Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

2000 olduuuuuuuuuu
hadi kızlar cumaya kadar inşallah bitirecez tefriciyeyii

Kızlar maşalllah hızınıza yetişemiyorum.Oku oku bitmiyor.Bir günde kaç sayfa....Bu arada bata 6 gün kaldı hiç bir belirti falanda yok.Adetim de zaten bir iki gün önce belirti veriyor ve oluyorum.Hayırlısı inşallah Bekleyen anne olmak isteyen herkes için Rabbim hayırlı zamanı tez getirsin inşallah.....AMİN

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kirikikiriki ben geldiiimmmm ,,50 okudum bercestem 50 de aksam bitiririm ,bu aksam ,,,malum bi yandan ders calisiyorum persembe sinavim var

hoşgeldin canım inşallah umutsuzca beklerken aniden yüzün güler
herşeyin hayırlısı tabii

2200 oldu kızlar bu arada
kızlar benim göğüsler şişmeye başladı yumurtlama bitti kikikiki

valla ben bile ipin ucunu kaçırdımki geçmişi okuyamıyorum
okursam sizinle sohbet edemem eğer önemli bişey varsa özetleyin bi zahmet

berceste bugun bisey gormuyo benimkinide gormedi galiba,,,,hosgeldinde demedi ...hay ben sana piiiiiipp

kız nasıl görmüyorum yaa altta 2200 oldu diyoum ya
hoş geldinnn geçmişe bakıyordum da aynı zamanda şimdi yine halvet var çarpışcaz kocişle

ben şimdi çıkıyorum kociş zümre yapacakmış yarın gelirim hepinizi çok öptümm

kız nasıl görmüyorum yaa altta 2200 oldu diyoum ya
hoş geldinnn geçmişe bakıyordum da aynı zamanda şimdi yine halvet var çarpışcaz kocişle

temem temem gecmistesin biliyorum begen tuslarim rekor kirdi ,,,kiz masallah senin bu halvetin hic bitecegi yok ,,sen hergunmu carpisiyon bu ay ????? bu ayki formul nedir ???

bu arada nasilsin iyimisin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…