Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızzzzz gerçektenmi yatak kırıldı deminden beri böyle şeyler yazmışsın dalgaa geçiyor zannettim
valla sizin çarpışma gerçekten çarpmış heeee kociş karşımda ne oldu diyo o kadar gülüyorum yaneee

:90: olay yerini sevsinler senin

hariha valla bende kırmak istiyorum yatağı Muhtesemsin canikom sağ ol hayatım hayırlı kazançlar versin rabbim hepimize allah razı olsun

her gün çarpışmazsanız olacağı bu. enerji bu patlıyo. peeehh biz de seni haydar abla bildik

Hadi be gercekten ciddi ciddi hergun butun ay hic durmadan yapiyorsunuz dogrumu be:26:bendemi bi terslik var yani ?????

yani bebek olayi olmasa dami hergun ???? bari iki gunde bir diyin yaa ohaaa

bende yanlış yazmış olmayı çok isterdim ama 20 haziranda olmam gerekirken 18 haziranda oldum

hayırlısı olsun canım ne kadardır istiyorsun bebiş
ben mesela 15 ay oldu hala ilk günki gibi hevesliyim
Allahım kimseyi bekletmesin inşallah

teşekkürler canım

hadi be Gercekten ciddi ciddi hergun butun ay hic durmadan yapiyorsunuz dogrumu be:26:bendemi bi terslik var yani ?????

Yani bebek olayi olmasa dami hergun ???? Bari iki gunde bir diyin yaa ohaaa

aşkım bende bu ay firesiz çarpıstım 4 ünden beri ama benim kociş isyanlarda ama

Hadi be gercekten ciddi ciddi hergun butun ay hic durmadan yapiyorsunuz dogrumu be:26:bendemi bi terslik var yani ?????

yani bebek olayi olmasa dami hergun ???? bari iki gunde bir diyin yaa ohaaa

valla benim de biraz isteksizliğim oluyor ama işin içinde bebek olduğundan beri
çok istekliyim

biri yatak kırıldı olay yeri böyle diyo biri hergün yapıyoz diyo topikte dayanmadı tabi :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…