Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Öyle düşünme hayırlısı çeşitleri mı var aşılamanın

canım ben iğnesiz yaptırdım.. klomenle 3 yumurta oldu 1i küçük kaldı 2 yumurta olgunlaşınca ovitrelle iğne vuruldum... 37.saatte de aşılama yapıldı

Anladım ins bebisin tutunmuştur seninledir icini rahat tut aşılamadan sonra kontrole gittin mı

canlar ben geldim bugün piknikteydik zehir oldu.. dün gece kasık ağrım bitmiş kahverengi akıntı da gelmiyodu.. sabah tuvalete gittim kırmızılar oluk oluk dedim kesin hamile deilim neyse pikniğe gittik kasıklarım nasıl ağrıyo kopucak sanki o derece.. arkadaştan ağrı kesici aldım geçti şimdi gene deli gibi ağrıyo off off bu hamile kalmak ne zormuş artık benim yeni bat 17 temmuz canlar hakkımda hayırlısı demek ki daha nasip deil bize bu bebiş

allah sizi ne yapsın hemi şimdi 50 sayfa oku oku neyse başa gelen çekilir

canım gecmiş olsunn.yeni ay yeni umut kafaya takmak yokkk durmak yokkk calışmaya devam hayırlısı böylemiş

hosbuldum canım yaptım test 3,4 çıktı delirecektim ağlamaktan bitap düştüm kocişim baraja götürdü daha yeni geldim yanii hiç iyi değilim

canım çok üzüldüm ama bekleme lütfen yaa yengeçte iyidir aslında oda su burcu
inşallah yer yapıyo bence çok yaklaştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…