Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

"beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.."

neymiş soyunamıyomuş biz bakarken soyun işte yabancı mı var aramızda sankim

Siklus un ne zaman kac gunün var

ah bi de bana sor her gün her gün. kocamdan kaçabiliyor muyum ki

kocacım çıldırdı millet tecavüz ediyor hatun hemen hamile kalıyor bende sana tecavüz ederim berki işin sırrı budur diyor
şekerim tecavüz anında artan adrenalin ve benzeri hormonların etkisiyle yumurta hızla büyüyor ve çatlıyor dolayısı ile hamile kalıyorlar.

slm kızlar bengeldim nasılsınız

iyiyiz canım sen nasılsın. daha iyi misin?

Sen nasılsın Selda ne var ne yok test yapacaktın yanlış hatırlamıyorsam yaptın mi

canım karnım kocaman oldu şiştim mide bulantıları çekiyorum ama test yaptırmaya gitmedim korkuyorum çünkü bu gün işe basladım :) hamiş olma isteğimi biraz erteledim korunmayacağım ALLAH verecekse verir zaten ben son bi aydır çok yıprandım stres beni mahvediyo...

slm kızlarrrrrrrrr nehabersiniz hafta sonu misafirim vardı giremedim görüşmeyeli varmı önemli bir haberiniz

Kiki sen nerdesin ya biraz sonra Dr a gidicem yine görüşmeyeceğiz actım msn i sen acik degildin

Kızlar ben çıkıyorum dua edin ins bu sancı yumoslarin catlamasindan kaynaklidir

iyiyim çok şükür canikom işe basladım moral geldi evde oturdukça tutturuyordum bebek te bebek diye

temem temem gecmistesin biliyorum begen tuslarim rekor kirdi ,,,kiz masallah senin bu halvetin hic bitecegi yok ,,sen hergunmu carpisiyon bu ay ????? bu ayki formul nedir ???

bu arada nasilsin iyimisin

kızlar dün hemen çıktım kocişim okulla ilgili bişey yapması gerekiyodu
kızlar ben yaklaık üç aydır devamlı kanaması olan biriyim ve kocamda yazık bir durumdaydı anlayacağınız
valla bu ay kanamam olmadığı için hergün yapıyoz
benim yumurtlama dönemim bitti de kocamın dönemi hiç bitmiyoooooo

Kızlar ben çıkıyorum dua edin ins bu sancı yumoslarin catlamasindan kaynaklidir
ay hadi güzel haberlerle gel canım.

sizi gidi. kocaların hiç biter mi günü yaaaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…