bendede yok pek,,sadece dun gece yatak kirildi kikikii .....SIMDIK BUNLAR HAVA ATIYOLAR YA KOCISLERIMIZ HERGUN CARPISABILIYO DIYE ..HMM ISTE BIZ HERGUN CARPISAMIYOZ AMA BI CARPISTIKMI OLAY YERI BOYLE BIR HAL ALIYO Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikikikiki
YENI ISIN HAYIRLI UGURLU OLSUN CANIM BOL KAZANCLAR GETIRSIN :))))
bendede yok pek,,sadece dun gece yatak kirildi kikikii .....SIMDIK BUNLAR HAVA ATIYOLAR YA KOCISLERIMIZ HERGUN CARPISABILIYO DIYE ..HMM ISTE BIZ HERGUN CARPISAMIYOZ AMA BI CARPISTIKMI OLAY YERI BOYLE BIR HAL ALIYO Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikikikiki
YENI ISIN HAYIRLI UGURLU OLSUN CANIM BOL KAZANCLAR GETIRSIN :))))
bendede yok pek,,sadece dun gece yatak kirildi kikikii .....sımdık bunlar hava atıyolar ya kocıslerımız hergun carpısabılıyo dıye ..hmm ıste bız hergun carpısamıyoz ama bı carpıstıkmı olay yerı boyle bır hal alıyo kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikikikiki
Yenı ısın hayırlı ugurlu olsun canım bol kazanclar getırsın :))))
her gün çarpışmazsanız olacağı bu. enerji bu patlıyo. peeehh biz de seni haydar abla bildik
bende yanlış yazmış olmayı çok isterdim ama 20 haziranda olmam gerekirken 18 haziranda oldum
bat beklenen adet tarihimi
kızzzzz gerçektenmi yatak kırıldı deminden beri böyle şeyler yazmışsın dalgaa geçiyor zannettim
valla sizin çarpışma gerçekten çarpmış heeee kociş karşımda ne oldu diyo o kadar gülüyorum yaneee
nasılsın canım. bayadır denk gelemiyoruz. valla salladım gitti bu ay baktırmayacağım yumoş mumoş. ne durumdalar bilmiyom. çok sıkıldım yumoş baktırmaktan, özel çaba harcamaktan... bakalım bu ay ne olacak. rahatım yaaa.
hoş geldin canım. Allah tez zamanda yavruna kavuşturur inşallah.
Kızlar sayfada sadece 7 kişiyiz neden donuyo bi sayfanın sonuna ulasamadım yaaaaaa!
hadi beGercekten ciddi ciddi hergun butun ay hic durmadan yapiyorsunuz dogrumu be:26:bendemi bi terslik var yani ?????
Yani bebek olayi olmasa dami hergun ???? Bari iki gunde bir diyin yaa ohaaa
Hadi begercekten ciddi ciddi hergun butun ay hic durmadan yapiyorsunuz dogrumu be:26:bendemi bi terslik var yani ?????
yani bebek olayi olmasa dami hergun ???? bari iki gunde bir diyin yaa ohaaa
aşkım bende bu ay firesiz çarpıstım 4 ünden beri ama benim kociş isyanlarda ama[/QUO
simdi benim adetim bitti ya ertesi gunu carpistik ,,,sonra bir gun ara verip dun yine carpistik,,bugun kocis almanyaya gitti yine yarin gelince yine carpisirim,,ve toplam 6-defa yi buluyo yumoslar bitene kadar ...yumos donemi biter bitmezde ben kaciyorum isim kalmadi artik onunla diye..kikikisimdi bu durum normalmi degilmi ?? kafam karisti yahuu
valla benim de biraz isteksizliğim oluyor ama işin içinde bebek olduğundan beri
çok istekliyim
yani bebek isi olmadigi zamanlar yani 1 sene oncesi oyle degildi dimi ????
sayfa acilmadigi zaman mesaj yaz ozaman aciyo mecburiyetten kikikikikiValla bak
biri yatak kırıldı olay yeri böyle diyo biri hergün yapıyoz diyo topikte dayanmadı tabi :111:
bat beklenen adet tarihimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?