tatlım benim öyle deli etcdek gibi değil ara ara olup geçiyor... zaten ben de ümitsizim bu ilk aşılama ne de olsa..1 kere daha denerim en fazla...zaten 2 aşılamadan sonra şans çok düşük...iki aşılama 1 tüp bebeğe eşmiş.. bu ay zaten klomen+ovitrelle ile aşılama yapıldı iğnelerle yapılıyormuş normalde ne bilim işte
Öyle düşünme hayırlısı çeşitleri mı var aşılamanın
aşılama uygulaması aynı da canım yumurta oluşturma şekli ya hapla ya iğneyle
Benimkide igneyle olmuştu kac gün iğne yaptın günlük dozajı ne kadardı iğnelerin
canım ben iğnesiz yaptırdım.. klomenle 3 yumurta oldu 1i küçük kaldı 2 yumurta olgunlaşınca ovitrelle iğne vuruldum... 37.saatte de aşılama yapıldı
Anladım ins bebisin tutunmuştur seninledir icini rahat tut aşılamadan sonra kontrole gittin mı
amin inşallah.canım yok doktorum kontrole felan çağırmadı sadece progestan verdi onu içiyorum 25inde felanda test yapıcam
canlar ben geldim bugün piknikteydik zehir oldu.. dün gece kasık ağrım bitmiş kahverengi akıntı da gelmiyodu.. sabah tuvalete gittim kırmızılar oluk oluk dedim kesin hamile deilim neyse pikniğe gittik kasıklarım nasıl ağrıyo kopucak sanki o derece.. arkadaştan ağrı kesici aldım geçti şimdi gene deli gibi ağrıyo off off bu hamile kalmak ne zormuş artık benim yeni bat 17 temmuz canlar hakkımda hayırlısı demek ki daha nasip deil bize bu bebiş
ciddimsin
hosbuldum canım yaptım test 3,4 çıktı delirecektim ağlamaktan bitap düştüm kocişim baraja götürdü daha yeni geldim yanii hiç iyi değilim
evettttt:)
violecim sikma canini obur aya nasip olsun ins. calismaya hizla devam etcez baska yapabilcemiz bisey yok[/QUOTE/] hayırlısı inşalllahhhh temelleri atmısınızdır...bizim taktikler işe yaradı yani
hayırlısı inşalllahhhh temelleri atmısınızdır...bizim taktikler işe yaradı yani
berceste canım hoşgeldinnnnnnnn dinlenebilidin mi yoğun mac sezonundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?