Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

herkese selam berceste özelden yazdım ama geldi mi gelmedi bilmiyrm 100 tane daha okdum bununla beraber 400 oldu
salatı tefriciye ye katılmak isteyn arkdaşları bekleriz

valide sultanıimmmmmmm hoşgeldinn nasılsınzz iyimsinizz sizleri cok özledikk.siz gelmeden kocama güzel bi sofra hazırladım yemeklerimizi yedik sonra türk kahvemizi de ictikk sende istermsn valide sultanım

valide sultanıimmmmmmm hoşgeldinn nasılsınzz iyimsinizz sizleri cok özledikk.siz gelmeden kocama güzel bi sofra hazırladım yemeklerimizi yedik sonra türk kahvemizi de ictikk sende istermsn valide sultanım

yok gelinim mahidevranim ,,biz sofranin en alasini kurup yedik afiyetle, simdide cay ve islak kek yiyoruz pehh

kızlar iyi akşamlar...nasılsınız bakalım..ben sıcaklarla boğuşuyorum.bu ay hamile kalır mıyım ki??çok heyecanlıyım.aklımdan çıkmıyor ki.sürekli aklımda.adet tarihim haziran sonunda.ayyy nasıl dayanacağım ben :))))

ben sana formülünü söyleyeyim bizimle takılcannn bak nasıl zaman geciyr

kasık ağrısı sadece adet belirtisi olmayabiliyo cicim şuan bende de sızı şeklinde var ama ben göbüşe yerleşen bebiştir diye umut ediyorum rahme yerleşirkende oluyormuş o ağrılar....

canim test ilk 5 dk da silikte olsa gebislik var demektir ,,,bi test daha yapsana bugun sen???

yeni gelen arkadaslar yani netti yeni acan arkadaslar HERKEZE HOSGELDINIZ,,seyy ben bi yarim saat yokum tekrar geliyorum ,,bartek nazlima ,hattah ,swet rumaysa,vs,,,bi yere kaybolmayin haa doverim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…