Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

valla canim keyifler yavas yavas yerine geliyo ,,,,kaynanayin gidisine son 5 gun jubiii:124: :84: ...sen nasilsin canim ??

oooohgözün aydın mı deyim Allah kavuştursun mu
ben iyiyim canım. iş güç ve bi de bebek çalışmaları. valla bu ay yumurtlar mıyım bilmiyom. her gün yapıyom. tutacağı varsa birinde tutar elbet

tememm bencede dovelim:121:...sen asagida hep kayboluyosun hangi sayfada surtuyon kiz banada soyle canim SIKILIYOR.KIKkikikik.BURDA HEC KIMSEMCIKLER YOK

ahaha ben facebook ve diğer forumlarda geziyorum işte zaten başka yapcak bişe de yok ne temizlik ne bulaşık ne halvet hiç bişi yapamıyorum aslında hep burdayım da sayfa kendisi atıyo otomatik beni
valla öle dediydi ben onun yalancısıyım biri de diyo ki geçen benim adetim bitti kınamda abdest aldım evlendim gerdek gecesinde beraber olduk hamile kaldım dio bu da ceket atsa kalanlardan herhal ben anlayamıyorum zati :117: oğlum bak git dicektim de ayıp olmasın die demedim

millette nasıl bir şans vardır yahuuu çokkkk istiyoruz ya ondan bence hanımlar

oooohgözün aydın mı deyim Allah kavuştursun mu
ben iyiyim canım. iş güç ve bi de bebek çalışmaları. valla bu ay yumurtlar mıyım bilmiyom. her gün yapıyom. tutacağı varsa birinde tutar elbet

kiz ne kavusturmasi allah yazdiysa bidaha bozsun be,,,gozun aydin diceksin kikiki

ayy ne guzel her gun yapiyonuz ohh ,,benim kocis olse her gun yapmaz,,kendine kiymaz okadar ,,gerci bendede isteksizlik cok bende yapamam herhal tas kesilir huysuz virjin

millette nasıl bir şans vardır yahuuu çokkkk istiyoruz ya ondan bence hanımlar

bence de ama ben çok inanmıyorum böyle diyenlere.. bi de dizilerde bizi yediler senelerce yanlışlıkla hamile kalmalar falan sanki kolay bişe işte hayal dünyası

ohh neyse ki kurtuluyosun canım gözün aydın

benimki hergün yapsak çok mutlu olur herhal

bence de ama ben çok inanmıyorum böyle diyenlere.. bi de dizilerde bizi yediler senelerce yanlışlıkla hamile kalmalar falan sanki kolay bişe işte hayal dünyası

kocacım çıldırdı millet tecavüz ediyor hatun hemen hamile kalıyor bende sana tecavüz ederim berki işin sırrı budur diyor

kiz iftira tma iftira atma bizim topik misafir perverdir bikere kimseyi atmaz kivirma kikikikiz ceket yalan diyorum ben denedim diyorum yalaannn

kiz iftira tma iftira atma bizim topik misafir perverdir bikere kimseyi atmaz kivirma kikikikiz ceket yalan diyorum ben denedim diyorum yalaannn

valla bak uzun süre başka sekmede takılınca çıkartıyo tekrar giriş yapıyorum

slm kızlar bengeldim nasılsınız

hoşgeldiiiinnn

kocacım çıldırdı millet tecavüz ediyor hatun hemen hamile kalıyor bende sana tecavüz ederim berki işin sırrı budur diyor

istenmeyen ot dibinde bitermiş misali biz istiyoruz olmuyo işte

Sen nasılsın Selda ne var ne yok test yapacaktın yanlış hatırlamıyorsam yaptın mi

Slmmmm canım benim kasıklarda çok sancı var vajinayaa vuruyor acısı gaz sancısı gibi nefes alamıyorum 1 saat sonra Dr kontrolum var ins yumoslar çatlamıştır onun sancısıdir

insallah öledir tatlım bu ay çıkmadan hamiş olursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…