yuhh ya nasıl bi fiyat o öyle neresi orası ya giresunda özel hastane muayene ücreti 30 lira 20 eyde var gebelik testi 1 saatte 10 liraya yapıylrlSabah aradım yakın bir özel hastane varr ssk anlaşmalı olmasına rağman 41 lira 50 kuruşa yapıyorlarmış :)
Bi de negatif çıkarsa üzülücem en iyisi adetimi beklemek galiba
hoşbulduk arkadaşlar.. yaklaşık bir yıldır normal yolla denedim olmadı. doktor bir sıkıntı varda demedi klomen verdi. bugün klomenin 4. günü. inşallah olur. bu pko'dan çok bahsediyorsunuz. onun teşhisi nasıl koyuluyor.
iyi ama beklemek sıkıcı 1 hafta sonra kanda baktırmayı düşünüyorum... ama zor tutması...ilk aşılama kolay kolay tutmuyormuş bir de iyice sıyırdım anlayacağın her gün kendimi rüyamda hamile görüyorum... canımın acısını bile hissediyorumm
hoşbulduk arkadaşlar.. yaklaşık bir yıldır normal yolla denedim olmadı. doktor bir sıkıntı varda demedi klomen verdi. bugün klomenin 4. günü. inşallah olur. bu pko'dan çok bahsediyorsunuz. onun teşhisi nasıl koyuluyor.
klomenin bi ceşidini bende kullandım yumurta uyarıcı ilac ben günde 2 tane birden 5 gun boynca kullandım bittektn 5 gün sonra doktora gitmiştim yumurtalıkların boyuna bakıyor ona göre de cattlatma iğnesi yada ilişki öneriyr,allah yardımcın olsun canım özele mi gidiysn devlet e mi
doktordan doktora ilactan ilaca farkediyr sanırsam banada iğneden bahsetmemişti ilk gittğimde burdan araştırp öğrendiydim tekrar gittğimde iğne yapmıcam sana yumurtan 2 tane coğul gebelik olabilr demiştibulunduğum yerde 3 tane kadın doğumcu var. en iyisi devlette. ona gidiyorum mecburen. pazartesi bitiyor ilaç. perşembe gel dedi doktor. yani ilaç bittikten 2 gün sonra... heyecanlıyım. iğneden bahsetmedi perşembe belli olur herhalde :)
kiki geldinmi kiz.mesajimi okudunmu.ne dersin hamile ola bilirmiyim:26::26::26:
hem senin kizindada hemen cikmadi diyosun ,,belki sen hemen belli etmiyorsun yani hcg hormonunu gec salgiliyorsundur..:26:
Kızlar bu gün 4. gün ve ben hala regl olmadım hiç olacakmışım gibi de değil. Sabah acile gittim ama acilden kan testi yapmıyorlarmış hamilelik için.
Dönerkende gebelik testi aldım eczaneden yine negatif çıktı
Offff neler oluyor yaaa
benim adetim bugün itibariyle 8 . güne girdi gecikmesi perşembe gün sabah test yaptım çok silikti beynim bana oyun oynuyor bile diye düşündüm yinede kan verdim beta değeri 1000 değil 81 çıktı burdaki arkadaşlar sayesinde hamile olmasam 0-5 arasında olacakmış ve her gün yükselen bir değer olduğu için hamile olma umudunu taşıyorum şuan, eğer geç döllenme olmuşsa öyle olabiliyormuş doktor bana pazartesi tekrar yapalım testi dedi....
rumeysa napiyon kiz orda
canim zaten daha test yapmadim.10 gun var daha.evet kizimdada adetden 10 gun sonra gostermisdi.......simdi cok erken diye yapmiyorum.......:44::44::44:insallah hepimizin bebisleri gelir
kızzllaarr nabersinizz nasıl geçiyor pazar gününüz????
güzel geciyurrr kocama padişah sofrası hazırlıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?