canım karnım kocaman oldu şiştim mide bulantıları çekiyorum ama test yaptırmaya gitmedim korkuyorum çünkü bu gün işe basladım :) hamiş olma isteğimi biraz erteledim korunmayacağım ALLAH verecekse verir zaten ben son bi aydır çok yıprandım stres beni mahvediyo...
ah bi de bana sor her gün her gün. kocamdan kaçabiliyor muyum kikiz ne kavusturmasi allah yazdiysa bidaha bozsun be,,,gozun aydin diceksinkikiki
ayy ne guzel her gun yapiyonuz ohh ,,benim kocis olse her gun yapmaz,,kendine kiymaz okadar ,,gerci bendede isteksizlik cok bende yapamam herhal tas kesilir huysuz virjin
şekerim tecavüz anında artan adrenalin ve benzeri hormonların etkisiyle yumurta hızla büyüyor ve çatlıyor dolayısı ile hamile kalıyorlar.kocacım çıldırdı millet tecavüz ediyor hatun hemen hamile kalıyor bende sana tecavüz ederim berki işin sırrı budur diyor
slm kızlar bengeldim nasılsınız
Sen nasılsın Selda ne var ne yok test yapacaktın yanlış hatırlamıyorsam yaptın mi
hoşgeldiiiinnn
hosbuldum hayatım nasılsın ne var ne yok
İnşallah canım hep birlikte
"beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.."
neymiş soyunamıyomuş biz bakarkensoyun işte yabancı mı var aramızda sankim
iyi olmaya çalışıyorum canım artık sabrımın taştığı zamanlardayım neyse ki az kaldı evime kocama anneme kavuşmama 10 güncük sadecesen nasılsın test yaptın mı
iyiyim çok şükür canikom işe basladım moral geldi evde oturdukça tutturuyordum bebek te bebek diye
ah bi de bana sor her gün her gün. kocamdan kaçabiliyor muyum ki
şekerim tecavüz anında artan adrenalin ve benzeri hormonların etkisiyle yumurta hızla büyüyor ve çatlıyor dolayısı ile hamile kalıyorlar.
iyiyiz canım sen nasılsın. daha iyi misin?
Siklus un ne zaman kac gunün var
temem temem gecmistesin biliyorum begen tuslarim rekor kirdi,,,kiz masallah senin bu halvetin hic bitecegi yok ,,sen hergunmu carpisiyon bu ay ????? bu ayki formul nedir ???
bu arada nasilsin iyimisin
ay hadi güzel haberlerle gel canım.Kızlar ben çıkıyorum dua edin ins bu sancı yumoslarin catlamasindan kaynaklidir
kızlar dün hemen çıktım kocişim okulla ilgili bişey yapması gerekiyodu
kızlar ben yaklaık üç aydır devamlı kanaması olan biriyim ve kocamda yazık bir durumdaydı anlayacağınız
valla bu ay kanamam olmadığı için hergün yapıyoz
benim yumurtlama dönemim bitti de kocamın dönemi hiç bitmiyoooooo
çok iyi yapmışsın valla. insan çalışırken unutuyor.
4 kocaman geçmek bilmeyen günüm kaldı canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?