asit, Hamile kalmayı düşündüğünde başla dedi. Ben de nisandan beri kullanıyorum işte, kist olsa söylerdi herhalde, semeer testi de yaptı sonuçlar temiz çıktı

yerlesme lekenmesi filandir:44:canim lutfen yzme kendini.bebegini dusun

günaydın canım.sana da iyi kandiller...
tatlım progestan düşük önleyicidir bu sayede inşallah bebişin sana sıkıca tutunur dualarımız seninle canım benim..hamilelikte lekelenmeler normal diyolar.(diğer topiclerde okumustum)bol bol dinlen oldumu...dikkat et kendinee...:26:

Son düzenleme:
canlarrr hepinize günaydınnnn....

kimsecikler yok ama yapcak bişi de yok

ben bir rüya gördüm sabahleyin... rüyamda eşime diyordumki aşkım 2 günlük hamileyim sanırım bebek bebk diye kafayı sıyırdım kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…