merhaba arkadaslar bende bu ay sabirsizlikla gunumun gecmesini bekliyorum insallah oyle olur :)gunum gecerde hamis kalmis olurum insallah :)
ben gene geldimnmm...
kasıklarım batıyorsanırım iltihap oldum... çok kesik kesik idrarımı yapıyorum... bu akşam resmen bağıracak gibi oldum idrarımı yaparken yanma gibi bir şey oldu aniden
hadi inşallah yüce rabbim gönlüne göre verir inşallah.tedavi falan mı gryüyn ne yaıpyn
amin insallah. yok canim tedavi gormuyorum gecen sene asilamayla ugrastik olmadi biraktiktan sonra hamile kaldim ama dusuk oldu.bakalim bu ay insallah yuuzumuz guler.sabhtan beri ara ara agrilarim oluyor ama insallah kirmizilar gelmez.
kız ne oluyr sana hayrıdır inşallahh allahım korusun seni
Sağol tatlım hayırlısı olsungecmisler olsun canim((
lenn once sen basladin amakikiki
insallah canim hersey diledigin gibi olur ve bizlerede mujdeli haberi verirsin ,,
nasip değilmiş hayrılısı olsun canım
iltihaptan dolayı adet görememe duymadım hic.insan ister istemez kaptıırıyor üzülmemek elinde değil.ben 4 ay dır doktor a gidip ugraşıyorum ve her doktora gittğimde gözüm yaşlı cıkıyorum bide 2 sene 4 sene uğraşnlar var yani kısacası bu yolda üzülceksin düşeceksin ağlayacaksın ama yeniden ayağı kalkmayı bileceksin allahın izniyle
evet cok haklısınız ben 3 yıllık evliyim işte bisenedir düşünüyorum isyan etmedim hiç RABBİM vakti zamanı bilir ALLAH yardımcın olsun en kısa zamanda her isteyene versin hayırlısıyla...
doğal akışına bıraktınız yani hadi hayırlısı inşallahhhh.allahım tekrar yaşatmasın sana o acıyı hepimizin kucakları en kısa zamanda dolar inşllahh
bilmiyorum canım yaa niye böyle oldumbatma var kasıklarımda ağrı da değil... mikrop mu kaptım diyorum acep iltihap oldu öyle
kız doktorunu arama şansın yokmu
evet canim allahamia bol bol dua ediyoruz ve bekliyoruz.sene sonuna kadar olmaz ise artik tup bebek icin basvururuz ama allahin izniyle gerek kalmaz insallah.
biz ilk bu ay başladık.çok istiyorum.bir yıldan fazla bunun mücadelesini veriyorum.Allahım hayırlısıyla inşaallah bana da nasip eder.....
var ama bunun içinde aranmazki... nöbetçi şuan
inşallah.bizde burda dua ediyruzz mesela şu an bercestenin vesilesi ile salatı tefriciye duasını başladık sende katılmaki stersen sevinriz.şu anda sayı 2200 dü yüce rabbim gönlümüze göre verir inşallah
selamlarrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?