yok canım ne dinlenmesi bugün piknikteydik
nasıl yoruldum yaaa sen ne yaptın canım
bu arada bizim dua 1900 oldu çetele tuttunuz mu
2000 olduuuuuuuuuu
hadi kızlar cumaya kadar inşallah bitirecez tefriciyeyii
merhaba , benim bat 20 haziran ama hiç umudum yok. Geçen ay kimyasal bir gebelik yaşadım, sat tan sonra 25. gün çıkmıştı idrarda. Bu ay negatif..:/ ama belki de geç döllenmiştir.
Gebelik testlerine verdiğim parayla kandil günü çocuklara bşy alsaydım sevaba girerdim bari. Almayacağım diyorum ama evde dursun lazım olur diye alıyorum. Alınca da dayanamayıp yapıyorum:/ Ne zormuş allahım. Buna da şükür ne diyeyim. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Kimseyi aratmasın inşallah
merhaba , benim bat 20 haziran ama hiç umudum yok. Geçen ay kimyasal bir gebelik yaşadım, sat tan sonra 25. gün çıkmıştı idrarda. Bu ay negatif..:/ ama belki de geç döllenmiştir.
Gebelik testlerine verdiğim parayla kandil günü çocuklara bşy alsaydım sevaba girerdim bari. Almayacağım diyorum ama evde dursun lazım olur diye alıyorum. Alınca da dayanamayıp yapıyorum:/ Ne zormuş allahım. Buna da şükür ne diyeyim. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Kimseyi aratmasın inşallah
Kızlar maşalllah hızınıza yetişemiyorum.Oku oku bitmiyor.Bir günde kaç sayfa....Bu arada bata 6 gün kaldı hiç bir belirti falanda yok.Adetim de zaten bir iki gün önce belirti veriyor ve oluyorum.Hayırlısı inşallah Bekleyen anne olmak isteyen herkes için Rabbim hayırlı zamanı tez getirsin inşallah.....AMİN
he kız kaynanam yan odadaydı ama cok tatlı oluyr tavsiye ederim
kikikikii perim perim ,,,,hurrem caddisi oldu
berceste bnm yazdimi gordun mu. 100 okudum demistim
berceste bugun bisey gormuyo benimkinide gormedi galiba,,,,hosgeldinde demedi ...hay ben sana piiiiiippberceste bnm yazdimi gordun mu. 100 okudum demistim
berceste bugun bisey gormuyo benimkinide gormedi galiba,,,,hosgeldinde demedi ...hay ben sana piiiiiipp
kız nasıl görmüyorum yaa altta 2200 oldu diyoum ya
hoş geldinnn geçmişe bakıyordum da aynı zamanda şimdi yine halvet var çarpışcaz kocişle
kız nasıl görmüyorum yaa altta 2200 oldu diyoum ya
hoş geldinnn geçmişe bakıyordum da aynı zamanda şimdi yine halvet var çarpışcaz kocişle
kiz yumurtlama gecmedimi seninn daha. kac gundur carpisiosunuz
ben şimdi çıkıyorum kociş zümre yapacakmış yarın gelirim hepinizi çok öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?