Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kizlar yaa ben erken yumurtladim dun esim hastaydi olmamisti. bugun akintiyi gorunce yumurtluorum heralde deyip test yaptim evet oleymis. ama cizgi koyulugunu kaybetmeye baslamis bi ara yapariz dio esimde yaa. ev topluyoruz suan. kacirdim galibaa bu ayi

Canım dün hatırlarsan benimde akıntı olmuştu test yaptım ikincisi silikti netten çok araştırdım yumurtlamanin habercisiymis o akıntı Perşembe Dr a gitmiştim ben yumoslar daha küçüktü pazar gunü iliski önermişti ben dünü de değerlendirdim bugünü de değerlendirecem sende değerlendir sat in kaçıncı gunü siklusun kac günde bir oluyor

tut kolundan zorla götürrr bu bebek işi tek başına olmuyr öyle de bi ara sıda yok bu işin de tut zorla götür

cnm normalde 14. gun cift cizgi cikardi. bugun daha 11. gun. dusukten sonra degisti heralde ne bileyim. yarinda ev bakmaya gitcez arkadaslarda kalicaz bi gece.yani bu ayi unutayim en iyisi

canım üzülme amaa..iş sana kalıyo tatlım kocişi kandıracaksın yapcak bişey yok

cnm normalde 14. gun cift cizgi cikardi. bugun daha 11. gun. dusukten sonra degisti heralde ne bileyim. yarinda ev bakmaya gitcez arkadaslarda kalicaz bi gece.yani bu ayi unutayim en iyisi

bizde ev taşıdıydık ev birbirinde kaynanam kocam tv odasında oturyurdu ben uyyurdum kocam bana bakmaya geldinde kandırdım 5 dk da carpıştık kandır kız kocanı az cilve yapp hem ölyle araya sıkışan daha tatlı loyur

Sen bugünü değerlendir yarın gitmeden yine değerlendir tedbir senden takdir Allah'tan

Allah seni ne yapmasin kaynanan varken mi yaptiniz bee

sabaha kadar sana kafana takma stres yapma desekte insan kendini tutamyor düşünmekten beri alaımıyor allah yar ve yardımcn olsun

haklısın canım yaa ne bilim... kafaya takmadan olmuyor..sürekli başka şeylerle uğraşsam sonra gene aklıma geliyor... kasıklarımdan rahmime doğru ince ince bi sızı var... ve kasık ağrısı çekenler hep adet olmuşlar off offf... 6.güne girmek üzereyim... 1 hafta sonra ak koyun kara koyun çıkacak ama delircemm

Canım benimde sancım çok olmuştu hatta geceleri uyutmayacak sekilde ağrıyordu nefes almamı dahi zorlastirmisti

Canım benimde sancım çok olmuştu hatta geceleri uyutmayacak sekilde ağrıyordu nefes almamı dahi zorlastirmisti

tatlım benim öyle deli etcdek gibi değil ara ara olup geçiyor... zaten ben de ümitsizim bu ilk aşılama ne de olsa..1 kere daha denerim en fazla...zaten 2 aşılamadan sonra şans çok düşük...iki aşılama 1 tüp bebeğe eşmiş.. bu ay zaten klomen+ovitrelle ile aşılama yapıldı iğnelerle yapılıyormuş normalde ne bilim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…