valla canim keyifler yavas yavas yerine geliyo ,,,,kaynanayin gidisine son 5 gun jubiii:124::84: ...sen nasilsin canim ??
tememm bencede dovelim:121:...sen asagida hep kayboluyosun hangi sayfada surtuyon kizbanada soyle canim SIKILIYOR.KIKkikikik.BURDA HEC KIMSEMCIKLER YOK
tememm bencede dovelim:121:...sen asagida hep kayboluyosun hangi sayfada surtuyon kizbanada soyle canim SIKILIYOR.KIKkikikik.BURDA HEC KIMSEMCIKLER YOK
kiz reglin son gununde bebismi olurmus ala ala onun bence baska bir kacamagi daha olmustur pehh,,,hem su ceket atsam hamis kaliyo lafinada sinir oluyorum cunki dogru degiiillll
benimki ceket pardusu,pantolon corap ne varsa atti olmadi yakinda yatak kafama inecekkikiki
ahaha ben facebook ve diğer forumlarda geziyorum işte zaten başka yapcak bişe de yok ne temizlik ne bulaşık ne halvet hiç bişi yapamıyorumaslında hep burdayım da sayfa kendisi atıyo otomatik beni
valla öle dediydi ben onun yalancısıyım biri de diyo ki geçen benim adetim bitti kınamda abdest aldım evlendim gerdek gecesinde beraber olduk hamile kaldım diobu da ceket atsa kalanlardan herhal ben anlayamıyorum zati :117: oğlum bak git dicektim de ayıp olmasın die demedim
oooohgözün aydın mı deyim Allah kavuştursun mu
ben iyiyim canım. iş güç ve bi de bebek çalışmaları. valla bu ay yumurtlar mıyım bilmiyom. her gün yapıyom. tutacağı varsa birinde tutar elbet
asıl kalabalık burda şekerim dışarıda kimsecikler kalmamış
millette nasıl bir şans vardır yahuuu çokkkk istiyoruz ya ondan bence hanımlar
kiz ne kavusturmasi allah yazdiysa bidaha bozsun be,,,gozun aydin diceksinkikiki
ayy ne guzel her gun yapiyonuz ohh ,,benim kocis olse her gun yapmaz,,kendine kiymaz okadar ,,gerci bendede isteksizlik cok bende yapamam herhal tas kesilir huysuz virjin
bence de ama ben çok inanmıyorum böyle diyenlere..bi de dizilerde bizi yediler senelerce yanlışlıkla hamile kalmalar falan sanki kolay bişe işte hayal dünyası
ahaha ben facebook ve diğer forumlarda geziyorum işte zaten başka yapcak bişe de yok ne temizlik ne bulaşık ne halvet hiç bişi yapamıyorumaslında hep burdayım da sayfa kendisi atıyo otomatik beni
valla öle dediydi ben onun yalancısıyım biri de diyo ki geçen benim adetim bitti kınamda abdest aldım evlendim gerdek gecesinde beraber olduk hamile kaldım diobu da ceket atsa kalanlardan herhal ben anlayamıyorum zati :117: oğlum bak git dicektim de ayıp olmasın die demedim
HMMM bencede dogru ,,topikte deli cok olunca toplanir elbet millet buraya KIKIkiki
sende hosgeldin canim nasilsin ??? bat nezaman ?? yarismaya nerden katiliyorsunuz ??
slm kızlar bengeldim nasılsınız
kiz iftira tma iftira atmabizim topik misafir perverdir bikere kimseyi atmaz kivirma kikikikiz ceket yalan diyorum ben denedim diyorum yalaannn
slm kızlar bengeldim nasılsınız
kocacım çıldırdı millet tecavüz ediyor hatun hemen hamile kalıyor bende sana tecavüz ederim berki işin sırrı budur diyor
Slmmmm canım benim kasıklarda çok sancı var vajinayaa vuruyor acısı gaz sancısı gibi nefes alamıyorum 1 saat sonra Dr kontrolum var ins yumoslar çatlamıştır onun sancısıdir
insallah öledir tatlım bu ay çıkmadan hamiş olursun insallah
deryata ve okkesa kızlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz. nasılsınız bir söyleyiverin bakiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?