az değilsin kıızz hemsoommm senden ders almam lazım
kizlar yaa ben erken yumurtladimdun esim hastaydi olmamisti. bugun akintiyi gorunce yumurtluorum heralde deyip test yaptim evet oleymis. ama cizgi koyulugunu kaybetmeye baslamis bi ara yapariz dio esimde yaa. ev topluyoruz suan. kacirdim galibaa bu ayi
yok kız arada vurur bana öyle şeyler :) hasta olmasaydım devamı da gelirdi emme hasta olunca eksik kalcak artık yemekten sonra revani yanında türk kahvesi ile gönlünü alırım
kizlar yaa ben erken yumurtladimdun esim hastaydi olmamisti. bugun akintiyi gorunce yumurtluorum heralde deyip test yaptim evet oleymis. ama cizgi koyulugunu kaybetmeye baslamis bi ara yapariz dio esimde yaa. ev topluyoruz suan. kacirdim galibaa bu ayi
cnm normalde 14. gun cift cizgi cikardi. bugun daha 11. gun. dusukten sonra degisti heralde ne bileyim. yarinda ev bakmaya gitcez arkadaslarda kalicaz bi gece.yani bu ayi unutayim en iyisiCanım dün hatırlarsan benimde akıntı olmuştu test yaptım ikincisi silikti netten çok araştırdım yumurtlamanin habercisiymis o akıntı Perşembe Dr a gitmiştim ben yumoslar daha küçüktü pazar gunü iliski önermişti ben dünü de değerlendirdim bugünü de değerlendirecem sende değerlendir sat in kaçıncı gunü siklusun kac günde bir oluyor
tut kolundan zorla götürrr bu bebek işi tek başına olmuyr öyle de bi ara sıda yok bu işin de tut zorla götür
cnm normalde 14. gun cift cizgi cikardi. bugun daha 11. gun. dusukten sonra degisti heralde ne bileyim. yarinda ev bakmaya gitcez arkadaslarda kalicaz bi gece.yani bu ayi unutayim en iyisi
cnm normalde 14. gun cift cizgi cikardi. bugun daha 11. gun. dusukten sonra degisti heralde ne bileyim. yarinda ev bakmaya gitcez arkadaslarda kalicaz bi gece.yani bu ayi unutayim en iyisi
bizde ev taşıdıydık ev birbirinde kaynanam kocam tv odasında oturyurdu ben uyyurdum kocam bana bakmaya geldinde kandırdım 5 dk da carpıştık kandır kız kocanı az cilve yapp hem ölyle araya sıkışan daha tatlı loyur
disari cikti alisverise
Allah seni ne yapmasin kaynanan varken mi yaptiniz bee
tamam şimdi üstüne azcık şöyle göğsü acık kısa şort gibi vucudunu beli etcekşeyler giy,sonra duruma göre harekt et işte
tamam şimdi üstüne azcık şöyle göğsü acık kısa şort gibi vucudunu beli etcekşeyler giy,sonra duruma göre harekt et işte
kocişş geldi kayboluyurm ben swett herşey senin elinde azcık cilve yap gel bebek icin yapalım deme senin canın cekmiş gibi davrann
sabaha kadar sana kafana takma stres yapma desekte insan kendini tutamyor düşünmekten beri alaımıyor allah yar ve yardımcn olsun
haklısın canım yaa ne bilim... kafaya takmadan olmuyor..sürekli başka şeylerle uğraşsam sonra gene aklıma geliyor... kasıklarımdan rahmime doğru ince ince bi sızı var... ve kasık ağrısı çekenler hep adet olmuşlar off offf... 6.güne girmek üzereyim... 1 hafta sonra ak koyun kara koyun çıkacak ama delircemm
Canım benimde sancım çok olmuştu hatta geceleri uyutmayacak sekilde ağrıyordu nefes almamı dahi zorlastirmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?