yeni gelen arkadaslar yani netti yeni acan arkadaslar HERKEZE HOSGELDINIZ,,seyy ben bi yarim saat yokum tekrar geliyorum ,,bartek nazlima ,hattah ,swet rumaysa,vs,,,bi yere kaybolmayin haa doverim
bizde türk kahvesinin yanında revani yedik ne var yani pehh
yeni gelen arkadaslar yani netti yeni acan arkadaslar HERKEZE HOSGELDINIZ,,seyy ben bi yarim saat yokum tekrar geliyorum ,,bartek nazlima ,hattah ,swet rumaysa,vs,,,bi yere kaybolmayin haa doverim
Slmmmm ben geldimmmm
Canım nereye kaciyorsunnn
niyekine calışıynmu
diyene bak sen ıslak kek yedik derken bişey olmyr ben revani diyince mi kabahatli oldumafiyet bal seker olsun da ne o oyle insani istahlandirir gibi ,,demiyosun milletin canimi mani ceker pehhallah tan hamis yok suanda kikiki
canim test ilk 5 dk da silikte olsa gebislik var demektir ,,,bi test daha yapsana bugun sen???
yok cnm malesefkız sana yardım etcek birisi yokmu eşinden başka
hayırlı geceler olsun hepinize acil cevap bekliyorum lütfen...şimdi adetimi 3 gün geçti üç gündür belim agrıyo aslında ilk gün çok şiddetli vurdu kasıklardada vardı gece uyandırdı agrı adet oluyorum zannettim olmadım ikinci gün şiddeti azaldı ama bu akşam çok daha şiddetli ağrı var belimde birde idrarımı yaparken yanma batma oluyor bugun idrardan test yaptım ben koydugum yerde unutmuşum ilk 20 dakka baktım tamini 2 saat sonra falan çok silik çizgi vardı beyaz hatta bilmiyorum benim kafam bu idrardaki yanmaya takıldı çünki yani bilmiyorum sistik yada böbreklerdenmi çok bildiğimden degilde işte sanki oda bel agrısı yapabilirmi
Kızlar benim kırmızılar geldi artık umudum Temmuz ayı, hayırlısı size olsun bu ay inşallah
diyene bak sen ıslak kek yedik derken bişey olmyr ben revani diyince mi kabahatli oldum
çok silikti ilk testte ve 5 gün gecikmem vardı, beta 81 miş o zaman sonrada yani dün anacığımın yanına geldik o yüzden burda tesle uğraşmayım dedim azıcık yükselsin baride sevineyim diye 81 i duyduğumda çok üzüldüm çünkü, salı gün gitcem doktora ve değişiklik olmazsa 10 gün dolacak inşallah bi aksilik olmazsa güzel haberler duyarım ....
tefriciye konusunda bilgi verebilirmisiniz kızlar sayı yaklaşmamışsa okuyabilirim bende diyecektim ......
idrar yaparken yanması idrar yolu iltihabından kaynaklanıyor olabilir.idrar tahlilini bence tekrar et yada cok düzenli adet oluyrsan bence dirak kan tahlili yap
adetlerim düzenli 28 günde olurum işte evet yarın yapıcam yapmasınada işte bu idrar yanması kafamı yani canımı sıkıyo bel agrısı yaparmı bi bilgin varmı canım[/Q
aslında şöyle sorayım bu iltihabından dolayı adet görememe olbilirmi en kötüsünü düşünüyorum kaptırınca ile üzülürüm diye
Kızlar benim kırmızılar geldi artık umudum Temmuz ayı, hayırlısı size olsun bu ay inşallah
adetlerim düzenli 28 günde olurum işte evet yarın yapıcam yapmasınada işte bu idrar yanması kafamı yani canımı sıkıyo bel agrısı yaparmı bi bilgin varmı canım[/Q
aslında şöyle sorayım bu iltihabından dolayı adet görememe olbilirmi en kötüsünü düşünüyorum kaptırınca ile üzülürüm diye
iltihaptan dolayı adet görememe duymadım hic.insan ister istemez kaptıırıyor üzülmemek elinde değil.ben 4 ay dır doktor a gidip ugraşıyorum ve her doktora gittğimde gözüm yaşlı cıkıyorum bide 2 sene 4 sene uğraşnlar var yani kısacası bu yolda üzülceksin düşeceksin ağlayacaksın ama yeniden ayağı kalkmayı bileceksin allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?