- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
kikiki banada uzun geldi de sordumsen nasilsin iyimisin anam
umarım hamilesindir güzel haberlerini 4 gözle bekliyruz.
iyiym cnm saol. ev topluoruz bugun. her yer karisik
inşallah inşallahhhh sen güzel haberi ver ben göbek atcam senin yerineben 8 gözle galibasalı gün gidecem yinede aklımca garantileyim şu işi diyorum şu beta denen şey tavan yapsında rahatlayım
valide sultanıimmmmmmm hoşgeldinn nasılsınzz iyimsinizz sizleri cok özledikk.siz gelmeden kocama güzel bi sofra hazırladım yemeklerimizi yedik sonra türk kahvemizi de ictikk sende istermsn valide sultanım
hmmm kolay gelsin, bizde eylulde tasinacagiz buyuk bir eve ,,uffff zor olcak
agir seyler kaldirma
ben sana formülünü söyleyeyim bizimle takılcannn bak nasıl zaman geciyrkızlar iyi akşamlar...nasılsınız bakalım..ben sıcaklarla boğuşuyorum.bu ay hamile kalır mıyım ki??çok heyecanlıyım.aklımdan çıkmıyor ki.sürekli aklımda.adet tarihim haziran sonunda.ayyy nasıl dayanacağım ben :))))
haklısın canım yaa ne bilim... kafaya takmadan olmuyor..sürekli başka şeylerle uğraşsam sonra gene aklıma geliyor... kasıklarımdan rahmime doğru ince ince bi sızı var... ve kasık ağrısı çekenler hep adet olmuşlar off offf... 6.güne girmek üzereyim... 1 hafta sonra ak koyun kara koyun çıkacak ama delircemm
dikkat etmeye calisiorum ins. zor oluyo yaa tasinmak. herseyi topla sonra ac offff cok is var
benim adetim bugün itibariyle 8 . güne girdi gecikmesi perşembe gün sabah test yaptım çok silikti beynim bana oyun oynuyor bile diye düşündüm yinede kan verdim beta değeri 1000 değil 81 çıktı burdaki arkadaşlar sayesinde hamile olmasam 0-5 arasında olacakmış ve her gün yükselen bir değer olduğu için hamile olma umudunu taşıyorum şuan, eğer geç döllenme olmuşsa öyle olabiliyormuş doktor bana pazartesi tekrar yapalım testi dedi....
yok gelinim mahidevranim ,,biz sofranin en alasini kurup yedik afiyetle, simdide cay ve islak kek yiyoruz pehh
ben sana formülünü söyleyeyim bizimle takılcannn bak nasıl zaman geciyr
takılmaya çalışıyorum ama sürekli nete giremiyorum şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?