Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlar merhaba bende anne ol mak isteyenler kervanındayım 5 ay oldu evleneli bu ay yumurtalarım büyümedi eşiminde sperm hareketliliğinde biraz sıkıntımız var ben agnucaston kullandım bu ay ve hiç bebeğim olcak gibi düşünmedim ilk defa erken gebelik belirtisi bakmadım adetim 5 gün geçti idrarda çıkmıyor geç döllenme belki diye umut ediyorum kan tahlili yaptırmak istemiyorum negatif olma riski yüksek diye sizce olurmu böyle olan varmı 16. günümde 10 mm di yumurtam

seldacım senin sorun neydi kaç gün günün geçti bide tedavi oldunmu bu ay??? ay inşallah aynı anda veririz hamiş haberimizi benim 4 gün geçti bende korkuyom test yaptırmaya :)

tatlişkom ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım geçen hafta çarsamba test yaptırdım azıcık yüksek çıktı hamileyim diye bebek kıyafetleri örmeye basladım cuma günü tekrar test yaptırdım 3,4 çıktı kafayı yiyecektim sokaklarda ağladım bağıra bağıra hemde eşimlede kavga ettim ama hala içimde küçücük bi umut var eltim geç döllenme olmus olabilir yenge diyo bide bi tuhaflık var dr a gidiyorum benim takımlarda hiçbir sorun yok neden olmuyo anlamıyorum ne ben nede doktorum hayret valla (ne çok konustum demi)

Hoşbulduk hamiş olursam daha iyi olacağım siz nasılsınız?batm bugün batladı aslında 20 sinde olmam lazımdı karadeniz siz?

ben danimarkadan katiliyorum yarismaya ,,,memnun oldum arkadasim

Slmmmm canım benim kasıklarda çok sancı var vajinayaa vuruyor acısı gaz sancısı gibi nefes alamıyorum 1 saat sonra Dr kontrolum var ins yumoslar çatlamıştır onun sancısıdir

kiz benimde her ay ovu zamaninda sidetli agrim oluyo,,kivraniyorum resmen,,doktor yumurta catlarken rahime dokulen sivi sanci agri yapiyor diyor,,seninde oyle olmustur belki

hoşgeldiiiinnn

hosbuldum hayatım nasılsın ne var ne yok

hosbuldum canim ,,iyiyim sukur sende nevar neyok ??

Kiki sen nerdesin ya biraz sonra Dr a gidicem yine görüşmeyeceğiz actım msn i sen acik degildin

geldim geldim 10 dk masayi topladim yaww vallaha bende msn actim kimse yoktu kapattim buraya gectim

efendim orkidem
nasılsın yumoşlar ne durumda bu ay baktırmayacakmısın hiç
nasılsın canım. bayadır denk gelemiyoruz. valla salladım gitti bu ay baktırmayacağım yumoş mumoş. ne durumdalar bilmiyom. çok sıkıldım yumoş baktırmaktan, özel çaba harcamaktan... bakalım bu ay ne olacak. rahatım yaaa.

hoş geldin canım. Allah tez zamanda yavruna kavuşturur inşallah.

zamanından önce yaptırdıysan yüksek çıkar çünkü çatlatma iğnesi beta hcg içeren hormon içeriyor o yüzden yüksek çıkabiliyor umarım hamilesindir aynen bende kafayı yemek üzereyim çatlatma iğnesini ne zaman vuruldun bide günün ne zamandı benim önceden çatlatma iğnesini vurulduğum günden sonra 14. gün adet oluyodum hiç şaşmazdı sen ne zaman vuruldun tatlım..umarım içindeki küçük umut kocaaaaman bir sevince dönüşür

kız kikoş kikilemeyi özledim yav anam. kikikiiiiii

iyiyim şekerim bi haber yok bende

kız kikoş kikilemeyi özledim yav anam. kikikiiiiii

bende canim klomen doktorum yaww bercestem senide ozledim kizzz

klomen doktorum bisi soracam kikiki yakalamisken hani seni benim yumurtlamama 4 gun var ama bugun de dunde yumurtlicam gibi sanci var batma var cok ,,kiz klomen erken yumurtlatirmi ??:26:

4 haziranda yaptırdım tam 12, günümdü 2 yumurtam vardı biri19 diğeri17 mm di doktorun dediği günler güreştik kocamla ama insallah seninde dediğin gibi bi kaçgün sonra kocaman bi sevincim olurda sizlerle paylaşırım:) senin hesaba göre bugün kırmızılarımın gelmesi lazımdı ama insallah 9 ay boyunca gelmezler İNŞAALLAH İNŞAALLAH

iyiyim şekerim bi haber yok bende

bendede yok pek ,,sadece dun gece yatak kirildi kikikii .....SIMDIK BUNLAR HAVA ATIYOLAR YA KOCISLERIMIZ HERGUN CARPISABILIYO DIYE ..HMM ISTE BIZ HERGUN CARPISAMIYOZ AMA BI CARPISTIKMI OLAY YERI BOYLE BIR HAL ALIYO Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikikikiki

YENI ISIN HAYIRLI UGURLU OLSUN CANIM BOL KAZANCLAR GETIRSIN :))))

tabi yumurtlatabilir canım. ama klomen kullanırken birden fazla yumurta büyüdüğü için o acı olabiliyor.

her gün çarpışmazsanız olacağı bu. enerji bu patlıyo. peeehh biz de seni haydar abla bildik

teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…